Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• whiteseed

csendes tag

válasz mortalus #2259 üzenetére

Én ezt szemeltem ki.

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-2nd-Gen-iPod-touch-16GB-16-GB-WIFI-WIDESCREEN_W0QQitemZ170283200009QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_PortableAudio_MP3Players?hash=item170283200009&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A3|39%3A1|240%3A1308

Bár ahogy nézem a feedbackjait nem egy szállítási bajnok. Bár mire megkapja a clear paymentjét az tényleg akár 4-5 nap is lehet. Mail onnan meg kb 1 hét. Már ha minden simán megy és nem akad fenn sehol.

Bár nem biztos hogy szállít még UK-on kívül mert megunta a sok barmot aki nem tud olvasni / fogalma sincs a reális feltételekről szállítás ügyileg, és ezért neutralt vagy negatívot osztott neki :(
    Ha elutasítana én írok neki, hogy én nem fogok sírni mert 2 hét mire idáig elér.
    De még úgy hirdeti hogy Europe, úgyhogy nemigen ugrálhat. Ha meg sokat ugrál és a levelem ellenére sem szállít akkor akkor negatív mert átvágott a szállítással ;]

Általában mindenhova szállít mindenki, ha a global oldalt választod, csak arra figyelni kell, hogy honnan, mert ha EU-n kívüli rádhúzzák még a vámot és az áfát is ;)
    De érdemes körbvenézni EU-s országok ebayein. Én azért nézek csak Uk-mert csak angolul tudok. De még szívesen körbenéznék német ebayen is.

Btw, ma láttam egy iphonet. Valóságban nagyobb mint képzeltem. Kipróbáltam, minden kétségem elszállt afelől, hogy nekem kell egy touch :D
    (Bár csodálkoztam, hogy megengedték hogy kipróbáljam, miután a kissé hámlott Motorola V300-asomhoz kerestem akut :DD )

Mondjuk én már rendeltem pixamániától, a jelenlegi mp3 lejátszóm. Annyi probléma volt, hogy rámhúzták a gondatlan vásárlási szerződésüket (2500 Ft) + az irreálisan drága szállítást. És a beígért 3 nap helyett 2 hétig tartott mire ideért. :((

Új hozzászólás Aktív témák