Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #45996 üzenetére
Én aztán tuti nem, mert nálam gyakorlatilag az összes be van kapcsolva a helyalapú hirdetéseken kívül
Cyberpunk: vannak rendszerfunkciók, amik ugye maguktól bekapcsolják a GPS-t, hogyha épp a rendszer használja őket, ergo bármikor bekapcsolhatják azt a tudtod nélkül és így meríthetik a telefont, viszont a rendszer sem kapcsolgatja őket fölöslegesen, így ha nem merül gyorsan a teló, szerintem fölösleges kikapcsolni őket...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #45996 üzenetére
Na meséljetek, én még csak tanuló fázisban vagyok iOS-t illetően.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #45994 üzenetére
Ha azok be vannak kapcsolva, akkor is csak olyankor használja őket, amikor szüksége van rá Ha meg nem merül gyorsan a teló, akkor fölösleges kikapcsolni őket...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
válasz b4zsi- #45986 üzenetére
i4 bírta nekem is a legjobban, viszont az ugye kicsit karcsúbb teljesítményben, így fogyasztásban is. De azt is le lehet hamar meríteni ha játszol. Az ilyen nagyobb teljesítmény igényű játékok hamar leszívják a telefont amúgy is.
Cyberpunk: Az elég baráti, mondjuk sokat számít mivel játszol, és mennyit, illetve milyen fényerőn van...stb.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz B-L-A-C-K #45983 üzenetére
Én 5 óra 52 percnél járok és 2 nap 13 óra készenléttel 20%-on az akku.
Ebből első nap mobilnet + játék pár képet is lőttem, itthon meg folyamatos Wifi-n lógás.
Most kíváncsi vagyok meddig bírja direkt nem töltök rá.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz HarryPotter #45981 üzenetére
Gondolom hogy megfelelő szintű belső elhárítás mellett megelőzhető lett volna.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
SÖ
addikt
Akik NSA-znak, velem az élen, jó lenne ha ilyen cikkeket is elolvasnának. Most önkritikát gyakorlok. [link]
-
Cyberpunk
félisten
válasz whitezo88 #45971 üzenetére
Egyébként igen vicces, meg az is hogy utazik ki egy hülye elektronikai cucc miatt, mondjuk UK-ba. Ha amúgy is arra kell járnia az természetesen más, most itt maga a készülékért ugrok el 1000 kilométereket-el van bajom. Mert belehal, ha még pár hetet várnia kell. Ezt a részét sosem értettem. Én is fanboy vagyok bizonyos dolgokban, de ha tudom, hogy kicsit várok és megkapom egyszerűbben, és főleg olcsóbban, akkor nyugton maradok a seggemen itthon. Max nyálat csorgatok, de ez van.
A kalmároktól veszi meg másfélszeres feláron, az már más eset, ami szintén vicces. Én megértem, hogy van aki konkrétan leszarja mennyit ad ki érte, csak az övé legyen, lehetőleg még a "pórnép" előtt. De ez nem más mint pénzszórás a semmibe, vagy is nem oda, ha nem az okos "üzletemberek" zsebébe.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Szifonosok 280ert adjak a 16ost... Rohej... de nem veluk van a gond hanem akik ilyen tularazassal megveszik...
-
manchester85
veterán
-
SÖ
addikt
Remélem holnap itt leszel, elmondok egy sztorit, ami velem esett meg. Most még sok dolgom van. Előljáróban annyit, hogy rabosítottak, és bocsánatkérés helyet csak annyi futotta, hogy rosszkor voltam rossz helyen. Holnap jön a folytatás Rejtő J. stílusban.
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
válasz manchester85 #45964 üzenetére
pedig mikor felmesz az oldalukra keri is, illetve nezegettem walmart oldalan, meg asszem amazonon is a telokat, es volt hogy kiirta, hogy ez a telefon nem fog mukodni a 18325-os zip codeom alatt
-
xors
senior tag
válasz manchester85 #45961 üzenetére
csak mostmár teljesen össze vagyok zavarodva, hogy melyik iphone világmodell ami minden hálózaton működik mi az ami csak amerikában stb.. már annyi mindent hallottam. de ha jóltudom akkor a 4s az világmodell az 5 az fog itthon neked működni?
-
manchester85
veterán
válasz C4mp3r #45962 üzenetére
Bizonyos zip code-on belul? Azert azt nem hiszem. Anyám kinn a straight talkot használja, utazgat is, és mindenhol tudja használni a szolgáltatást. Durva lenne, ha helyhez lenne kötve egy mobilszolgáltatas.
Blaise!
Mindegy, megoldódott, csak még mindig vacillalok, hogy 435-ért (bruttó) magamnak is rendelni kene egyet. Elvileg a verizonos független modellt árulják.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Blaise
veterán
válasz manchester85 #45961 üzenetére
Néhány kattintás lett volna egy USA VPN, és akkor nincs gond.
-
C4mp3r
addikt
válasz manchester85 #45957 üzenetére
azert nem valoszinu, hogy ket telot kapsz barmennyire is jofejek a straight talkosok. szerintem azt fogod kapni amit rendeltel. en is nezegettem kint walmartban a prepaid kartyakat meg telokat, de vegul nem vettem. arra figyelj, hogy bizonyos telot a kartyaval csak bizonyos zip codeon belul tudsz hasznalni.
-
manchester85
veterán
-
xors
senior tag
válasz manchester85 #45957 üzenetére
ez jócégnek tűnik majd énis itt rendelek legközelebb hátha adnak mellé nekem is másik iphonet
-
manchester85
veterán
Múltkor írtam, hogy rendeltem 400 dollárért egy reconditioned elnevezésű iPhone 5-öt. Az order details-ben mar az volt, hogy refurb 5C. Most jött a megerősítő mail, es a trackinget is frissitették:
Kiváncsi vagyok, milyen, es hany telefon érkezik a végén.
Jelen állás szerint 5C-t es 5-öt is kapok, bar ők se értik. Ja, ez egy hűségszerződés nélküli szolgáltató, a telefonok is függetlenek.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #45950 üzenetére
Én se vagyok egy nagy rap fan, de Bushidonak több teljes albumát is hallgattam már végig és mindegyiken van 3-4szám, ami annyira bejön,h utána is hallgassam és ne csak egyszer hallgassam végig
bigdady: a kép rossz, de gondolom Dexterről van szó Én még csak a 8.évad 3.résznél járok, mivel augusztus elején kezdtem el nézni, de a 6.évad óta valóban egyre rosszabb sajna, mostmár kb csak azért nézem,h tudjam, mi lesz a végePrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bigdady
nagyúr
Best show ever!
Máris hiányzik, óriási sorozat volt
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ragnar95 #45948 üzenetére
Azért egy komplett albumot biztos nem tudnék végig hallgatni tőle de a szám amit linkeltem tetszik. Anno volt még az a 3 csaj, a Tic tac toe, jópofa volt az is.
Igazából nem ez a kedvenc stílusom ahogy korábban kiderült rólam de pl autóban társaságban jól lehet rajuk bólogatni -
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #45946 üzenetére
Legnagyobb német rapperek között van Rokonom élt kint Németországban, úgyhogy megismertetett a híresebb német zenészekkel és Bushidot, meg Sidot énis eléggé megkedveltem
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #45941 üzenetére
Valóban nagy zene
Sidotól még a Hey du! nagy kedvenc, bár abban ugye jóval erősebb a pop jelleg, illetve Bushidoval közösen a So mach ich esPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
-
Totheground
addikt
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #45935 üzenetére
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Zjunior
veterán
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #45926 üzenetére
Úgy néz ki csak én nem tudom mi ez a 9M+?
-
Ragnar95
félisten
Azt azért vegyük figyelembe, h ez 2 modell összesített adata... Meg kéne nézni, h tavaly i5 mennyi ment el, illetve h most külön-külön 5S és 5C mennyi...
-
greggggg
aktív tag
sziasztok!
szeretném megkérdezni i5re milyet "puha" tokot kllene vegyek? esetleg ki milyet használ? ami fontos fekete készülékem van de nem szeretném ha kemény tok lekoptatná a festéket ergo szerintem szilikon tok jó lesz rá vagy az is szedi a festéket?
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
nagyúr
Majd jön Manchester mindjárt, hogy egyszerűen ennyi hülye ember van, és addig amíg ez így van, nem lesz innováció, mert mint látható az emberek a szart is megveszik!
-
Malachi
addikt
örömteli, de meg is lep kicsit.
-
Totheground
addikt
9M+
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
GALARDO
addikt
Többet nem rakok be képet.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
legenda
válasz manchester85 #45919 üzenetére
minden helyzetben elsőbbséget kell adnod, akár megállással is, ha csak úgy kivitelezhető részedről a dolog, ellenkező esetben szabálysértést követsze el, lásd a korábban beidézett szöveget, amelyben nem látok olyat, hogy kivéve forgalomirányító fényjelző készülékkel ellátott kereszteződés.
amennyiben úgy átférsz a kereszteződésen, hogy a megkülönböztető jelzést használó jármű továbbhaladását nem akadályozod, úgy rendben van, ellenkező esetben már problémás a dolog.
mivel a megkülönböztető jelzést használó gépjármű vezetőjének engedi meg a kresz, hogy a közúti jelzéseket...stb figyelmen kívül hagyja, ezért kötelessége meggyőződni róla, hogy magatartásával a közlekedés biztonságát, a személy- és vagyonbiztonságot nem veszélyezteti, illetve részére a többi jármű vezetője az akadálytalan továbbhaladást lehetővé tette.bigdady, nem okozol balesetet, olvasd el a vonatkozó szabályozást, illetve a hozzászólásaimat, főként ezt; link
megállsz szépen a járművel, és mindenki más is így tesz, és mivel követési távolság..stb mindenki részéről betartva, és ismerik a vonatkozó szabályokat is, ezért nem lesz baleset![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz manchester85 #45919 üzenetére
Ez a legjobb...
" Igazatok van, csak fejezzetek mar be végre. "
Alatta meg folytatod....
-
manchester85
veterán
Amúgy lehet, hogy anno akkor szarul tanították, na mind1. Vagy változott a KRESZ az elmúlt 10 évben ezzel kapcsolatosan. Mert most mar rakerestem en is. Csak iPad-rol vagyok, ugyhogy nem igazán volt kedvem utána nézni, de zárjuk le azzal, hogy akkor ezekszerint rosszul tudtam, vagy elavultak az ismereteim. (Nem tudom, melyik a ketto közül.)
Black!
Mert közben irt még valamit kali. Zárjuk le, mert nem volt igazam. Tisztán emlékszem, hogy az oktató azt mondta: elsőbbsége van, ha ugy dönt a vezeto, hogy megadja. De ezen most mar lényegtelen vitázni. Ha nem igy van, akkor nem igy van. Nem volt igazam, kész, elismerem, ti még beszélhettek róla, csak engem hagyjatok ki a témából.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Ahogy tőled is a szemelyeskedest. Na lépjünk. Igazatok van, csak fejezzetek mar be végre.
Kali!
A félrehuzodas, megállás oké. Ez egyertelmu. De ha atmegyek a zöldön, es a kereszteződésben közeledik egy mentő, akkor az most szabálysértés? Hagyjuk mar. Az életben nem büntettek még meg ilyenért szerintem senkit.
Mellesleg igyekszem elengedni a mentőt, de volt mar ra példa, hogy kikerült, elszaguldott mellettem. Akkor ez most szabálysértés volt?
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
legenda
válasz DanielK #45914 üzenetére
folyamatában kell nézni a szöveget és a folyamtot is, ha a félrehúzódás nem elég, vagy eleve olyan a helyzet, hogy alapból csak és kizárólag megállással biztosítható a megkülönböztető jelzést használó jármű számára az elsőbbség, akkor meg kell állni.
nem véletlenül írták úgy, hogy ... minden járművel, minden helyzetben elsőbbséget kell adni ...manchester85; a kérdés világos, csak nem életszerű, legalábbis a fenti utolsó mondat fényében.
[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
válasz manchester85 #45915 üzenetére
Ezt a szőrszálhasogatást, istenem! A kresz minden esetben jól leírja a szabályokat. Ez esetben nem lehet fekete fehéren leírni, de mindenki érti. Még Manchester85 is, de megszokhattuk tőle, hogy szeret rugózni a semmin.
-
-
manchester85
veterán
Ebben minden: de ha atmegyek a zöldön, es a mentő félig kilogva all a pirosnál, akkor az olyan, mintha atzúgtam volna a piroson es a zöldnél meg kellett állnia egy autósnak miattam? Eleg világos a kérdésem?
Nyilván azert megy szépen lassan araszolva a pirosnál, mert mindenki szamara világos, hogy annál a zöldnél meg kell állni.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
legenda
válasz manchester85 #45912 üzenetére
ebben mi a nem világos számodra?
42. § Magatartás a megkülönböztető vagy figyelmeztető jelzéseket használó járművekkel szemben
(1) A megkülönböztető jelzéseket (villogó kék fényjelzést és szirénát vagy váltakozó hangmagasságú más hangjelzést) használó gépjármű, illetőleg minden ilyen gépjárművekkel kísért (közrefogott) zárt csoportban haladó, megkülönböztető fényjelzést használó gépjármű részére minden járművel, minden helyzetben elsőbbséget kell adni, és akadálytalan továbbhaladását - félrehúzódással és a szükséghez képest megállással - lehetővé kell tenni.
-
manchester85
veterán
válasz Malachi #45910 üzenetére
De köteles továbbra se vagyok. Átmentem a zöldön, mert nem láttam a mentőt. Nem tudok olyan büntetésrol, ami a "mentő elott áthaladó" szabálysértést jelentené. 10 éve csináltam a jogsit, akkor nekünk igy tanították: a mentonek akkor van elsőbbsége, ha megadjàk.
Joey20!
Mi ebben a magyarázkodás? Egy mentonek elsőbbséget adni (értsd ezalatt hogy elengeded) forgalmi viszonyoktól is függhet. En csak azt mondom, amit nekem anno tanítottak, és ami logikus is. Sokkal pontosabb lenne ha valami ilyennel érvelnétek, hogy: "vezetőnek ha lehetősége van ra, elsőbbséget kell adnia a megkülönböztetett jelzésű jármű számára.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
joey04
titán
válasz manchester85 #45908 üzenetére
bocs de a kiinduláshoz képest ez már csak magyarázkodás.
-
Malachi
addikt
válasz manchester85 #45908 üzenetére
azért ettől elég sokat haladtunk.
-
nord_
veterán
válasz manchester85 #45905 üzenetére
hiába hallom, sokszor nem tudja az ember hogy honnan fog jönni
Ha meghallom a szirénát, az első dolog, amit megteszek: körülnézek! Lehet, hogy magát az autót nem látom, de a többi autó mozgásából már lehet sejteni, honnan jöhet, így mire a közelembe ér, egyértelműen tudom neki jelezni (félrehúzódással, index használatával), hogy látom őt és merrefelé tud mellettem elsuhanni.
-
manchester85
veterán
válasz joey04 #45906 üzenetére
Miert is? Ha epp egy párhuzamos utcában vinnyog, es en mar pont a kereszteződésben vagyok, az mér az en hibám? Az en hibám, hogy nem látok valamit, es nem tudom pontosan, honnan jon a hang? Maradjunk annyiban hogy minden ember igyekszik elengedni a mentőt, köztük en is, de nehogy megmagyarázzatok mar, hogy nem létezhet nehezen lereagalhato helyzet, ha egy az "általános kreszt" felül író jármű lep a képbe.
A family frost dettó. Mindig hallom, de sose tudom, hol van.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Ragnar95
félisten
válasz Turbomann #45894 üzenetére
Na elment már az i5 250-ért?
A másik témához meg: fölösleges ezen vitatkozni, mivel KRESZ szerint a megkülönböztető jelzést használó járműnek van elsőbbsége és ez így is van rendben. A vezetőnek mindig teljes mértékben a vezetésre kell tudnia koncentrálni, hogy bármilyen helyzetet a lehető leggyorsabban felismerjen és reagáljon rá, ha nem tud rá reagálni, az már az ő hibája, viszont nem csak az ő problémája, mivel ezzel másokat is veszélybe sodorhat...
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz manchester85 #45905 üzenetére
Az előbb beszéltük meg, hogy hiába hallom, sokszor nem tudja az ember hogy honnan fog jönni, egyáltalán az ő útjába fog-e kerülni.
az már a te hibád. figyelj jobban. -
manchester85
veterán
válasz B-L-A-C-K #45904 üzenetére
Az előbb beszéltük meg, hogy hiába hallom, sokszor nem tudja az ember hogy honnan fog jönni, egyáltalán az ő útjába fog-e kerülni.
"Nem csinálhatod hogy én leszarom nekem akkor is zöld van."
Nyilván. De mégse annyira egyértelmű elengedni egy mentőt, mint megállni a pirosnál, a zebranal meg a STOP táblánál, hisz a pillanatnyi forgalmi helyzet dönti majd el, hogy en el tudom-e engedni.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
B-L-A-C-K
titán
válasz manchester85 #45903 üzenetére
Persze hogy nem ugyan az, de ha átmész a zöldön és jön, már eleve előtte hallanod kell jóval hogy jönni fog és el kell engedned akkor is. Nem csinálhatod hogy én leszarom nekem akkor is zöld van.
-
manchester85
veterán
válasz B-L-A-C-K #45902 üzenetére
Nyilván. En csak annyit próbáltam elmagyarázni, hogy ha atmegyek a zöldön a piroshoz érkező mentő elott, az nem ugyanaz, mintha valaki átmegy a piroson a zöldhoz érkező másik autós elott a kereszteződésben. Remelem, ezzel mindenki egyet tud érteni.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
B-L-A-C-K
titán
válasz manchester85 #45900 üzenetére
Ez szerintem mindenkinél így van, én sem veszem észre sokszor egyből hogy pl szemből jön vagy hátulról, de ezért kell körültekintően figyelni, és megbizonyosodni arról honnan is jön, és elengedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest