- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Sziasztok !
Egy 32gb os itouch al szemezek mostanság, de van azért pár kérdés amire nem találtam egyértelmű választ.
- van benne bluetooth ?
- Fm rádió?
- akku meddig bírja (főleg régebbi itouch tulajoktól kérdezem, mivel cserélni nem lehet az akkut, legjobb tapasztalataim szerint is 3 év alatt azért rendesen leharcolódik egy akku amit az ember nap mint nap használ, vagy ez a tudatos apple logika, ne vegyél "mp3 lejátszót" 3 évnél hosszabb időre ? )
- ébresztő funkciójára fel lehet ébredni ?olvastam olyan tesztet, hogy nem egyértelmű a kérdés
- összehasonlítás alapja van valakinek creative lejátszóval? tudtommal creative cuccok (nekem is volt egy régebbi mp3 játszó) a legjobbak között vannak minőségben. Most egy music edition nokiém van, az is egész szépen szól, múltkor belehallgattam egy itouchba és nem esett azért le az állam.
-Programok letöltése, telepítése hogy működik ? Nem volt még soha semmilyen apple cuccom, azért ez a láma kérdés. Ha jól értem amiket eddig találtam, jobbára a saját itunes progijával az apple store ból fizetős úton működik. Ha ezt ki szeretném kerülni akkor meg mindenféle kockázatos feltörős mutatványt kell elkövetni ? Mostani kis nokiámra azért nem okoz gondot innen onnan beszerzett nem eredeti nokiás dolgokat telepíteni.
Ez főként azért is érdekel, mert egy fontos része lenne, hogy működjön rajta a tomtom os navigáció. Ezzel tapasztalata valakinek ? Külső nokiás gps vevőmmel nem gond neki együtt dolgozni ? A tom tom jó eséllyel csak úgy működik hogy kifezetek érte az apple nak megint több 10 ezret vagy valami jailbreak es bukfenc segít itt is ?köszi szépen előre is mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Távoli asztali kapcsolat
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Google Chrome
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Hibátlan üzleti lézernyomtatók garanciával (színes, multi, fekete-fehér)
- BTO/CLEVO X170KM-G DTR i9-11900K/64GB/RTX3070 Gamer/Workstation
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- FC 26 előrendelés PS5 konzolra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest