Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
A cikk szerint? Az Apple szerint is, ezért mondták el tegnap az eventen sokszor
szerk.: Elolvastam. Arra reagáltam, hogy a mobilarena is az Apple event óta tudja biztosra,hogy polikarbonát lesz, hisz ott mondták el. Tehát nem a ph-s oldal a nagy kinyilatkoztató,hogy márpedig az lesz,hanem ők csak átvett információt közöltek.
Egyébként tökmindegy, az egész puszta gyenge beszólás akart lenni, azért van ott a smile, de azt veszem észre, az emberek azt már sosem látják, egyből támadásnak ítélnek meg mindent. Pedig OFF-ban vagyunk, na
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz tDr1v3r #44384 üzenetére
No, a Mobilarénás összefoglalás szerint polikarbonát lesz. Meg így is várhatóan 200.000 JMF.
De remélhetőleg lejjebb nyomja az i4, i4s használt árakat, az meg nekem már jó.
icecave: akkor most olvasd el az előzményeket, amire válaszként ment ez most!
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Malachi
addikt
miért ne vennék az 5C-t? az 5s-t veszi majd mindenki, aki eddig is vette volna, arra nem lesz hatással. 5C meg, kicsit olcsóbb, előfizetéssel már android árú kb., benne van egy nagyon gyors, és kompromisszummentes hardver, és még szép színes is... 20 év alatt nem hiszem, hogy bárkinek ellenvetése volna vele szemben. én úgy gondolom, bővíti majd a piacot.
-
madgie
titán
válasz manchester85 #44489 üzenetére
Miért, gondolod pont a fiataloknak szóló kütyüt fogják olcsón adni? Ez nem nagymamamodell, tud mindent, amit az ötös, csak el mered vinni buliba (ha leejted, valószínűleg túléli), jobb az akku benne és kellően gusztustalan, hogy ráharapjon a mostani ifjúság.
Cyberpunk: egyetértek, azok a tokok... Istenem, én szégyelltem magam, mikor Ive ecsetelte, milyen csodálatos találmány (egy előnye van: nem gumis a belseje, tehát nem annyira karcol végre akkor sem, ha por kerül alá... de hát azok a lyukak... atyááám)
Malachi: 33 évesen is elfogadnék egy fehéret vagy kéket, a lecsószín meg libaf*s már nekem is sok
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Nem az 5C a gáz, ha nem azok a tokok. Azt ki fogja használni nem tudom, de komoly ízlésficama van az ilyennek.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
vadászcsiga
félisten
Megfelelő reklámot mögé rakva hidd el dübörögni fog. Nem nekünk szánják akik atlátunk a szitán.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz Cyberpunk #44486 üzenetére
Hát nem tudom. Ez olyan, mintha elmennél egy elegáns étterembe, és 3000-ért kapnál egy bigmac menüt, mert a cég kaszálni akar, és mert a bigmac trendi. Egyrészt a drága étterem ne áruljon bigmac menüt, mert nem az a profilja, vagy ha igen, akkor ne a sültlazac helyére tolja be az étlapra. Ez az 5C bizony egy orbitális parasztvakítás.
madgie
"más csoportnak, korosztálynak szól, mint a komoly üveg-fém iPhone-ok, ennyi."
Ja, csak az árcédulán felejtették el ezt a feature-t feltüntetni...
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
madgie
titán
válasz manchester85 #44484 üzenetére
Persze, mindenki 5S-t fog venni, amit ugyanúgy gumibugyiba rejtenek, mint eddig az összes iPhone-t a négyes óta
Szerintem semmi gond nincs az 5C-vel, más csoportnak, korosztálynak szól, mint a komoly üveg-fém iPhone-ok, ennyi.
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #44484 üzenetére
Szerintem a célkorosztály tagjai venni fogják, mert trendi színes. Bár remélem nem, mert akkor még van remény egy jobb világra.
-
r3dsnake
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #44480 üzenetére
Az jó lesz ti robot, én meg iOS felé tartok. Bár a flat dizájn nekem sem gyere be.
-
Bling95
őstag
Csak 100 euroval dragabb az 5S , ez az 5C elegge atomnagy lehuzas
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #44478 üzenetére
Előbb vagy utóbb rá leszel kényszerítve a 7-re.
-
manchester85
veterán
Amúgy ugyanaz a tervem, mint Tibee86-nak. 4S-sel iOS 6-on elevickélni, ameddig csak lehet.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
-
DanielK
addikt
válasz manchester85 #44470 üzenetére
a vaku miatt van. de szép kopott.
-
Malachi
addikt
75k jó ár egy használt 16GB 4s-ért?
ó, ja tényleg. átkattintottam valahogy egy másikra, fel se tűnt, és a forintos árat néztem. oké, nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Az csak fény.
-
manchester85
veterán
Srácok, rendeltem eBayrol egy 4S-t, nagyjából jó állapotúnak tűnt, de most vettem észre, hogy az utolsó előtti képpel valami nem stimmel a hatlappal. Viszont a többi képen meg nem latszik. Ez szerintetek valami meghajlas, törés, vagy csak optikai csalódás lenne? Faszán elqrtam, na mind1...
R3dsnake!
Köszi, remelem is, mert tök olyan, mintha meg lenne hajolva a hátlap.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Zjunior
veterán
Tölthető már a gm ,, nem hivatalos,, forrasbol?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
r3dsnake
nagyúr
iPhone-hoz nincs megoldás a Camera Connection Kit használatára? Jailbreak nélkül persze.
-
Malachi
addikt
bár itthon az terjedt el, hogy decemberben jönnek az új telefonok hozzánk, valójában azt mondták, decemberig, valamikor. viszont nem értem a titkolózást, eddig a bemutató napján pontosan megmondták az egész útitervet, most meg ez a ködösítés...
-
DanielK
addikt
Nagyon-nagyon remélem, hogy az 5s tokja nem csak megjelenéskor lesz nálunk kapható... Végre meg lesz oldva a tok mizériám (minőségi apple tok, mint az i4-nél a bumper - azt szerettem a legjobban)
-
Ragnar95
félisten
válasz blokad #44460 üzenetére
15:00-ig bőven, hacsak nem fizikai munkát végzel. Azt ne várd, h kipihent leszel, de nem fogsz összeesni remélhetőleg a fáradtságtól Nálam 4óra alvás az, amennyi simán elég egész napra úgy is, h edzésre megyek, stb Nem mondom, h 2-3hét után nem dőlnék ki, ha minden nap 4órát aludnék, de egyszer-egyszer ha annyit alszom, akkor bőven elég annyi
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
válasz korpicschess #44457 üzenetére
-
blokad
senior tag
Két óra alvás elég lesz vajon ma 15:00-ig talpon a városban?
-
nagyúr
válasz korpicschess #44457 üzenetére
Aztaa, de nem megy ez neked, átlátunk a szövegen
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Nagyon megnyerő az i5C forradalmi készülékháza. Úgy döntöttem, hogy váltanom kell, mert hát az Apple mégiscsak tudja, hogy mi is az a minőség.
Hol vehetném meg? Illetve a szilikon tok is nagyon kéne hozzá, nem fogok kínai gagyi szart venni hozzá 30-ad áron, ha megvehetem ezt is.Előre köszi!
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
viserion
tag
válasz Onderon #44451 üzenetére
tekintve, hogy egy ujj meretu, direkt erre a celra letesitett leolvaso van benne, es masodpercekig rajta kell tartanod az ujjad: valoszinuleg igen.
de egyebkent nem ertek az ujjlenyomatokhoz, szimplan a tortentek utan egyszeruen nekem nem szimpatikus, hogy mostmar az ujjlenyomatom is tarolhatjak, felhasznalhatjak.[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz viserion #44446 üzenetére
igen, mert biztos pont rád kiváncsi az összes titkosszolgálat arról nem beszélve, hogyha már attól félsz, hogy valaki megkaparintja az ujjlenyomatodat, gondold végig naponta hány helyről szerezhetné meg, aki akarja naponta mennyi mindent fogdosol össze nyilvános helyen?? (persze, ha gumikesztyűben jársz egész nap, akkor nem szóltam!)
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
ennek az ujjlenyomat olvasónak mi értelme?
szerintem semmivel nem jobb, mint a 4jegyű kód+10után törlés és iOS7 (icloud jelszó aktiváláshoz) kombó. dfuba rakás után az ios7-tel az i4 is biztonságos lesz.
3rd party appok hozzá sem férhetnek... (pl bankoláshoz)
úgy érzem ez parasztvakítás. -
Bling95
őstag
Karacsonyra akkor lehet is venni csak nem tudom simat vagy minit nezzek
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #44423 üzenetére
Mivel az iPad 1 támogatja az 5GHz-es hálózatot, de nincs a helyzet magaslatán. Én azon nem is erőltetném, mert valós előnye úgysem lesz belőle.
-
DanielK
addikt
az i5s tokja jó lesz az i5-re? ha igen, akkor végre lesz egy minőségi korrekt tokom a telefonra.
i4 óta várok apple tokra... szerintem a bumper iszonyat jó volt, nekem az vált be a legjobban. vagy 5-6 próbáltam annó.. -
Ragnar95
félisten
válasz Bling95 #44417 üzenetére
Szerintem meg pont hogy esni fognak, mivel megszűnt modellről van szó, legalábbis ebben reménykedem
Amúgy mostmár nem csak nem mutat be semmi forradalmit Cook, de még hülyeségeket is csinál...Ez az 5C az 5 helyére szerintem hihetetlenül nagy butaság volt, a 8gigás 4S-nek meg megint nem látom semmi értelmét 16os helyett....Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
GALARDO
addikt
válasz HarryPotter #44416 üzenetére
Los Santos....Ha még így se, akkor ez nem neked szól.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #44419 üzenetére
Amelyik az erősebb és/vagy előrébb van a listában. Nyilván ami 5GHz képes, annak csak azt add meg, így nem lesz kavar.
-
tDr1v3r
veterán
Bakker, 600 ojró függetlenül a 16-os 5C, egy így nem lesz jó... :/
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
-
bigdady
nagyúr
Állitólag kint a GM
-
Ragnar95
félisten
Sorry mindenkitől, ha nem olvasok vissza, de nincs kedvem 150hsz-t átnyálazni
Végül nem nézem meg a keynote-ot, mert nincs kedvem 2órán át azt nézni így nem élőben, inkább megnézem az új mentalista részt
Ahogy hallottam, csak az új iPhone-okat jelentették be, úgyhogy úgy döntöttem, elég, ha az apple.comon meglesem a specifikációkat
Az 5S megint nem hoz semmi forradalmit, max az ujjlenyomatolvasó és a 64bites proci az, ami innovatív, de ezek egyike se egetrengető újdonság...Amúgy hozza az elvárt formát, van benne sok hasznos újítás, pl a kamera app végre megkapott sok olyan funkciót, amit rég meg kellett volna kapnia (120fps, videó közben zoom....), meg az ujjlenyomatolvasó is megkönnyíti a használatot, ha jól fog működni. Úgy tűnik, minden pletyka igaz lett, a pezsgő, bocsánat arany színű iPhone-é is...
Az 5C viszont egy vicc, gyakorlatilag kiadták az 5-öt újra műanyagházban, ami szerintem irtó gagyi és drága is, így semmivel nem fogják többen venni, mint eddig az eggyel korábbi modelleket szerintem....
Az meg megint egy vicc,h a 4S-ből kihoztak 8gigás modellt, miközben tavaly úgy tűnt,h megszüntetik a 8gigás modelleket...
Viszont remélhetőleg így nagyobbat fognak esni az 5 árak, mint a 4S árai és ha így lesz, akkor asszem csak 5-re váltok, aztán majd jövőre Angliában apróért megveszem előfizura a 6-otPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tim82
félisten
válasz vadászcsiga #44411 üzenetére
Igen.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Malachi
addikt
válasz joey04 #44406 üzenetére
ránézésre a 3Gs is igénytelen csillogós múanyag volt, annyi különbséggel, hogy ott volt egy fém perem, meg fém gombok. ez se lesz rosszabb, csak hát elég csiricsáré. de attól még nem gagyi, érted mire gondolok.
szerintem kezembe sem venném, az igaz, de tényleg várjuk már meg a személyes találkát.
-
GALARDO
addikt
Így már érthető, hogy mért ezek a színek lettek.
Más:
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Tim82
félisten
válasz vadászcsiga #44404 üzenetére
Úgy, hogy az Apple a tabletjeibe a kezdetektől tett dualband-képes wlan modult, a telefonjaiba meg jó darabig nem...
-
Gergőke88
addikt
Az új iphone 5c tok jó lesz a sima 5-re szerintetek?
-
Tim82
félisten
válasz vadászcsiga #44396 üzenetére
Azért, mert az iPhone 4s (és a régebbi iPhone modellek) nem dual band-képes wifi-vel jöttek ki.
Telefonból még mindig viszonylag kevés modell dual band-képes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest