- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
Kis délutáni motorozás. Kép
-
Totheground
addikt
válasz
GALARDO #43697 üzenetére
Gondolom (és korábban én is írtam), ez csak egy afféle kifakadás volt. Tudom, béta meg minden, és összességében szeretem, csak iPaden még zavaróan instabil.
Mondjuk a fogja (talán nélkül) egyelőre mindenkitől, aki nem közvetlenül az Apple-nél dolgozik kicsit erős kijelentés.
-
GALARDO
addikt
válasz
Totheground #43696 üzenetére
Az iPad később fogja megkapni.
-
Totheground
addikt
Baromira meglepődnék, ha az iPad ios7 egyszerre jönne ki az iphone-ossal. Míg az utóbbi egy már majdnem tökéletesen kész rendszer, az iPad az elmúlt 20 percben 4szer respringelt...
-
Xero
nagyúr
válasz
Totheground #43693 üzenetére
Na ilyet fogok venni az 5S-6-hoz. Mondjuk annyi ellene szól a sima dock-al szemben, hogy nem látod a jelzéseket, ha nem pont előtted van.
-
GALARDO
addikt
válasz
Totheground #43693 üzenetére
Ez nagyon állat, régóta kerestem ilyet. Már csak kéne, egy droidos kiadás.
Viszont ez kell!
-
Totheground
addikt
Ez de állat. Kell 2, egy itthonra, egy az irodába.
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy ha minden jól megy szombaton megyek a fényképezőért, lealkudtam 150-re.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #43675 üzenetére
Nekem is csak 5k volt az eredeti Exomount 2 ebayről
Amúgy grat
májköl: gondolom azért teszi hozzá,h lásd,h nem ő adott ki ennyi pénzt egy autóra és az autó értékén semmit nem ront az,h céges, sőt ebből láthatod,h ingyen van számára a fenntartása is... -
manchester85
veterán
válasz
máyköl #43688 üzenetére
Mér, te is szoktad írni, hogy 115-ért vettél egy i5-öt. Én ugyanúgy irigykedek.
GALARDO
Pedig pont akkora, mint a többi mini.
Nekem baromira bevált ez a méret. Használatban nem érzem a kompromisszumot (hacsak nem a felbontást tekinte) viszont mobilitásban, súlyban óriási a különbség.
-
GALARDO
addikt
válasz
manchester85 #43681 üzenetére
Ez a mini, nagyon mini.
Először azt hittem, szifon van a képen.
máyköl:
-
máyköl
veterán
válasz
manchester85 #43687 üzenetére
Könyörgöm, legalább ha megemlítik, hogy iPad minid van, ne mond, hogy refurbished és hogy mennyiért vetted.
Egy ismerősnek van egy Z4 -e. Mikor meglett neki, csak állok mellette, mondom azanyját Z4? Azt mondja ja, de céges!
Hogy ezt miért kell hozzátenni??? -
manchester85
veterán
válasz
hackeeeee #43685 üzenetére
Gondolom jaja, de megyek nemsoká úgyis.
Vadászcsiga!
Tudom-tudom, szégyellem is magam, a postásnak is mondtam, hogy ez valami tévedés lesz.
Amúgy csak 65 ezres, refurb.
Amúgy nem is tok ez, inkább táskaszerűség, így is kerestem rá. Belerakom, felkapom, és vihetem is. Puha, finom kívül-belül.
-
korpicschess
veterán
válasz
vadászcsiga #43684 üzenetére
Ja, elég gáz, sajnos ez megy manapság...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ez usa only, nem?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
100k-s Minihez 500 ft-os tok? Komolyan nem értem az ilyen embereket
-
manchester85
veterán
válasz
korpicschess #43682 üzenetére
Ok, nettó, akkor 218 dollár, most nem ezen múlik.
Nem lenne egyszerübb megszorozni nagyjából 1,09-cel, és maradni dollárárban? Ez az eurós viszonylat borzasztó béna. A két valuta nem mindig ugyanúgy aránylik, az adó meg mindig ugyanannyi (egy adott államban legalábbis.)
-
korpicschess
veterán
válasz
*euróért, inkább. (dollárosak nettó árak, euróban ugyanennyik)
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga #43677 üzenetére
Az szót sem érdemel ezért sem reflektáltam, viszont valaki írt az R1-ről, csak azt nem említette miért is az legjobb választás most az olcsó kategóriában . Kétutas dinamikus, és csak 10k. Tudod ami kígyónak csúnya volt.
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga #43675 üzenetére
Na ja, azóta sincs szó hifi-ről.
Csak mencseszter el ne olvassa.
Amúgy sokszor központosan írok -
vadászcsiga
félisten
Ragnar
Kész van az abszolút cheap exomount autós tartó
van az a kínai replika amit az ázsiában vettem, meg volt a kocsiban egy 200 Ft-os műszerfalra rakható ragacs. Na ezt rátapasztottam a gumicuppanóra, körbevágtam, most mindenhova feltehető anélkül hogy leesne. Spóróltam 7k-t, hoppá
SÖ
Viccen kívül, retorikából kikupáltad magad. Nekem köszönheted, én mutattalak be az itteni díszes társaságnak -
SÖ
addikt
válasz
Totheground #43672 üzenetére
"A mai kínai csak a "nevében" kommunista.„
Ez a mondat minden tekintetben vicces. A mozi is csak a nevében filmszínház, amúgy kerékpár szaküzlet.
Utoljára 1949-ben volt Népköztársaság, akkor is egy katonai hunta vezetése alatt. A mai "kommunista„ Kína annyiban más a tradicionális kommunista országokhoz képest, hogy nyitott külkereskedelmi kapcsolatokkal rendelkezik. Ezt a lehetőséget pont az olcsó humán erőforrásainak köszönhette. Amellett a nyolcvanas évektől egy erőteljes technológiai fejlődésen esett át. Észak Korea is kommunista ország, de mivel zárt, és egy vezető kezében koncentrálódik a hatalom, ezen keresztül a nép kizsákmányolása, így külső bevételi forrás nélkül képtelen a fejlődésre. Ha nem kapnának kínai segítséget - ez egyetlen ország akikkel gazdasági kapcsolatban állnak - Dél-Koreán kívül akiket folyamatosan terrorizálnak - már régen éhen haltak volna. Tehát Kína egy olyan kommunista államformában létezik, ami a gazdasági kapitalizálódás irányába mozdult, és tömegéből adódóan, egyik meghatározó szereplője a világgazdaságnak. De ettől még kommunista. Lásd internet cenzúra, politikai foglyok, centrális egypárt rendszer, stb.
Ja, hogy ez iPhone off topik? Én meg azt hittem, barna félcipők kibeszélő topikja.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Totheground #43672 üzenetére
Meg politikailag par dologban amugy olyan kapitalista mint az allat
viszont a liberalistol iszonyat messzire van annyiban komcsi.
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga #43668 üzenetére
Olyan lejátszó használok, ami 32-64bitre renderer. Naon durva, hallható a különbség.
-
joey04
titán
omfg
csak az egyik kommentet idézhetem. Halj meg! Lassan. -
SÖ
addikt
válasz
Totheground #43661 üzenetére
Ja, akkor lefordítom neked. Az USA mindig is kivitte a gyártást más országokba. Miért? Mert a hazai bérviszonyok nem tették lehetővé a gazdaságos termelés. Nyereség optimalizálás. Így olyan magas GDP termeltek ki, (más országok az usa számára) hogy az USA-ban már munkanélküli segélyből is vígan meg lehetett élni. De nézzük az Apple-t. Hogy jött össze a ma $140 milliárd körüli vagyon? Amit képtelenek elkölteni. Egyrészt megtehetik, hogy a legmagasabb árat kérjenek a termékeikért, mert a legjobb a piacon. Viszont vele szemben áll az a kontraszt, ami a gyártósori munkást illeti. Az egy dolog, hogy Foxconn mennyit ad a munkásainak, de ennek az ára, hogy az iPhonokat Mac-ket a legolcsóbban szerelik az Apple számára. Ezt az árat az Apple kufárkodta ki, és itt a baj. De van ennél nagyobb baj is. Kína kommunista ország. Akkor most hogy is van. Ha pénzről van szó, megszűnik az erkölcs? IGEN. Ez vonatkozik a Googlere is. Amikor kijátszotta az LG-t a Nexus4 referencia telefonjuk gyártóját. Nem véletlenül nyilatkozta az LG mobil részlegének európai vezetője, hogy nem akarnak még egy ilyen siker részese lenni.
Ma abban a korban élünk, ahogy a nagyhal szabadon zsarolhatja a kishalat, és az olló csak nyílik. Nincs arányos munkáért arányos bér, mert a tőke érdekével ellentétes. Igen, a MotoX az USA-ban készül, amerikai fizetési viszonyok között, amit a magyar fizetésekkel sem lehet egy lapon említeni, nemhogy a kis kínai robotrab szolgákéval. -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #43664 üzenetére
Na bakker kaptam a wines safaritól még egy sort a konyvjelzőim közé, valami "konyvjelzőmenüt", nincs elég felesleges mappa ott
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés..
iOS-nél, hogy működik a frissítés? Jön majd az iOS hét, ha frissít az iPhone, iPad, akkor visszaáll alapra minden, és újra le kell töltögetni mindent?
@Totheground: Szuper, köszi!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Uhh tényleg, sikerült, köszi
-
Xero
nagyúr
válasz
Ez a tendencia. Érdemes lenne visszakeresni milyen beszélgetések folytak 10-15 éve mondjuk szakmai portálokon, irc-n, levlistákon stb. Aztán érdemes megnézni a mostaniakat. Túl sok emberhez jutott el a háló.
-
vadászcsiga
félisten
Wines safariban nem lehet bejelentkezni az apple ID-mel? Azt hittem ott is megjelennek a könyvjelzőim iphone es ipad után.
-
GALARDO
addikt
válasz
Totheground #43659 üzenetére
Mit vársz ezektől?
-
Totheground
addikt
Uram isten.
Ha a hülyeség fájna.
[link] -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Tibee86 #43656 üzenetére
Ennek pl. Maztek írta az alapját. Őt amúgy nagyon tisztelem, egy alacsony olasz srác, neurofunk drumandbass-ben utazik főleg. Egyszer volt Szegeden egy másfél órás szettre, végigtolta, miután lement beállt B2B-zni az utána következő DJ-vel, és utána még visszaállt a pult mögé egyedül. Reggel 6-ig tolta (3-4-en voltunk már csak a végén), nem lehetett leállítani. Szeretem az ilyet, amikor tényleg a zene miatt játszik valaki, nem a pénz miatt, ráadásul azért a Szegedi közönség elég kicsi volt, mégis hatalmas és színvonalas bulit tolt.
-
Cyberpunk
félisten
Ilyen miért nincs a robotra? [link]
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #43652 üzenetére
De ha mocsokronda a felbontas, akkor nincs igazan ertelme, a penznek tobb hasznat veszik.
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #43650 üzenetére
En is erre gondoltam sajnos, koszi!
-
vans?
őstag
Valakinek nincs veletlenul digitalis kepkerete? De nem is kell, hogy legyen, csak annyit mondjatok meg, hogy 7"-on a 432x234 felbontas mennyire nagyon szar? Eskuvore megyunk, es a penz+szemelyes dolgok melle meg akar valamit venni a baratnom, csak nem tudom, hogy meg merjuk-e venni. Kiprobalni meg nem tudom.
-
mondomén
őstag
válasz
madgie #43646 üzenetére
Erre emlékszem valamelyik topikból. Tényleg szép képet ad, meg ez palacsinta, gondolom ennél az sem lehet olyan gáz, hogy műanyag. Mármint a 14-42-es zuiko kotyog, lötyög, kattog, nem csak tapintásra érezni, hogy kicsit gagyi... De ez egyelőre nekem drága, szerintem a V2 lesz ennyibe, mikor majd tudok ennyit költeni obira.
Az af mennyivel lehet jobb a kit üvegétől? Vagy nem is jobb?
-
madgie
titán
válasz
r3dsnake #43644 üzenetére
Szvsz vedd meg ezt a jó áras hasznalt kitet, aztán ne "régimanuálozz" , állítsd élére a forintot és egy 35/1.8G és 85/1.8G párosig meg se állj. Ezzel a kettővel nagyon szépen tudsz majd mókolni éccaka, nappal, portrénál, teljes alakos képeknél, stb. A 35 lehet furcsa lesz elsőre, az ekv 50mm tartomány pont az, amit nehezen tud mire használni először az ember, aztán ha belejön, akkor szinte mindent megold vele
Mondomén: te sem tudod igazából kikerülni a 20/1.7-et. Nem olcsó cucc, műanyag is, hangos is az AF motorja, de olyan képe van, hogy lepetézel (kár, hogy eladtam az enyémet, nekem most csak a 14/2.5 és a 45/1.8 van a Pana G3 mellé).
-
mondomén
őstag
válasz
r3dsnake #43644 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam én is. Elég sokszor fotózom a kölyköket lakásban, egy fényerős fix kéne ide is, meg nagyobb látószög is jól jönne. Amit még szeretnék, hogy szép legyen a bokeh és, hogy fémből legyen (ez a műanyag elég kiábrándító).
Mindezt egy ep1-re olcsón.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
mondomén #43642 üzenetére
Obibol nagy fenyereju fixeket fogok vadaszni elsosorban. Varosi fenyben portrenal gyonyoru dolgokat lehet muvelni vele.
Foleg regi analog obikat nezek majd, koltseghatekonysag es kiserletezes szempontjabol nagyon idealisak. Komolyabb dolokra meg lenne egy altalanos obi (pl. a 18-105) es egy tele (70-300 korul). Egy nagylatoszogu se lenne rossz taj es street fotozashoz, csak ugye DX-nel mar eleve a masfelszeres szorzo is hatrany.
-
r3dsnake
nagyúr
Találtam egy 3200expo-s D90 + 18-105VR kitet, 4gigás kártyával, 2015 novemberig garival, magyar papírokkal, számlákkal, személyes találkozóval 153e-ért. Ez sztem megérné nagyon.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
mondomén #43637 üzenetére
Nincs konkrét irány, most kezdek sulit, ott elég sok témakört érinteni fogunk 1 év alatt (még analóg fotózás, filmelőhívás is lesz), de amúgy hobbiból főleg a szürreálisabb dolgok, különleges formák érdekelnek, valamint a természettel kapcsolatos dolgok. Ha pedig úgy alakulna, hogy munka szempontjából is foglalkoznék ezzel, akkor rendezvényfotózás/portré.
vadászcsiga: hát ha az lenne a munkám, hogy állatokat fotózzak, azzal nagyon meg lennék barátkozva.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #43628 üzenetére
Ja, két hónapja belebasztam a szekrénybe, es eltört a kezem.
kicsit elborult az agyam.
Most szedték ki a sínt, elvileg mar vége, még egy varratszedes lesz.
Az üvegtesti homályok, amit beszéltünk azok persze egyre szarabbak, megyek majd vissza vele a szemészetre, mondjuk nem nagyon lehet vele mit kezdeni. Egyéb bajom egyelőre nincs.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #43626 üzenetére
Műtét?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #43626 üzenetére
"Potyog le róla a cucc, ugy meg van rakva, en igy szeretem."
Szeretek kontextusból kiragadni mondatokat.
Amúgy ebben igazad van, de mivel nálam a hús nem option, ezért nagyobb pizza, ami laktató.
Más: Esetleg tipp hol érdemes jó áron (megbízható forrásból) fényképezőt vásárolni? Október végére már kellene egy kit, szóval ideje lenne lassan körbenéznem.
-
manchester85
veterán
Na visszatértem egy kis magánjellegű elfoglaltság utan (költözés, műtét
)
Ragnar95!
Köszi, ki fogom próbálni. Tegnap is betoltam egy 26 centiset, nagyon jollaktam vele.
R3dsnake!
A feltét függvénye is, hogy hany centissel lehet jol lakni. Ahonnan en szoktam Miskolcon rendelni, 1200 a 25 centis, 1600 a 32-es. Potyog le róla a cucc, ugy meg van rakva, en igy szeretem. Aztan ahol a 32-es annyi mint máshol a 26-os, azzal ugyanúgy jollakok, csak a tesztaval, nem a megpakolt dolgokkal. Ezért preferalom a kisebb, drágább kombót. Csak legyen jobb is. A legjobbnak vallott forte sem uti meg azt a szintet, ahonnan eddig rendeltem. Nem erzem a vastag sajtot, ahogy nyúlik rajta.
Nem rossz a zene, bar nem az en stílusom.
-
Tim82
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
korpicschess #43614 üzenetére
Ez az R1 nagyonronda.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
vadászcsiga #43615 üzenetére
Enyémet tuti nem veri meg.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
korpicschess #43611 üzenetére
Kosz az infot, majd ranezek otthon. Fejesekkel mi a szitu, ott van kontolleres?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
korpicschess #43611 üzenetére
Arra szerintem váltok. IE8-at akartam, csak most nincs semmi normális cuccom, mire értelme lenne. Így lemaradtam róla, pedig jó árban volt.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
korpicschess #43609 üzenetére
Mer egygombos van normalis?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
vadászcsiga #43597 üzenetére
Álmodozz csak csigusz.
-
-
mondomén
őstag
Miért ilyen szar fátyolos a google térkép műholdképe? Régen nem ilyen volt, most alig látszanak rajta a dolgok. Meg a gmaps appból hová tűnt az a funkció ami mutatja merre van előre?
Tök hasznos volt mikor kerestem egy helyet és a sok kis belvárosi utcában kavirnyásztam. Apple térképénél amúgy megvan ez a funkció, de ott meg más nincs...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
korpicschess #43603 üzenetére
Igen.
-
Ragnar95
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
Tudtok ajanlani olyan fulest es fejest, amin van iPod control? (mikrofon nemigazan lenyeges) Max 10k-ig. Koszi!
Szerk.: a bass lenyeges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- További aktív témák...
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- LG OLED 77 G1 4K Smart TV 120hz, 195cm
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 1TB SSD 32GB DDR4 RTX3070Ti 8GB!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló