- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiny83
aktív tag
Szia!
Gratulálok hozzá!
Genius
A Genius egy nagyszerű új funkció a programban. A segítségével pillanatok alatt összeválogathatunk egy hangulatunkhoz illeszkedő lejátszási listát zenegyűjteményünkből. Elegendő kiválasztani egy dalt, majd rákattintani a Genius ikonra az iTunes ablakának jobb alsó részén, és – ha az adott dalhoz rendelkezésre áll a program számára a szükséges információ – azonnal kapunk egy olyan lejátszási listát, amelyben a választott dalhoz illő további zeneszámokat helyez el a program. Alapból 25 darabot válogat ki, de készíthetünk nagyobb listát is.Szerintem alapból nem tudsz mappában feltenni videót csak ömlesztve, illetve nekem még nem sikerült!
Az ébresztés kérdése engem is foglalkoztatott, kipróbáltam. Nem müködik kikapcsolt állapotban. Bár ha leveszed a wifit és sleep módba rakod akkor nem hiszem hogy sokkal többet fogyasztana.. ..ha meg igen akkor megmondják az okosok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iOS alkalmazások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Hobby rádiós topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Független
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest