Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Őskoczka
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
""Cserébe nem lesz olyan lassú.": értem, tehát a bash egy pártíz-párszáz soros szenzor kimenetnél lassú lesz?"
Ezt általánosságban értelmezd ne erre a példára levetítve.
"unixon ezzel szemben az az alapvetés, hogy kis programokat csinálsz (amikor csak lehet), azok egy dolgot csinálnak, de azt hatékonyan és jól, és rábízod az oprendszerre, hogy összekösse a programjaidat."
Ezt most vagy félreértem, vagy nem tudom elképzelni mondjuk, hogy egy szerver alkalmazás szét legyen dobva 10 futtatható binárisra és egymást hívogatják.

"Egyébként én csak húsz éve foglalkozom hasonló kérdésekkel, nyilván tapasztalatlan vagyok a témában, szemben pár fórumtárssal a fotelből..."
Senki nem mondta, hogy tapasztalatlan vagy, csak azt, hogy erre a problémára létezik kb. 100 féle jó megoldás

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Google Pixel topik
- Hobby rádiós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Premier KM7321W Többcsatornás Bluetooth vezeték nélküli billentyűzet+egér,használt,szép állapot
- Be Quiet! Pure Base 500 White
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- Phanteks Eclipse P400A Eladó dobozában
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN 1TB - 20db PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk 2077 és sok más)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest