Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grind
tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Hát nekem attól megy le egy sort....
-
Grind
tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Billentyűzeten lent a jobb sarokban a space mellett, sorvég talán az van ráírva , nekem az hogy return

-
Grind
tag
válasz
csedaviasd
üzenetére
Ha MC-s a 3g-je akkor ezzel szerintem nem megy.
Nekem MC-s 2G-m van és ezzel sikerült megcsinálnom : greenpois0n
-
Grind
tag
válasz
szilchi
üzenetére
Egy jó tanács
ne frissítsd 4.2.1 -re ... iPod Touch 2G-re legjobb a 3.1.3 , én is hibáztam hogy anno feltettem a 4.1-et :S am miért nem jailbreakeled? és akkor feltudod tenni a fizetős játékokat/progikat is 
Jailbreak legjobb jailbreak 3.1.3 ra
vagy is inkább a legegyszerűbb 
-
Grind
tag
Na úgy látszik sikerült megoldanom
, le kellett hogy szedjem cydiából a hackulo.us oldaláról az appsync nevű progit (asszem ez volt a neve) és így már nem törli le őket 
-
Grind
tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Tőlem nem kérdezi meg :S csak látod mikor szinkronizálja, hogy remove és ki írja a játékod nevét és mindet letörli :S
-
Grind
tag
Vagy lehet vissza kéne raknom egy régebbi itunest?
-
Grind
tag
De idáig nem törölte le, most hirtelen miért?? így már nem törli le, csak ha valamit gépről szedek le és szinkronizálni akarom akkor azt feltelepíti de a többit ami rajta van meg letörli ez így nem okés :S
Ipod touch 2g-m van, 4.1 iOS van rajta és windowsos itunesem van a legújabb. Ez a yamipod meg amit mondtál hát nem valami jó... fel se ismeri az ipodom :S
-
Grind
tag
Van egy kis problémám remélem tudtok segíteni
, újra tettem vagy is rstoroztam az ipodom , és azóta ha akármit felrakok az installousból az itunes letörli ahogy szinkronizálja :S mit állíthattam el ?? vagy mit lehet ilyenkor csinálni? -
Grind
tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
köszönöm

még egy kérdés látom neked is fent van az iBooks honnan tudok hozzá leszedni magyar könyvet?
-
Grind
tag
Na újra raktam a 4.1 et a touch 2g-re jb-ztem és most telejsen jó
, tudnátok írni pár ilyen alap programot, amit szükséges ilyenkor feltenni vagy nektek ami fent van? és hogy mire jó? előre is köszönöm nektek
jaaa és cydia címet is kérnék ha kell hozzá 
-
Grind
tag
Sziasztok!
Van egy ipod touchom 2. generációs, 4.1 es iOS van rajta jailbreakelve és mostanába olyat csinál, hogy ha bele lépek egy két progiba és kilépek belőle újra indul vagy ha játszottam és utána zenét akarok hallgatni van hogy akkor is újra indul :S Van erre valami orvosság? esetleg másnál is volt már ilyen??
Válaszotok előre is köszönöm, és kellemes ünnepeket

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forrmell.enn
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

csak ha lementettél valami shs fájlt, ne kérdezd hogy hogy kell.. nem tudom én se, de normál esetbe nem bírod vissza rakni.

4.1 van rajta