- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
Hali
Most egy kicsit az Apple-ről, tegnap elfeledkeztem a dologról, ma izgatottan kapcsoltam be a gépet, milyen újdonságok fognak várni.
A nagy találgatások után mindenkinek beindult a fantáziája, így nekem is, hogy mivel lepi meg az embereket az Apple, hát meglepődtem az biztos, hogy SEMMI újdonság nincs
Ez aztán meglepett, először azt hittem ez valami poén volt vagy ilyesmi, de lassan bele kell törődnöm, hogy nem az.
Valszeg, jelentkeznem kellene az Apple-höz, mert a iCloud és az iOS5 minden emberi erőforrásukat felemésztette, és október 1.-én, felkeltettek egy agyondolgoztatott fejlesztőt:
"- Mit kéne rakni az új generációkba?"
"- Adjuk ki fehérben azt töröljék szemüket szájukat..az iPhonenak meg egy kis kakaót"És ezt ha megnézitek az Apple honlapot, úgy hirdetik mint nagy újdonságot!
Másik téma, megtartottam az iPod 4esem (úgy néz ki jól tettem), és felraktam rá egy gamet:
Jelly Defense, nagyon jó kis játék, de az akkuval vhogy nagyon nem jön ki:
kb. 20 perc játék után maxról 20% alatt van, egyfolytában pofázik! De ha bezárom a játékot felmegy 70%(!)-ra az aksi...
Másnak is így megeszi vagy az ennyémmel van vmi gebasz?Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest