Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
Hello
Elkellne egy kis segítség, mert tegnap a plázába mentem wifi kapcsolatér, miközben itt a laptopom és van benne wifi.
Nyáron rendszeresen csináltam a kettővel kapcsolatot, és hellyel-közzel működött is az ad-hoc kapcsolat, néha kellett egy kis javítás stb. de mindig összehoztam valahogy.Azonban kb. két hónapja egyszerűen nem megy, eddig nem volt egetverően fontos, de most nagyon jól jönne, hogy cydiázzak az új rendszerre.
Szóval:
Létrehoztam az ad-hoc kapcsolatot, látják is egymást csatlakozok a hálózathoz a laptoppal és a táccsal is.
Azonban innentől megáll a tudomány.
Megosztottam a lankártya kapcsolatot, amin a net jön.
Megadtam ennek a címét átjáróként, és nem működik.Próbáltam már mindenhogy, automatára állítottam a wifikártya IP-t, egyszer megcsináltam ezt, + javításra rámentem akkor ment, legközelebb bekapcsoltam, nem ment.
Aztán próbáltam hogy csak az átjárót hagyom üresen, akkor is ez volt, egyszer ment, aztán hiába csináltam ugyanazt többet nem.Van valakinek valami ötlete mi lehet a baj? (rengeted ad-hocos oldalt olvastam, ott leírtakat megcsináltam mégis ez van)
Jóformán látják a hálózatot, csak épp a táccson net nincs.köszönöm a segítséget
ÜDv
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest