- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
moddingR #13441 üzenetére
Nekem a 4G Nanom csinalja ezt neha, de olyankor ha atpöckölöm a hold gombot, majd vissza, akkor megjavul. Bar hozzateszem nekem nem teljesen erzeketlenek olyankor sem, csak össze-vissza müködnek.
Viszont ha egyaltalan nem müködnek, akkor valoszinü elromlottak, felteve, hogy nem az iPod fagy kapasbol, amit ketlek. (Mondjuk van egy iPod Videom is, ami valoszinü winyo-hibas, mert eleg hamar csutkara fagy bekapcsolas utan, akkor olyan, mintha nem müködnenek a gombok, de igazabol csak az iPod vakarozik, es ha eleget varok, akkor többnyire reagal valamit..)Esetleg probalj meg egy restoret iTunes-bol, bar szerintem ez hardveres gomb lesz, ugyhogy ha hasznalni akarod a tovabbiakban is, akkor bizony cserelni kell..
Mellesleg ahogy a kollega is irja elöttem, altalaban igy romlanak el a dolgok, egyik pillanatban müködik, a masikban meg mar nem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest