- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
Oppenheimer #7186 üzenetére
Kicsit későn lövöm el a hsz-t, feltartottak. Talán ad ötletet.
--------
Szerintem fixen belőtt annotációkkal nem fog menni, mivel nem egyértelmű, hogy melyik fetch módot kell alkalmazni.
Alap, hogy minden lazy. Mivel csak a REST hívás beérkezésekor tudod eldönteni, hogy adott esetben melyik kapcsolatot kell eager fetchelni, nincs mese, runtime ott helyben kell megmondanod neki.Erre sokféle módszer létezik, hogy melyik szép, azt nem tudom.
1. Ha a user a filmre kíváncsi, előkeresed a filmet, majd ráhívsz a getActors() metódusra (ez úgy tudom meglöki a proxy-t és ha sessionben vagy, akkor feltölti az actorokkal is).
2. Talán named query használatával (movie és actor joinnal) ez a bohóckodás egyszerűbbé tehető.
3. Rémlik valami olyasmi, hogy JPA/Hibernate alatt runtime felülbírálható a fetch mód. De itt is áll, hogy minden lazy és szükség esetén adott hívásnál döntöd el, hogy mit nyomatsz eagerrel. Mintha valamiféle fetch profilt kellene ehhez létrehozni (ezzel jól megannotálva az entitást), és az entitás lekérésekor elég csak a profilra hivatkozni.
4. ...
Sajnos nagyon régen Hibernate-eztem, nem biztos, hogy ezek a legjobb megoldások, vagy hogy egyáltalán működnek.
A hibernate doksit nézted már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest