Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
gabe8719
üzenetére
"Emellett korrektül tartja az árát.." - Hmm, haverom is mindig ezt szajkozta az iPhonera.. Egyszer elmagyarazhatna valaki, hogy ez mit is jelent, mert gondlom nem azt, hogy a februarban 80k-ert megvett Touchom 2-3 honapra ra nagyjabol a felet erte, mostmeg mar jo ha 35-öt kapnek erte..

"..natív oprendszer.." - azmi?
De egyebkent egyetertek, en sem bantam meg a külön telo + ipod parositast, sokkal jobb mint ha minden egyben lenne.
Ettöl függetlenül szerintem a kerdesnek nem sok ertelme van, lehetett volna kb az is, hogy kolbasz vagy fogkefe (most igy hasraütesre..)?
Attol is függ szerintem, milyen telo melle veszi illetve milyen helyett venne a One x-et. En pl okostelo melle vettem, de mondjuk az elötte levö telefonomhoz (se w910) nem vettem volna meg, akkor inkabb telefont cserelek. Igy viszont van mobilnet is keznel, ha nagyon kell akkor meg tudom osztani, de a zenehallgatas/jatek legalabb nem a telo akksijat szivja le..
Mondjuk eközül a ket keszülek közül en is a Touchot valasztanam, mivel a One X nem annyira jön be, a Touchra viszont csorgatom a nyalam..
Amugy en is nagy lendülettel vettem iOS-es kütyüt, hogy az milyen franko, mert "szmuusz" meg nem bugos, aztan bumm.. Miota jött a frissites eleg gyakran megfordult a fejemben, hogy eladjam, csak hat eleg nagyot buknek rajt, meg ujat most nem akarok venni.. De remelem az 5-össel nincs ilyen problema.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi