Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
válasz fatallerror #519 üzenetére
Mi lesz a különbség a z77 és z75 között?
-
Valdez
őstag
válasz fatallerror #554 üzenetére
"a sata 3 kivan használva, csomó ssd majdnem eléri a 600 mb/sec-et"
és ne felejtsük el a raid-et, hoppá, máris kevés a sata3...
-
Valdez
őstag
válasz fatallerror #632 üzenetére
Nem fogja beérni, most jön a trinity ami gpu-ban elvileg kb 50%-al lesz jobb a llano-nál, a haswell ellenfele etéren már nem a trinity lesz.
-
Valdez
őstag
Hát ha az e1 is forró lesz, akkor várhatunk még pár steppinget mire kiforr a dolog.
-
Valdez
őstag
Tehát ha nekem van egy ocl képes apum, meg egy ocl képes diszkrét vga-m, és a kijelző a dvga-ra van kötve akkor hogyan is működik ez?
Gondolom az apu-ban levő gpu-t biosban kell engedélyezni, ha engedélyezem, akkor nem az lesz az alapértelmezett (magyarul, nem kapok jelet a monitorra mert az apuban levőt használja)?
És ha kapok jelet a monitorra, akkor win-ben látni fogom mindkét vga-t, opencl-t használó programban pedig ki tudom választani a cpu-t, az igp-t, és a dvga-t is külön-külön, vagy akár mindet egyszerre? -
Valdez
őstag
válasz Hisztogram #952 üzenetére
EU= Execution Unit (végrehajtó egység)
hd4000-ben 16 van, (hd3000-ben 12), hd2500-ban meg 6.[ Szerkesztve ]
-
Valdez
őstag
válasz Imperator999 #1804 üzenetére
Majd leírhatnád mit sikerült belőle kihozni...
-
Valdez
őstag
válasz Imperator999 #1874 üzenetére
Én is csak azt tudom mondani, ehhez a konfighoz így, egy 200-250wattos gold vagy platinum táp passzolna (ha lehetne kapni ).
-
Valdez
őstag
Ezek menni fognak desktop lapokban? Kiváncsi leszek ezeknél is paszta lesz-e. Mindenesetre nem lesz bennük igp, ezáltal kisebb a tdp-jük is, talán ez is segít a tuningban
-
Valdez
őstag
Világos, de az sb egy régebbi fejlesztés, legyen az akár az sb-e, teljesen érthető hogy hiányolja az ivy-ból a hegesztést, ha korábban meg tudták csinálni, akkor most miért nem. Azért nem olyan olcsóak ezek a vackok, hogy ne fért volna bele az árba. Szerintem is inkább egy mesterséges visszafogásról lehet szó.
-
Valdez
őstag
válasz bandika0626 #2501 üzenetére
Raknak bele egy bazinagy gpu-t hogy nagy legyen a die.
-
Valdez
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy i3-3225 gyári hűtője mennyire hangos? Lehet-e szabályozni a fordulatszámát?
Képes arra, hogy alacsony fordulaton "hangtalanul" végezze a dolgát úgy, hogy értelmes hőfokon tartsa a procit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest