- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #10823 üzenetére
""Cserébe nem lesz olyan lassú.": értem, tehát a bash egy pártíz-párszáz soros szenzor kimenetnél lassú lesz?"
Ezt általánosságban értelmezd ne erre a példára levetítve.
"unixon ezzel szemben az az alapvetés, hogy kis programokat csinálsz (amikor csak lehet), azok egy dolgot csinálnak, de azt hatékonyan és jól, és rábízod az oprendszerre, hogy összekösse a programjaidat."
Ezt most vagy félreértem, vagy nem tudom elképzelni mondjuk, hogy egy szerver alkalmazás szét legyen dobva 10 futtatható binárisra és egymást hívogatják.
"Egyébként én csak húsz éve foglalkozom hasonló kérdésekkel, nyilván tapasztalatlan vagyok a témában, szemben pár fórumtárssal a fotelből..."
Senki nem mondta, hogy tapasztalatlan vagy, csak azt, hogy erre a problémára létezik kb. 100 féle jó megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Renault, Dacia topik
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- TCL LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest