Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dani3l

őstag

válasz Kommy #12675 üzenetére

Nem kell, hogy felcsatlakozzon a hálózatra, elég, ha látja elvileg (bár nem igazán értem, akkor honnan szedi az adatokat, de mindegy..). Épp a napokban olvastam erről, de megmondom őszintén, nem nagyon van most kedvem keresgélni, de itt van valami cikk róla, meg egy-két fórum..
    Egyébként ha jól emlékszem, pont az ipod touch geotagging funkciójával kapcsolatban kezdtem el olvasni, mivel elvileg ugye azt is tudja, csak nem gps hanem wifi alapján.
    Ha jól vettem le, akkor van egy adatbázis, ahova fölkerülnek a wifi-hozzáférési pontok helyei, gondolom egy offline app-ba le lehet ezt szedni, és ezért nem kell hozzá net elérés.
    És persze valószínű, hogy ezek a nyilvános wifi hotspotok (kávézók, benzinkutak, boltok, stb), mert ugye privát wifikről honnan lenne információjuk. De aztán ki tudja..

Ja egyébként a Nike+ funkciót használja valaki ipoddal? Az is egy ok a sok között, amiért szeretnék egy ilyen cuccost. Viszont ami azt illeti, azt sem értem, az hogy mutatja, merrefele futottam, ha egyszer nincs benn gps. Vagy csak az iphonenal lehet nyomon követni az útvonalat, ipoddal csak távolság és hasonlók?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés