Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz manchester85 #42598 üzenetére
A másik nagy hátránya, hogy kevesebb erõforrást igényel.
-
manchester85
veterán
válasz jonnyjoker01 #42595 üzenetére
De, elég sokszor lefagy sajnos. De hát köztudott, hogy ez az Apple egyik nagy hátránya a többiekkel szemben, amivel sajnos nem igazán tud felnőni a nagyokhoz.
i6 Silver
-
Tibee86
nagyúr
-
korpicschess
veterán
válasz jonnyjoker01 #42595 üzenetére
Annyiszor fagy, hogy bacsis ezzel hűt.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
jonnyjoker01
veterán
Ki mennyire van megelégedve az iPhone-nal? Nem megy tönkre hamar? Nincsenek fagyások?
Üdv. Johnny
-
vadászcsiga
félisten
válasz korpicschess #42587 üzenetére
Azt kell megszokni hogy fordított sorrendben kell mindent csinalni. Ha mondjuk pdf-et akarsz emailben küldeni először meg kell nyitni pl az adobe readert (amibe előzőleg feltoltotted a fájlokat), ott kiválasztod fajlt, majd email. Én mai napig úgy kezdem hogy megcimzem a levelet, aztán lesek hogy nincs melléklet.
Fotóknál ugyanez. Meg kell nyitni mondjuk a db-t es onnan kiválasztani a feltoltest. Fotók appbol nincs ilyen. -
mondomén
őstag
válasz korpicschess #42591 üzenetére
Lehet van rá valamilyen jb, majd ír valaki aki képben van, de untethered tuti nincs. Offline térképeket sem vágom. Viszont jah, nincs átjárás köztük, ez ilyen.
Amúgy nyomogattam párszor és szerintem is nehéz. Kíváncsi vagyok mennyivel lesz könnyebb, mert ugye a következő a mini házához hasonlót kap.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz korpicschess #42591 üzenetére
Amúgy maga az iPad jó bolt volt, gyári fóliában volt, teljesen hibátlan, töltő is fóliás.
2 db Apple matrica meg istenes, de még nem tudom mire használom. Ráragasztom a tokra.
Az USB kábel viszont szerintem szarabb, mint az eddigiek, marha vékony. Viszont talán kevesebbszer kell használni, de lehet veszek azért egy tartalékot...[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz mondomén #42590 üzenetére
6.1.3-mat nem lehet jailbreakelni akkor ugye?
GPS ha jól látom csak a 3G-sben van de nekem inkább térkép kéne igazából.
Dokumentumokra majd ránézek. Viszont tényleg nincs átjárás a programok között? Az mi már?Igen, külön nyissam a Dropboxot, SkyPathet... Najó.
-
mondomén
őstag
kapcsoló, widget - jailbreak
dokumentum - itunes alkalmazások fül és az adott programba alul belehet húzni a doku-t vagy wifin átküldeni ha tud olyat az app
fotók - dropbox appot nyisd meg, onnan tudsz feltölteni -
korpicschess
veterán
robban=roppant
-
SÖ
addikt
Nincs piaca a drága termékeknek. Az a tíz ember, akinek nem okoz problémát az ár, nem képvisel semmilyen vásárlói réteget. Azok igényeire ráfizetés fejleszteni. Lásd a Surface marha nagy pofára esését. Az összes ismertebb gyártó megszünteti a Wines mobilok gyártását. Ilyenkor mindig eszembe jut , ahogy koporsóban temette a kopasz az iPhonet az első Windowse Phone bemutatóján. A versenyképességet az innováció határozza meg, ezért megfizethetetlenek az olyan emberek mint Jobs és én.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Pár szó a rövid ismerkedés után az iPadről, korpicschess szemléletből.
Először is leszögezném, hogy az összkép nagyon pozitív.
A rendszer imádni való, nagyon szeretem az alkalmazások design-ját. A működés gyors, mondhatni teljesen folyamatos (minimális akadás max, igazából hasonló a Nexushoz, de mindegyik másban működik jobban talán). Az alkalmazásváltások marha szépen animáltak, szóval nagyon baba az egész.
Maga a készülék robban minőségi, a fehér szín is jobban tetszik, mint a fekete, legalább nem ülök rá sötétben. Nagyon masszív, bár picit nehéz. A kijelző gyönyörű. pont.
Hangminőség is nagyon rendben van, mind fülessel, de amúgy is jobban szól, mint egy ilyen eszköztől vártam.Szóval a szoftver is tetszik, de néhány dolog ami jó lenne, és kérlek javítsatok ki, hogyha én vagyok béna:
- egyszerűbben elérhető beállítások, kapcsolók (iOS 7-től ez már részben megoldva)
- valamiféle widgetek
- dokumentumok (illetve egyéb tartalmak) feltöltése azért bizonyos szempontból nehézkes (lehet egyáltalán iTunes-szal?). Mondjuk a zenéknél, videóknál meg azért nem rossz az iTunes, de hát anélkül meg sehova egy lépést..
- gesztusvezérlésnél jó lenne, hogyha tudnék hozzáadni, vagy a 4 ujjas helyett 2 ujjas húzással tudnék váltani mondjuk, mert a 4 ujj az k*rva kényelmetlen
- beépülő modulok: Fotók appból nem tudtam se Dropboxba, se imageshackre feltölteni. Én csinálom rosszul? Ilyen megoldásra vágynék: [link]
- Safariban hogy működik a felhasználónév és jelszó mentés?Kérdés:
- offline navigáció? (Google Maps azért nem hasít, illetve hirtelen nem találom, hogy tudok-e letölteni térképrészletet)
- valami olvasmány ami jót tenne, esetleg programajánlatok?Szóval eddig jó.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz joey04 #42582 üzenetére
Teljesen mindegy hogy fog kinézni, lehet papírból is, ha rajta lesz az alma logo, vinni fogják, mint a cukrot. Ez a Woostock stílus senkinek sem jön be. Csak mivel nem lesz más, így megmagyarázzák maguknak, hogy jó lesz az. Egy letűnt korszak életérzését nem lehet bemagyarázni a következő generációknak, mert nem élték át. Egyébként, nekem sosem tetszett a virágmintás ing, rózsaszín LSD mámor, marha nagy szabadság, ami csak az elméjükben létezett.
Remélem lesz valaki aki a hsz első és második részében felfedezi az analógiát. -
legenda
válasz whitezo88 #42583 üzenetére
sokan vitatták itt a fórumon is anno azon véleményemet, hogy idővel az apple - és több hasonló, prémiumos gyártó - is elkezd majd az olcsóbb kategóriában is gyárta(t)ni/forgalmazni, és lám, talán már most bekövetkezni látszik...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
whitezo88
nagyúr
válasz joey04 #42582 üzenetére
van egy olyan érzésem, hogy mivel komoly, instant get áttörést nem tudnak hozni, inkább kiterjesztik a konzumer, kommersz részlegre a termékeket. Vagy: vissza a gyökerekhez? Emlékezzünk, az ezüstös körszak előtt sokáig színes volt... Apple logó is és sok termék is szivárványszínekben pompázott (első imac, pmac g4, táskaszerű macbookok...)
-
korpicschess
veterán
Tudtok olyan free appot, ami "must-have"?
Pl. Samsung TV-hez valami DLNA szerűség van?
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
amúgy kiszabadultak a hétvégi sofőrök:
Két baleset történt az M7-es autópálya Balaton felé tartó oldalán szombat reggel. Szabadbattyánnál négy, Polgárdinál két jármű ütközött, az elsődleges információk szerint személyi sérülés nem történt – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-vel.
Juhász Károly elmondta, hogy a nagy forgalom miatt torlódások alakulhatnak ki. A rendőrség azt javasolja, hogy a Balaton északi partjára tartók Székesfehérvárnál hagyják el az autópályát és a 8-as főút felől közelítsék meg úti céljukat. A déli partra tartóknak a 7-es utat ajánlják, ahonnan Polgárdinál lehet visszatérni az autópályára.
-
whitezo88
nagyúr
mi csak 1 napra megyünk és max gárdonyba. balcsin is voltunk, de csak 1 napot. spórolás van, és jóból is megárt a sok
-
Bling95
őstag
Anyaek nemsokara indulnak Balcsira , en meg maradok a seggemen Fehérváron inkabb
-
vadászcsiga
félisten
Szerintem sok jóra ne szamitsatok,
-
bigdady
nagyúr
Én is remélem (legalábbis 10 km dugó volt állitólag). Mi is most indulunk le 4 napra, remélem m7 eleje kibirja amig elhagyjuk Vszprém felé kerülök és úgy közelitem az északi partot
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Lassan indulunk a vonathoz, remélem, a nagyja már elment vidékre tegnap, de valami azt súgja, most is k*rvasokan lesznek Mindegy, 2,5 óra, aztán onnan már kocsival, csak kibírom, iPad nálam. Na, ez tényelg egy off hozzászólás, rajtam kívül ez senkit nem hat meg
-
r3dsnake
nagyúr
Lassan én is kérhetek avit, őszig tart a bünti.
Amúgy ma sokat játszottam egy ÓRIÁSI német doggal, eszméletlen milyen aranyos, jófej kutya volt. Pedig kb akkora, mint egy póni. Simán lehetett vele birkózni, kézből etetni, nagyon kezesbárány volt.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #42567 üzenetére
A két szeme közé támasztja.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #42563 üzenetére
Nekem se ment könnyen a dolog, de nálam egyszerűen foglaltak voltak azok, amiket szerettem volna, szóval azokat ott meg se említettem, de aztán kitaláltam ezt és utána viszonylag gyorsan ment, bár volt pár forrásanyag, ami túl kis felbontású volt, de aztán szerencsére találtam ideálisat és zseniális munkát végeztek az arcképgyárosok legnagyobb örömömre
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legenda
vadászosabb verziót akarsz?
vcs1.1[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
Miert akarod lecserelni? Azon kevesek koze tartozol, akinek (valamennyire) illik az avatarja a nevehez.
hábm bábm
-
vadászcsiga
félisten
Meggyűlik a bajom az arcképszerkeszto topikban. Bármit linkelek nem tetszik nekik, hónapokkal ezelőtt eltettem 3 figurát de egyikből sem tudnak avatart készíteni, teljesen athúztak a szamitasaimat
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #42552 üzenetére
Régi szép emlék.
-
SÖ
addikt
válasz korpicschess #42545 üzenetére
Figyelj, fogod az albumot, vagy az egész kócerájt, amit kijelöltél, és áthúzod az iTunes bal oldalán lévő menüsáv zene szekciójába, és elkezdi másolni a több ezer számot 1szám/s sebességgel. A végén megnézheted ahogy albumonként előadóként stb. kategorizálta. Ha valami nem tetszik, a tulajdonságok alatt megváltoztathatod, v. kiegészítheted, hogy a helyére kerüljön ahogy szeretnéd. Flac ot nem játszik, csak Apple LossLess-t, viszont vannak lejátszók ami igen. Pl. Flac Player Music Player stb. Nálam (N4) Neutronnal lejátszik olyan fac filét ami 24 biten (nem 44.1kHz) hanem 88.1kHz-es mintavételezési frekvenciával készült, és az olvasási sebessége 4,2Mbps folyékony, akadás mentesen.
-
joey04
titán
[link]
Ez lesz ám a kelendő a kedvenc népcsoportnál. -
Bling95
őstag
válasz vadászcsiga #42556 üzenetére
Jo ide nem latogatom mar
-
Bling95
őstag
válasz korpicschess #42554 üzenetére
Minden weboldalon van valtas normal nezetre , utana megszokta jegyezni .
-
-
Ragnar95
félisten
válasz korpicschess #42551 üzenetére
Akkor meg használj mondjuk Capricciot, az kezeli a FLACot és a vájtfülűek szerint jobban is szól, mint a gyári lejátszó
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
válasz korpicschess #42551 üzenetére
Vedd meg a Capriccio lejátszót, az megeszi a flacot. Ne ijedj meg csúnya de talán a legjobb lejátszó.
-
korpicschess
veterán
válasz Tibee86 #42546 üzenetére
Passz, biztos kint van sok helyen, de egy olyan azért rosszabbul fog teljesíteni, mint mondjuk az enyém egy CM 4.3-mal + egy custom kernellel.
Nagyon folyékony.Ragnar95:
Ja, konvertálgassak... Aztán a fele zeném FLAC, ráadásul minden lejátsza kb... Mindegy, iPadre megy az mp3, úgyis kevés a hely. FLAC meg a Clip Zipre.
Cserébe legalább elvileg nagyon jól szól. Ami igaznak is hallatszik.
Alkalmazásváltó animációk nagyon jók, a scrollok viszont azért lehetnének normálisabbak.Majd írok róla, hogyha már kicsit jobban ismerem. Egyelőre nagyon tetszik amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #42540 üzenetére
+1
Nekem is a 2éves iPhone töltőm és adatkábelem is tökéletes állapotú és az 1 éves iPadé is...Mondjuk egyiket se nagyon mozgatom, 90%-ban ki se húzom őket, egyedül ha elutazom, akkor viszem őket...
korpischess: mondjuk azért nehogy már az Apple legyen a hibás,h megadtad a kártyaszámod, mikor user error a dolog, hiszen anélkül is lehet regizni, le is írtuk, hogy... Amúgy az iTunes-al semmi gond nincs, már vagy 4-5éve használom és imádom, nincs jobb program a zenék rendszerezésére és lejátszására és pofonegyszerű a használata, szinkronizálásra is tökéletes, százszor jobb, mint androidon kézzel rakosgatni a zenéket, appokat a telóra...FLAC-et konvertáld át Apple Losslessre és máris kezelni fogja az iTunes és ugyanúgy veszteségmentes marad[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Ja tényleg marha nagy fekete pont. Lejátsza az csak Apple-éknál máshogy hívják: ALAC
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Valahol ki van téve nexus4 nyomogatásra? Vagy van annál újabb is már, esetleg épp jön i5S ellenfélnek? Most már nagyon kipróbálnám, meg megint rajtam az érzés, hogy kéne már valami új a szifon helyett. Hogy bírja az akkuja? Jobb képet csinál, mint a 4s?
FLAC-hez nem értek, én leragadtam az mp3-as korszaknál, bőven megteszi egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz Tibee86 #42543 üzenetére
Nem szeretnék iPhone-t.... Azért nekem a Nexus sokkal jobb. Mostmár nyomkodom az iPadet, de a Nexust sebességben jobbnak érzem, de ez is teljesen rendben van.
6.1.3 van rajta, ahogy írták gondolom ezt nem lehet jailbreakelni.Facebook pl. nagyon gyors meg jó.
iTunes-nál nálam már alapból ott marhanagy feketepont, hogy nem játszik le FLAC-et... Meg nem lenne vele problémám, sok mindenre jó, alkalmazástelepítés, stb, de jó lenne, ha mass storage módban is működne azért.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz korpicschess #42542 üzenetére
Tehát akkor ez végül is neked ez csak egy szerep, belül te is ugyanúgy iPhone-t szeretnél mint mindenki más?
iTunes-t nem értem, hogy ki miért utálja, én a majd 2 év alatt mondhatni meg is szerettem, teljesen használható winfoson is. Na jó, egy dolog, a fotók kezelése ami botrányosan hülyén van megoldva. -
korpicschess
veterán
válasz Tibee86 #42539 üzenetére
Azt mondod?
Nagyon tévedsz.
Attól még iTunes Windowson régen jó nagy kalap szar volt, mostmár kevésbé tűnik annak, lehet mert jobb a gépem.
Tablet fronton mindig is az iPadet tartottam a legjobb választásnak, nyílván ezért is vettem, nem azért, hogy fikázhassam.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
nagyúr
Én nem tudom, hogy bántok a cuccaitokkal, de nekem soha egyik kábelről se jött le a borítás. Mostani iPhoneom csak 11 hónapos, de az iPadon majdnem 2 éves, és a kábelükön nincs különbség, mindkettő jó még.
-
Tibee86
nagyúr
válasz korpicschess #42527 üzenetére
Alapból mindenhez ami iOS, vagy Apple úgy állsz, hogy sz*r, f*s, h*gy stb., bezzeg a nekszusznégy. Totál nem értem, minek vettél iPad-et, úgy is csak a hibákat keresed majd benne folyamatosan, a sok warez miatt még a rendszer is össze fogja hányni magát nálad, de legalább mehet a fika róla az androidos topikokba.
És az egészet úgy adod elő, hogy még nekünk kéne majd megköszönni és sajnálni, hogy vettél egy Apple terméket, és kénytelen vagy használni...[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Megvan a zsipad. Most megyek veszek macskakaját.
-
vadászcsiga
félisten
válasz runner 125 #42534 üzenetére
Persze
-
whitezo88
nagyúr
válasz runner 125 #42529 üzenetére
remélem a kábel még bírja azért. a Macbooknál adta be fél éve a kulcsot a gyári, az laza 24 ezer ft volt kb...
-
runner 125
nagyúr
válasz vadászcsiga #42533 üzenetére
Apropó, ha egy lánnyal töltök egy estét, akkor azt nappal vissza kell hogy seedeljem?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
SÖ
addikt
válasz korpicschess #42518 üzenetére
Ezek szerint droidon megoldottad okosba ? Mert ott is meg kell adni
A fizetés ugyan úgy működik mind a két rendszeren.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz whitezo88 #42528 üzenetére
Enyém 3 éves, gyári, és semmi baja.
Igaz 1 éve gyári dokkolóval használom, így nincs ki be huzigálva, de előtte csak kábellel használtam. A megoldás, h a dugókat kell megfogni eltávolításkor, így fog megtörni, elszakadni a kábel."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
whitezo88
nagyúr
nektek hogy bírja amúgy a töltőkábel? alig 2 éves és a telefon felőli részen már körbe 1 centis részen lepergett a gumi, a másik oldalon meg most kezd...
-
korpicschess
veterán
Jó most sikerült, de k*rvára nem volt ott eddig az opció amivel.... fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú.
Hagyom a picsába.Majd este, ha tényleg használnom kell ezt a fost.
-
blokad
senior tag
válasz korpicschess #42524 üzenetére
Ennyi balfaszkodást Létrehozol egy lejátszási listát iTunes-ban és belecibálod a Zene nevű mappádat és beledobál mindent, almappától függetlenül.
-
mondomén
őstag
válasz korpicschess #42524 üzenetére
Easy. Jó az ha már ismered és rendben vannak a zenéid...
Nem vágom, totalcommander-t használsz? Ott a felső sávon van egy ikon ami kibontja az összes mappa tartalmát, így ki tudod jelölni az összeset és behúzni. Tuti van egyszerűbb módja , de nem jut eszembe, majd valaki beírja... -
mondomén
őstag
válasz korpicschess #42522 üzenetére
Zárolt 2 euró körül, de azt vissza kapod...
Kijelölöd az összes mappát és úgy húzod be úgy beveszi? Flac nem fog menni. -
korpicschess
veterán
válasz mondomén #42521 üzenetére
Mindegy, megadtam neki, egyék meg. Remélem nem fog valahogy pénzt lehúzni, vagy 1 kattintással vásárolni..
Hogy tudom a zenéket betallózni? Úgy, hogy ne egyesével kelljen a mappákat.
Persze FLAC-et még manuálisan se sikerül. fúú.[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz korpicschess #42520 üzenetére
Elkezdesz letölteni egy ingyenes appot, felajánlja, hogy csinálhatsz accot. Na csak ilyenkor engedi kártya nélküli regisztrációt.
-
legenda
válasz korpicschess #42518 üzenetére
nem, ha igyeneset akarsz lehúzni.
-
korpicschess
veterán
Most komolyan meg kell adnom a bankkártyám adatait ennek a buzi iTunesnak, hogy letölthessek bármit?
-
mondomén
őstag
-
nagyúr
válasz korpicschess #42512 üzenetére
Fehér? Azért azt megnézném,hogy fog kinézni pár hónap múlva
-
korpicschess
veterán
Akkor most ez a tuti?
Mármint a kék. Amúgy a fehér lehet jobb lenne.[ Szerkesztve ]
-
blokad
senior tag
válasz korpicschess #42501 üzenetére
Figyelek ám, ittasan nem illik szapulni a másikat, főleg, hogy még látja is
Egyébként a fehér iPaden baromi jól mutat a kék, és amúgy is a sárga a b*zik színe.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
28,000 plastic ducks from a container lost in the sea
so ducking cool ^^
-
mondomén
őstag
Azt mondtam jól néz ki, kész.
@korpicschess
Jól van. Neked meg nem lesz jailbreak az ipad-re. -
Ragnar95
félisten
válasz korpicschess #42501 üzenetére
Nekem világoskék van és tényleg nagyon jól mutat a fehér iPaddel, elsőre énis féltem kicsit,h túl világos lesz a tok, de egyáltalán nem, nekem nagyon bejön
mondomén: ilyen szerintem tuti nem lesz, ez túl minimalista és se nem hétköznapi, se nem elegáns, inkább hasonlít a búvárórákra ez a design...Nekem nagyon nem jön be sima órából sem ez a design...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mondomén
őstag
Bakker, ez így tök jó. Fel sem merült bennem, hogy rendes oldschool óra formája is lehetne. Nagyon állat! Sosem érdekelt ez a smartwatch dolog, de ezt venném.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz Ragnar95 #42499 üzenetére
Jaja, blokad is azt javasolta nekem, de ő köztudottan b*zi, úgyhogy nem releváns.
Amúgy nekem is tetszik, meg imádom a kéket is, csak ilyen babakéket láttam, az meg nem igazán... A sötétkék meg kissé lilás... szóval nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest