- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
gabe8719 #13484 üzenetére
"Emellett korrektül tartja az árát.." - Hmm, haverom is mindig ezt szajkozta az iPhonera.. Egyszer elmagyarazhatna valaki, hogy ez mit is jelent, mert gondlom nem azt, hogy a februarban 80k-ert megvett Touchom 2-3 honapra ra nagyjabol a felet erte, mostmeg mar jo ha 35-öt kapnek erte..
"..natív oprendszer.." - azmi?
De egyebkent egyetertek, en sem bantam meg a külön telo + ipod parositast, sokkal jobb mint ha minden egyben lenne.
Ettöl függetlenül szerintem a kerdesnek nem sok ertelme van, lehetett volna kb az is, hogy kolbasz vagy fogkefe (most igy hasraütesre..)?
Attol is függ szerintem, milyen telo melle veszi illetve milyen helyett venne a One x-et. En pl okostelo melle vettem, de mondjuk az elötte levö telefonomhoz (se w910) nem vettem volna meg, akkor inkabb telefont cserelek. Igy viszont van mobilnet is keznel, ha nagyon kell akkor meg tudom osztani, de a zenehallgatas/jatek legalabb nem a telo akksijat szivja le..
Mondjuk eközül a ket keszülek közül en is a Touchot valasztanam, mivel a One X nem annyira jön be, a Touchra viszont csorgatom a nyalam..Amugy en is nagy lendülettel vettem iOS-es kütyüt, hogy az milyen franko, mert "szmuusz" meg nem bugos, aztan bumm.. Miota jött a frissites eleg gyakran megfordult a fejemben, hogy eladjam, csak hat eleg nagyot buknek rajt, meg ujat most nem akarok venni.. De remelem az 5-össel nincs ilyen problema.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest