Új hozzászólás Aktív témák

• PredatorNo1

aktív tag

válasz Gordiann #10544 üzenetére

Hogy a 4g mellé álljak:

- A akksi sokkal jobban bírja ! A fél éves 3g-mel wifiztem, és 10mp-enként százalékokat ment le az akksija, ehhez képest a 4g sokkal jobb.

- A kijelzője feltűnő különbség, néha így egy hónap után is csak megállok és csodálom milyen részletes.

- Kezdetben én is szidtam a lock gombot, de most, hogy megszoktam, talán még dicsérni is merem!!

- A hangszórója is mérföldekkel jobb, én legalábbis jobban ki tudom használni, mint a 3g-jét, amiből azt sem tudtam hol jön ki a hang ??? (ezt megírhatná valaki)

- A kamera nem mondom, hogy csudajó, de videókat jókat lehet vele csinálni, én az elülső kamerával éjszaka vettem fel magamat, és egész jó lett, napfénynél pedig, találsz a neten milyen videót csinál! :C

- Másik nagy előnye: hogy lehet a menüben nem gyorsabb, de nem is azt kell nézni, ahhoz nem kell nagy processzor, meg memória. De játékokban merőben jobb a 4g-nél, gyorsan betölt, mehet közben a zene + a héttérben még 4 task, és még marad 60-70 mb memória!! A 3g-m meghalt volna ettől.

Nagyjából most ennyi, én nem bántam meg, hogy váltottam!

@rakloo majd megírhatnád találtál-e erősebb akkut, kiváncsi lennék van-e ilyenre lehetőség

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés