- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
r3dsnake #43644 üzenetére
Szvsz vedd meg ezt a jó áras hasznalt kitet, aztán ne "régimanuálozz" , állítsd élére a forintot és egy 35/1.8G és 85/1.8G párosig meg se állj. Ezzel a kettővel nagyon szépen tudsz majd mókolni éccaka, nappal, portrénál, teljes alakos képeknél, stb. A 35 lehet furcsa lesz elsőre, az ekv 50mm tartomány pont az, amit nehezen tud mire használni először az ember, aztán ha belejön, akkor szinte mindent megold vele
Mondomén: te sem tudod igazából kikerülni a 20/1.7-et. Nem olcsó cucc, műanyag is, hangos is az AF motorja, de olyan képe van, hogy lepetézel (kár, hogy eladtam az enyémet, nekem most csak a 14/2.5 és a 45/1.8 van a Pana G3 mellé).
-
mondomén
őstag
válasz
r3dsnake #43644 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam én is. Elég sokszor fotózom a kölyköket lakásban, egy fényerős fix kéne ide is, meg nagyobb látószög is jól jönne. Amit még szeretnék, hogy szép legyen a bokeh és, hogy fémből legyen (ez a műanyag elég kiábrándító).
Mindezt egy ep1-re olcsón.
Új hozzászólás Aktív témák
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest