- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
moddingR #13441 üzenetére
Nekem a 4G Nanom csinalja ezt neha, de olyankor ha atpöckölöm a hold gombot, majd vissza, akkor megjavul. Bar hozzateszem nekem nem teljesen erzeketlenek olyankor sem, csak össze-vissza müködnek.
Viszont ha egyaltalan nem müködnek, akkor valoszinü elromlottak, felteve, hogy nem az iPod fagy kapasbol, amit ketlek. (Mondjuk van egy iPod Videom is, ami valoszinü winyo-hibas, mert eleg hamar csutkara fagy bekapcsolas utan, akkor olyan, mintha nem müködnenek a gombok, de igazabol csak az iPod vakarozik, es ha eleget varok, akkor többnyire reagal valamit..)Esetleg probalj meg egy restoret iTunes-bol, bar szerintem ez hardveres gomb lesz, ugyhogy ha hasznalni akarod a tovabbiakban is, akkor bizony cserelni kell..
Mellesleg ahogy a kollega is irja elöttem, altalaban igy romlanak el a dolgok, egyik pillanatban müködik, a masikban meg mar nem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Marvel Snap
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Küszöbön az androidos PC-k
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 256GB NVMe IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest