Hirdetés
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hisztogram
tag
Akartam már kérdezni a +10 EU mit jelent? a google nem volt a barátom. Köszi
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
atok666
őstag
Fanyalognak egyesek a 4.5Ghz lattan, de ne felejtsuk, hogy kb. azert 10%ot ver 2700kra, ami rogton egy ~5Ghz 2700k szintjere emeli, ami azert nem olyan rossz...
Masik dolog meg, hogy akinek a 4.5Ghz keves annak az 5 sem lenne elegAtok
-
Valdez
őstag
válasz Hisztogram #952 üzenetére
EU= Execution Unit (végrehajtó egység)
hd4000-ben 16 van, (hd3000-ben 12), hd2500-ban meg 6.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Ha két darab nem jön be, akkor harmadikat se veszek. Akkor GTX-680, meg harmadik kárty hót felesleges, annyira sose szállok el.
LackoMester: 4GHz , 100MHz-ért szórakozni? Turboval 3,9GHz, hozzá se érdemes nyúlni. 77W és jó teljesítmény. Én is csak azért veszek K-st, mert kíváncsi vagyok milyen, de szükségem nem lenne rá.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
korcsi
veterán
A gyári értékek 3,5-3,9 Ghz, de ha minden igaz 4 plusz szorzót még rá lehet tenni, söt a turbóban még a 3,6 Ghz is 4 magra vonatkozik, így egy 3770 non kból is ki lehet hozni 4 Ghzet. A 2320-am 3-3,3 Ghzes névlegesen, de turbózva 3,5-3,7 Ghzig megy
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
LackoMester
addikt
Valakinek már sikerült beszereznie valamilyen Ivy procit ( 3770, 3770K, 3570 K) , bíztam benne, h. 29. előtt már beszerezhetők, de valószinűleg tényleg betartatják a megadott dátumot.
Felhívtam ( SK ) pár nagykert, akikkel kapcsolatba vagyunk, annyit mondtak, h. csak pénteken kapják meg az első darabokat, és ha meg is lenne hivatalosan nem adhatják előbb a 29. -ei időpontnál, mondtam nekik nekem nemhivatalosan is jó.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Hisztogram
tag
Vicces, hogy az i5-2,5k ára még mindig nem esett egy fikarcnyit sem, de hál istenek az árfolyam emelkedés miatt ,mindennek javulni fog az ára. Végre. Ideje volt már, szopott mint a torkos borz mindenki aki külföldről rendelt a .......... .... miatt.
[ Szerkesztve ]
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
warcat
veterán
válasz LackoMester #961 üzenetére
Ápr. 29 este 6-ig dádá van Inteltől,ha eladnak procit,ettől még lehet,hogy valahol bevállalják,de pl svéd nagykerbe is ma érkeztek/nek meg, szóval nem meglepő ha nincs.
EA: It's in the crate!
-
fatallerror
addikt
ez a vasárnap nekem még mindig olyan vicces :] mert tulképpen ez azt jelenti h hétfőtől lesz kapható ill az ünnep miatt még később
várom h meglegyenek az első otthoni tuning/hőmérsékletadatok utána meg lehet olvasni h milyen kaki ez a proci mert ugye azt nem nézik h túlteljesítenek ezek a procik, majd ha a játékok meg a többi szoftver full kihasználják a 4 magot majd akkor számít igazán minden
mhz (de lehet elvagyok tévedve )don't tell me what i can't do!
-
deicide
veterán
PH! berkekben péntek este már lesz egy 3770K tulajdonos, én nem lövöm le, hogy ki a büszke tulaj, majd jön és tesz közzé adatokat gondolom...
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
N_A_S
veterán
hamarosan...
https://tinyurl.com/phnas
-
csucsbicep
nagyúr
Mennyi lehet az ivy-nek a 24/7-be adható max fesz?
-
subaruwrc
félisten
válasz csucsbicep #969 üzenetére
majd a halálozási ráta eldönti
1.25-1.3v körül még biztonságos lehetúj fajta tranzisztorokkal és 22nm-rel kell számolni.
-
N_A_S
veterán
válasz fatallerror #977 üzenetére
Nem lesz. Már benn is van
nem, nem ennyi az alapfesz
[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
válasz fatallerror #979 üzenetére
Vizezve van, ahogy az adatlapon látom.
(#981) N_A_S: H80-at annyira nem ismerem, inkább H70-et.
[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
válasz fatallerror #979 üzenetére
H80-al, már 4500-on vagyok, alapot nem néztem.
csucsbicep
a víztől azért messze van, kb egy komolyabb léghűtés szintjét hozza. amúgy zselés folyadék hűtésszerk.:
pár kép a BIOS-ról:
[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
[link]
Vízzel, és még nem is stabil, mert kell neki az 1,216V tulaj szeint. -
N_A_S
veterán
válasz csucsbicep #987 üzenetére
BIOS-t kellett frissíteni.
Nem azért mondom de a 2700K-m is egy kazán, de ez még azt is veri
-
Pubszon
veterán
válasz radi8tor #974 üzenetére
A processzorba lévő memóriavezérlő nem támogatja az ECC funkciót, de az nem biztos, hogy ECC funkció nélkül nem fog menni az ECC-s memória.
Ezért kérdeztem Abu85-öt, tőle várnék választ is, mert ő szerintem biztosra tudja, mert volt vele tapasztalata.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
fatallerror
addikt
válasz csucsbicep #990 üzenetére
mindent burkoltan közül, trükkös a gyerek : D biztos marketinges
don't tell me what i can't do!
-
-
N_A_S
veterán
Na azt ki ne találjuk már hogy az 1.25V sok. PH-s tesztben 1,32V-n hozták a 4,7-et ha jól emlékszem. A TJ maxhoz képest szerintem még így is biztonságos a hőfok, és azt ne felejtsük el hogy ez nem holmi Prime95 teszt...
szerk.:
kíváncsi lennék ott mivel hűtötték.Lehetséges hogy rosszul van fenn a CPU blokk? Bár nem hiszem, mert a fesz csökkentésre jól reagált...
[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs