Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz philoxenia #3896 üzenetére
hasonló tapasztalat.
-
joey04
titán
válasz David75 #3895 üzenetére
4.3" nekem is sok, de ha droidosat választok, akkor muszáj lenyelni a dolgot, mert egyedül a SE csinált nem tepsi méretű erős telefont (neo).
viszont az amoledet nem szeretem, se a samoled, sem a +, se semmi, és nem csak a samuban, hanem a hc-ben és nokiában sem tetszik, szóval az slcd előny, bár i4 után egyértelműen fanyalognék kicsit. a sense meg kicsit csicsás, de azért volt már nálam sensation, be tudnám lakni, a túlzott csicsát eltüntetve. -
philoxenia
MODERÁTOR
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
-
David75
őstag
Most is itunes-al szinkronizálok végülis csak van egy double twist nevű program ami kell hozzá. Így már nem kell ilyen mappákkal szerencsétlenkedni amit utálok. Meg már legalább 5 éve az ipod nano-m óta rászoktam az itunes-ra. Zenére tökéletes program, olyan szinten van rendszerezve minden hogy a 30gb-os gyűjteményből azonnal meg találom amit keresek. Minden statisztikázva van a smart playlist-ekkel.
HTC-t meg nem veszek több okból, egyrészt csak a sensation tetszik illetve nem is az hogy tetszik hanem vállalható. Kijelzőben meg kamerában gyengék és még drágák is nagyon, meg a snapdragon-ért se rajongok.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
joey04
titán
de inkább töltsétek a frissítést, kint van az 5.0.1
itt van shsh meg jb infó. nekem elég a tethered, ios 5 óta az van fent, az első naptól és soha nem indult újra a telefon, a merülésre meg figyelek.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Sokkal kevesebb veszekedés lenne, ha az iPhone userek kihúznák a karót az alfelükből, a droidosok meg kicsit kedvesebb speed-et szednének.
Ezzel nekem ez a gondom. Ahogy Malachi is írta. majd privátba mindjárt elküldöm a moderált részt is. De a lényeg: Én nem tudom elfogadni a legkisebb csipkelődést sem olyan emberektől, akik ilyeneket vágnak a fejemhez. Ez van. Más véleményét nem tudom, ez csak a sajátom.
-
David75
őstag
Igen de nőkben pont nem szeretem a déli lányokat. Szeretem nagyon a nagyon fehér bőrt, már a szolis lányok színe se tetszik. Egyéni perverzió. Az olasz lányok bár nagyon szépek meg nagyon igényesek sajnos nem igazán tetszenek.
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
válasz Mr.Csizmás #3881 üzenetére
Persze hogy nem, én a mediterrán kultúra híve vagyok minden szinten
-
máyköl
veterán
Nokia 3650,6600, és N -gage. Elpusztíthatatlan, legendás telefonok...
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz Mr.Csizmás #3875 üzenetére
Symbian téren N70-em volt 2db, egy N96, illetve határesetként UIQ-s P990 és M600. Elvoltam velük, de nem tudott megfogni. Érintősök előtt SE rajongó voltam.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz David75 #3876 üzenetére
a 3650-ből volt kettő is nekem a második megvan, csak akksi kellene bele.
mai fotós szemmel nézve művészi képeket lehetett csinálni vele
ui.: olasz helyett orosz sör jöhet?
#78 iksz 6680, 5800 <3
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
David75
őstag
válasz Mr.Csizmás #3875 üzenetére
A 3650-est imádtam. Meg volt csomó symbianos cuccom csak érintő kijelzővel nem tudott megbírkózni a nokia.
Sajnos annyi vicc post szól a facebook klubbomban a kurucosokról hogy már megfigyelés alatt tartanak így is pedig kurucra nem írok.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz David75 #3873 üzenetére
az ilyen tűzfészek oldalakra nem írok, csak olvasok, legfeljebb magamban egyetértek, ha úgy érzem.
valahogy nehéz lenne beadni egy 1921-es antifanboy (értjük a célzást) magyarnak a posztromantikus germán nihilizmust
miszter iksz: anno a symbianon is jól elvoltam, másnak is az volt, mindenki osztotta a cuccokat, csengőhangot, stb. na az volt a tökéletes kommunizmus
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz Mr.Csizmás #3872 üzenetére
Ez az egész rákfenéje, hogy az, hogy droidot vagy ios-t használok, kb. semmilyen szinten nem befolyásolja az életvitelemet. De mégis akkora harc van körülötte, mintha a kommunizmus küzdene a kapitalizmussal.
(nem politikai célzatú a példám, csak ez ugrott be hirtelen, kéretik nem továbbvinni ezt a szálat)
-
David75
őstag
válasz Mr.Csizmás #3872 üzenetére
Kuruc.info-n pár hsz és halálos fenyegetéseket kapnék az biztos. A facebook klubbomba is belájkolnak ilyen kamu regek megfigyelés céljából...
-
David75
őstag
Akkor rosszul tudom. Írj privátban... Ott lehet bármit, mondjuk én ha lenne egy anyázós topic nem írnék oda még ha rólam fröcsögnek benne akkor sem.
Jó mondjuk ezen híreknél nem az sgs vagy i off topic lakók hanem ilyen ujoncok szoktak flamelni.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
Pont ez lenne a lényege, hogy ott legyen az egyetlen hely, ahol mindenki kitombolhatja magát. Persze a gyakorlati megvalósítás elég nehézkes lenne, szerintem igen hamar eljutnánk az életveszélyes fenyegetésekig.
David75:
A Ring topicban is van moderáció, így nme fedi az én elképzeléseimet.
philoxenia:
Igen, erre gondoltam nehézkes megvalósítás alatt.
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
Pedig jó topic volt és egy idő után normális beszélgetés alakult ki ott. (na akkor zárták)
Mr.Csizmás: az utóbbi pár hónapban te is 180%-os fordulatot vettél a szememben, ezért nem kell telefont cserélni szerintem. Egyszerűen csak több ember kell aki a normális beszélgetés mellett áll ki nem a fröcsögés mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz David75 #3863 üzenetére
én meg ott tartok, hogy 1. jóarc vagy 2. a f***om televan az egész telós vallásháborúval, és már nem érdekel, hogy mit használok.
veszek vmi low vackot, amivel lehet rendesen navigálni, netezni, és zenét hallgatni, és viszhall. akár wp7-et, vagy symbian belle/anna/mittoménmit.
szerk off
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Nyitottam már ilyet, nem emlékszel?
Yetike zárta végül, eléggé elszabadultak az indulatok. -
-
David75
őstag
Én is pártatlannak gondolom magam. 4 platformot jártam eddig meg. Jelenleg androidot használok de mindenképpen az intelligenciára szavazok. Az értelmes beszélgetésekre, nem pedig a rihegő röhögő csipkelődésre: Persze utóbbira is szükség van de az elsőnek kéne többségben lennie...
#3864: Van ilyen a ring topic, én vagyok az utolsó hozzászólok között
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz Malachi #3858 üzenetére
Akkor leírnám a másik oldalt. az sem szórakoztatóbb, hogy ha droid userként bármi negatívat írsz az iPhone-ról, akkor rádsütik, hogy csak irigy vagy, mert nincs pénzed rá, és csak ezért szidod. És különbenis, a droid egy használhatatlan szar, ha nem hekkeled szét, akkor semmire sem jó.
Vallási fanatizmus:
-blade user erőlteti, hogy a blade kijelzője ugyanolyan szép, mint az i4-é
-iphone user erőlteti, hogy minden, ami nem iphone, az gagyi minőségűEz csak két példa, ami hirtelen beugrik. mindkettő nagy marhaság, és mégis vannak, akik mindkettő mellett körömszakadtáig harcolnak. És egyik oldal sem jobb a másiknál, csak a "fegyverarzenál" tér el. És szerintem egy nyüves telefon nem kellene, hogy az önérzetünket bármilyen szinten befolyásolja.
Te nézed ezt Iphone oldalról, én meg végigolvastam mindkét oldal szemszögéből a releváns topicokat. Rengeteget tudtam volna jelentgetni mindkét oldalról. De egy szint alá nem megyek. Egyszerűen tényleg hányingerkeltő, ahogy a két tábor egymásnak ugrik minden alkalommal. Droidoskén sem értettem, és iPhone userként sem értem.
-
llaszlo
veterán
válasz Mr.Csizmás #3857 üzenetére
Mivel főleg apple híreket olvasok és ott főleg droid trollok szoktak lenni akik megsértik az alapelveket így nem nagyon tudok mást jelenteni. De ha olyan más topicba tévedek ahol alapelv sértő dolgot látok azt ugyanúgy jelentem. Függetlenül attól, hogy éppen valaki melyik oldalra húz.
A népszerűség meg sosem érdekelt. Ahogy az olyan emberek véleménye sem akik egy lepkefingnyit sem tesznek hozzá az életemhez.Malachi: Egy hatalmas +1
Totheground: Sőt volt olyan, hogy engem is lapátra tettek nem is egyszer. Ha meg befogtam volna a számat akkor nem lett volna semmi. Főleg, hogy ha nem szólok hozzá az adott témához Viszont én nem kapom fel a vizet azon, hogy ha bant kapok. Ellenben másokkal - akiket inkább nem neveznék meg és nem is minősítenék - akik ilyen pm-eket küldenek: "besúgó férfi-ivarsejt" csak nem ezekkel a szavakkal. És ezt nem csak én kaptam meg hanem mások is, több embertől. És lehet, hogy véletlen de akiket én tudok azok mind droidosok.
A modkeres jelentéseim max 5%-a volt ami nem sértett alapelvet. Arról meg igazán nem én tehetek, hogy egyesek nem képesek betartani az alapelveket.És egyébként eddig egyszer éreztem jogtalannak a banomat.
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
válasz Mr.Csizmás #3857 üzenetére
Na igen én aki meg szőkőévente járok modkerbe ugyan úgy jelentenek úgy hogy én is beírhatttam volna 10+ hsz-t de nem tettem.
-
Malachi
addikt
három éve van iPhone-om. 3 éve minden rohadt fórumon megkapom, hogy hülye, vagy rosszabb esetben ratyi vagyok, mert vettem egy bizonyos telefont. mindenhol érted? elhiszed? hidd el. soha nem érdekelt, csak mostanra már marhára unalmas. nagyon-nagyon unalmas. szánalmasnak tartom, hogy mindenhol akadnak emberek, akiknek az a legjobb szórakozásuk, hogy másokat, akik nem az ő ízlésüknek megfelelően döntenek bármiben - akár abban, hogy milyen telefont használnak - leszóljanak és ennek van annak tituláljanak. olvasgattam ezt a topicot, jó volt, hasznos volt, erre mit látok? itt is ugyanaz megy. csak azért veszik a fáradtságot és idekattintanak, hogy idevágjanak pár szarságot és röhögjenek egy jót. elég volt ebből, ennyi. nem kerül majd sok energiámba és mostantól mindent jelenteni fogok, ami zavar. én nem járok más fórumokba csúfolódni semmilyen okból, nem hogy egy hülye telefon miatt. ezért hát itt sem fogadom majd el, hogy rajtam, mint iPhone tulajon csúfolódjanak. akár tizenéves kölykök teszik, akár meglett férfiak. nem én vagyok a hibás, mert zavar amit csinálnak. nem fogom megvonni a vállamat, mert jogom van a nyugalomhoz. gondolom ebben egyetértünk.
a humor és a csipkelődés jó dolog. senki nem hal bele. de nagyon könnyű megkülönböztetni a csipkelődést és a humort a másik ember megbélyegzésétől, lenézésétől. és nem szállok be a játékba, csak hogy "ne legyen harc". a harcot az kezdi, aki semleges terepen vagdalkozni kezd. ne lepődjön meg, hogy az akcióra reakció lesz a válasz. és akkor soha nem lesz vége, abban mindenki biztos lehet.
karó a seggben, meg vallási fanatizmus, az. az, ha az ember kiáll az önérzete mellett ugye? ugyan már. fogalomzavar. ha velem nem PC valaki, én sem leszek az. szóval csak így tovább.
-
Mr X
veterán
válasz llaszlo #3855 üzenetére
Igazad van, én kérek elnézést.
David75:
Értem én, de az én olvasatomban az off-topic pont erre (is) való. Nem azt mondom, hogy ész nélkül menjen a humorkodás, de időnként értelmes mennyiségben elfér. Pont ezért írtam, hogy mindkét oldal lazíthatna kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
Értem amit írsz és igazad is van de azon is érdemes elgondolkodni, hogy sokan nem viccelődni akarnak itt hanem a fentebb linkelt beszélgetések miatt jönnek ide köztük én is. Na most ez kivitelezhetetlen ha egy ilyen humorizáló kis valami alakul ki.
-
Mr X
veterán
válasz llaszlo #3852 üzenetére
Ezzel nekem az a gondom, hogy te lehet, hogy te pártatlannak látod magad, de kívülről ez egyáltalán nem így jön le. Ezzel nem megsérteni akarlak, és belédkötni sem célom. A másik oldalon állva teljesen más kép alakul ki. Ami felőled applehater, az a másik oldalról apple-fanboy. Ha mindkét oldal kicsit lazábban állna a kérdéshez, a sok modkeres bejegyzés, és egyáltalán a topicok hangulata is sokkal barátibb lenne.
Azért, mert más os-t használunk, még nem kell ellenségnek lennünk. (ez nem konkrétan neked, csak általánosságban)
-
Mr X
veterán
válasz David75 #3848 üzenetére
Szerintem jó dolog a humor, egy kis csipkelődésbe senki nem hal bele. És egy off-topicban el is férne. De itt egyszerűen nem tudnak az egymással szemben levő táborok tagjai mértéket tartani.
Valamiért ellenségként kezelik egymást. Mintha vallási fanatikusok lennének. És ez viszont pont az, amit én nem akarok folyton olvasni. De kikerülni nem tudom, mivel az érdeklődési körömbe pont ezen topicok tartoznak.
Miért nem lehet megpróbálni kicsit kevésbé ellenségesen kezelni a másik oldalt? Sokkal előrébb lennénk.
-
David75
őstag
Na igen de szerintem a topic ha nyugi van akkor elég magas színvonalú tud lenni. Úgy gondolom hogy körülbelül a hasonló beszélgetés a létjogosultsága egy ilyen topic-nak: link
Szerintem itt külső szemlélőknek is hasznos gondolatok lehetnek. Én ilyen topicot szeretnék itt látni.
-
Mr X
veterán
válasz Ragnar95 #3846 üzenetére
Mivel nekem van iPhone-om, így elvileg írhatok ide.
Sokkal kevesebb veszekedés lenne, ha az iPhone userek kihúznák a karót az alfelükből, a droidosok meg kicsit kedvesebb speed-et szednének. Lehetne ezt értelmes keretek között csinálni, de jelen pillanatban, ami itt a fórumon megy, attól hányok.
-
Ragnar95
félisten
Én azt nem értem,h miért kezdődött ÚJRA az egész Ha jól emlékszem, 1-1,5 hónapja volt itt legutóbb takarítás, utána nyugi volt 2-3 hétig és erre most megint vitába torkollt a topik.
MINDENKINEK lekéne már állnia, mindegy, hogy milyen felhasználó és mindegy, hogy eddig érték-e sérelmek vagy sem. Ez a topik így valóban nem jó, mivel nem jó a légkör és így aki véletlenül ideszegődne, az egyből szedni is fogja a sátorfáját, miután végigolvas 1 oldalnyi hozzászólást.
Nekem semmi bajom nincs senkivel, amíg nem kezd el személyeskedni, így szerintem bárki itt lehet a topikban, de tényle álljunk már le az egymás torkának ugrással.
És teljesen felesleges "bűnösöket" keresni, mindenki kivette a részét a dologból, de elkell felejteni a múltat,továbblépni és új lappal indítani. Ha erre mindenki képes lesz, újra normálisan használhatóvá válik ez a topikPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ux1
addikt
Erről a háborúskodásról eszembe jut egy vicc
Két alma beszélget. Azt mondja az egyik: - Ha az emberek továbbra is így ölik egymást, a végén csak mi almák maradunk meg. Mire a másik: - Mármint mi, zöldek, vagy ti, pirosak?
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Ricardo
titán
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz llaszlo #3841 üzenetére
Nem én forgatom ki... A magyar nyelvben ez a kijelentés:
"Normális érzésű és értékrendű embernek nem is tetszenek a plázacicák" pontosan azt jelenti, hogy kétféle ember van, akinek tetszenek a plázacicák és akinek nem, akinek tetszenek, az így nem "Normális érzésű és értékrendű ember" Ne vedd sértésnek, de Neked magyar az anyanyelved? Azért kérdezem, mert itt vannak olyanok a Fórumon, akinek nem...
Az angolban például nem mindig változik a jelentés a szórendcserével, /legfeljebb helytelen a szórend/ a magyarban igen.
Ha azt írnád például: "Normális érzésű és értékrendű ember nem vesz androidos telefont." akkor ezzel megsérted az összes androidos felhasználót...Valószínűleg a nullához közelít az ezen topikot olvasó, magát plázacicának valló emberek száma, ezért nem töröltem a mondatot, ellenben ha más embercsoportot sorolsz a "nem normálisok" halmazába, akkor könnyen lehet a modkerben köt ki a hozzászólásod linkje....Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
llaszlo
veterán
válasz philoxenia #3836 üzenetére
Ha kiforgatod a szavaimat akkor végülis úgy is lehet érteni.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Egy jó meg egy rossz hír: [link]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz llaszlo #3833 üzenetére
Ne jelents ki ilyet, hiszen ezzel kvázi azt mondod, akinek tetszenek a plázacicák az nem normális ember.... Neked nem tetszenek, általában nekem sem, de ha huszonöt évvel fiatalabb lennék, lehet, hogy tetszenének, az én időmben pláza sem volt, lehet, ha lett volna tetszenének... most meg már pedofília lenne, ha tetszenének...
-
David75
őstag
válasz rankesz #3831 üzenetére
Senkinek a kedvéért nem adom többet a nevem az SGS off-hoz.
Úgy gondolom, hogy nem átgondolt a kérdésed több okból. Egyrészt nem tudnám behatárolni a saját ízlésem és azt sem hogy mit tartok egészséges érett követni való értékrendnek egyetlen vagy több nő képével. És a célom amúgy sem mások ízlésének megváltoztatása hanem csupán rámutatni, hogy szerintem mi miért nem helyes. Az ajánlott könyv alapján rá lehet jönni milyen értékrendről is beszélek, mikor elolvastam legalább 80%-ban a saját véleményemet véltem felfedezni, teljes mértékig kiderül belőle, hogy milyen női modell mellett rakom le a voksom.
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz David75 #3830 üzenetére
Szia!
Linkelsz nekem egy hölgyet, ami a te ízlésedet tükrözi? Tényleg őszinte kíváncsiságból kérem, nem áll mögötte semmilyen hátsó szándék!
Akár ide, akár az SGS offba is teheted, ode szerintem jobban elfér...
Tudom hogy azt írtad hogy többé nem írsz oda, de most a kedvemért kérlek tégy kivételt
-
David75
őstag
Látom sokakat zavar, hogy nekem nem tetszik a média által ránk tuszkolt sablonos, karaktertelen műanyag női modell.
Lehet rajta viccelődni bár kifejezetten gyerekesnek gondolom. Ez az én ízlésemből ered és azt gondolom sokkalta közelebb áll egy normális érett emberi értékrendhez mint ez a kollektív média által kreált férfi ízlés.
[ Módosította: philoxenia ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez itt a lényeg.... Nekem nincs üldözési mániám... /nem mondtam, hogy Neked az van/ ezért igazából nem érint azok véleménye, akik azt hiszik, hogy őket csak az moderálhatja, aki nekik tetszik.... Nem érdekel, hogy ha Te nem tekintsz moderátornak, míg az oldal üzemeltetői annak tekintenek. Az SGS offba modkeres kéréseid alapján jutottam, de ez itt nem úgy működik, hogy aki oda ír, az eldöntheti, hogy mit kell a másik hozzászólásából törölni, az meg pláne nem működik, hogy eldöntsétek, hogy milyen szankciót hozzon az intézkedő moderátor.
a moderáció elsődleges célja a fórum területén (minden moderációs szabály alapja) a normális, emberi hangnemű, konstruktív beszélgetés lehetőségének, körülményeinek fenntartása
Ennek az nem felel meg, ha ebbe a topikba kifejezetten olyan hozzászólásokat posztol bárki is, ami a másik topik lakóit sértő célzattal születik.
a moderátor / házigazda elsődleges feladata ezen szempontok alapján, az alapelvekkel összhangban, ennek a betartatása
Így az olyan hozzászólások törlésre kerülnek ezután innen is, ami alkalmas a flamekeltésre, attól függetlenül, hogy nem az SGS offba postolták őket. Ha Neked figyelemmel kell kísérned azt a topikot, Ők is érezhetik azt, hogy Nekik pedig ezt kell figyelmmel kísérni.
a moderátor / házigazda a(z) LOGOUT.hu felkérésére, a fórum szabályzatának megfelelően látja el a feladatát, végzi a munkáját. Moderációval nem összefüggő fórumbeli véleménye azonban magánvélemény, amely nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség álláspontját
Tehát vádaskodásra nem adhat okot, az, hogy nincs Apple készülékem, nem is feltétel tudtommal, hiszen alaplapból és videokártyából is csak néhány típussal rendelkezem, de moderátorként el kell járnom azokban a topikokban is...
Itt és most húzok egy vonalat, az ezután születő azon hozzászólásokat törlöm innen is, ami a Samsung tulajokat sértheti. Ugyanígy járok el, az SGS offban is ha Apple tulajokat sértegetnek. Szakmai kérdéseknek a szakmai topikban a helyük, ha a perekkel kapcsolatos vélemény van, azt a hír topikjába posztolja mindenki, ha a hírnek nincs topikja, így járt a posztolni vágyó. Külső hírek linkelése ürügyén nem kívánunk teret adni veszekedésnek flamenek!
Ezzel a hozzászólásommal kapcsolatos véleményeket, mivel ezt kifejezetten moderátorként írtam, kizárólag az erre fenntartott topikba írja aki ezt feltétlenül szükségesnek érzi!
-
joey04
titán
válasz korpicschess #3823 üzenetére
gondolom sejted, hogy mennyire adok a véleményedre
csá3827: frg szavaival élve: nem tudtok beilleszkedni, mert itt nem ülnek azok a poénok, és az a stílus. ennyi. ne akarj megváltoztatni másokat.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz philoxenia #3802 üzenetére
nekem nincsenek előítéleteim veled szemben, korábban beszéltünk privátban is valamiért, hasonló témában - talán emlékszel. nem volt harag. tehát így vedd amit most írok.
szóval engem ez az egész, hogy ki mikor mit és hogyan, az nem érdekel. egy viszonylag aktív PH tag vagyok, bár nem telefonos vonalon és SEHOL nem találkoztam még ilyennel, hogy egy bizonyos közösség topicjába rendszeresen járjanak át ugyanazok az arcok, kifejezetten hangulatkeltési szándékkal. ilyen nincs sehol, vagy ha igen, azonnali és komoly moderáció történik. néhány hete vetődtem ide először, akkor is volt éppen valami botrány és nem érdekelt - de azóta rendszeresen visszajárogatok és komolyan, nem fogom fel hogy mindig akad valaki, aki nyilvánvalóan csak a beszólogatás miatt jön ide. nem kell részleteznem, akinek van szeme az látja.
tegnap az adobe leállította a flash fejlesztést androidra (mobilra), mégis ide linkeltem azonnal és nem kerestem egy droidos topicot, hogy az orruk alá dörgöljem. pedig hát, szóval izé. komoly ütőkártya volt eddig. azoknak, akik a legnagyobb arccal hülyézik azt aki iPhone-t merészel használni. mert a flash, meg a mini USB, meg a kártyabővíző slot, meg anyámkínja. rádió. ezt csak általánosságban írtam, hogy értsd mire gondolok.
az meg, hogy mennyire pörög a topic megint csak nem érdekel, de azt ne mondd már nekem, hogy majd attól lesz jobb, ha egymás hergelése miatt születik naponta 100 hsz. amiből 70-et ki kell dobni. ha Android user lennék, tudod mikor jutna eszembe ide jönni? ha meguntam volna a telefonomat és esetleg iPhone-t vennék. érdeklődni. tisztelettel. nem bárgyún vicceskedni és röhögni 10 évesek szintjén. ez aztán semmit nem tesz hozzá az egészhez, hiába OFF topic.
miért nem maradhat meg ez egy nyugalmas szigetnek? annak, ami a neve? iPhone felhasználók OFF topicja. olyan nagy elvárás ez? ne már. én nem vagyok kíváncsi arra, ami gyakran itt megy. és gyanítom, hogy aki ismeretlenül először ide kattint, az sem.
-
-
joey04
titán
válasz [DE2JAY] #3817 üzenetére
olvass figyelmesebben. szurkálódás belefér. buzinak, sznobnak, hülyének beállítani a másikat, az nem. sehol. se szakmai, se off.
egyébként direkt figyeltem, és a legkisebb hülyeségért nekiugrottatok itt mindenki torkának. vicces volt, bár inkább már szánakozást éreztem, hogy nektek tényleg ez a kikapcsolódás. Én szépen megvártam amíg elvonul a trollhad, aztán írtam amit akartam. felőlem lehet így is. Itt az egyetlen semleges ember az David75, ebben a vitában egyedül az ő véleménye számít igazán, ő tud objektív lenni. ez elég is. vagy ez, netán [link].ettől függetlenül a békében én is benne vagyok (mármint egymás békén hagyása), de amit a kedves moderátor írt, az nagyon egyoldalú.
[ Módosította: philoxenia ]
-
Ricardo
titán
válasz Mr.Csizmás #3819 üzenetére
Tudom. Megkérte a társaságot legyen vége függetlenül attól ki kezdte, de van aki nem fogta fel a kérést. Hol is tapasztaltam ilyet utóljára
Ja megvan, de nem írom le, mert nem akarom kidobatni magam. Mindenesetre az óvónéni sarokba küldte azt aki nem értette hogy fejezze már be[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz Mr.Csizmás #3814 üzenetére
Gyere sírj a vállamon...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
[DE2JAY]
senior tag
Az a topik egy off topik nem szakmai topik. Amikor elkezdtük a hülyéskedést mindenki, aki benne volt értette, hogy mi oda járunk hülyülni, levezetni a fáradt gőzt. A rendszeres látogatók egy összeszokott társaság, akik tudjak mi a dörgés. Lehet, hogy néha az ellentábor készülékét illettük némi viccel, de mint mondtam ez nem szakmai topik. Te meg odajöttél megvédeni... Ez itt a baj.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Ricardo
titán
válasz Mr.Csizmás #3814 üzenetére
Egyesek fogták a lényeget.
Sárkány:
"Ne kezdjük el keresni, hol kezdődött, de jó lenne már befejezni ezt az egymásra fújást, mert már van aki Fradi-Dózsa /nekem még az../ összecsapáshoz hasonlította a "meccset" de ott nagyrészt a balhé a lényeg. Itt ne legyen az."
Sas:
"Jah csak éppen azt se felejtsük el, hogy az SGS OFF topicban okot is adtak arra, hogy oda menjenek az apple-sek. Egyből az elején már szidták orrba-szájba az iPhonet meg az Apple-t és használókat (ahogy joey20 is írja: #3808) joey20). Akkor mégis mit várjunk az olyan emberektől? Aztán azok jöttek ide is akik ott elkezdték az egészet és van aki maradt is."
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz ForRedGlory #3810 üzenetére
a régi szép idők
llaszlo: kar h en mar csak a vege fele lattam ezt, de alapito az biztos h nem vagyok.
"szenyor dzsíííí"
-
Mr.Csizmás
titán
éreztem hogy ebből sírás lesz
-
joey04
titán
válasz llaszlo #3811 üzenetére
Ráadásul ahogy nézem, innen tiszteletben tartotta mindenki a kérést, nem járt át. Onnan még ennyire sem képesek. Bármikor átmehetne innen is trollkodni 4-5 ember, de azért van egy szint.
Nem kéne csak erről a topicról ilyen egyértelműen egyoldalú hsz-t írni.
ezt tőle nem várhatjuk sajnos el, mert elfogult.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz ForRedGlory #3810 üzenetére
ott az indok.
philoxenia mint moderátor? bocs, de a szememben csak hatalma van, mert ott egy ban gomb. egy moderátor nálam azért többet jelent.
-
llaszlo
veterán
Jah csak éppen azt se felejtsük el, hogy az SGS OFF topicban okot is adtak arra, hogy oda menjenek az apple-sek. Egyből az elején már szidták orrba-szájba az iPhonet meg az Apple-t és használókat (ahogy joey20 is írja: #3808) joey20). Akkor mégis mit várjunk az olyan emberektől? Aztán azok jöttek ide is akik ott elkezdték az egészet és van aki maradt is.
"Jó lenne, ha nem azok a dolgok kerülnének ide, amik az úgymond "másik tábort" irritálják, akár szándékosan akár véletlenül."
Ezt nem kellett volna a másik topicban elkezdeni meg ott is be kéne fejezni ilyen egyszerű.
Nem kéne csak erről a topicról ilyen egyértelműen egyoldalú hsz-t írni.[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Tényeg nem igaz... : esettanulmány
Részemről ennyi. Lehet olvasgatni, tanúlságos lesz, és pont TE hazudtolsz meg egy moderátort. Oda züllesztettél 230 hozzászólást, aminek nagyrésze fika volt és hangulatkeltés. Ebbe nem számolva azt a raklapnyit, amit ki is moderáltak. nem azzal volt a gond, hogy írtál, hanem amit és ahogy, ráadásul a hülye is látja, hogy rohadtul nem tudtál beilleszkedni, de csak azért is írtál, a vége felé már általad nyiltan elismerve, hogy a feszültségkeltés miatt.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Akkor kezdődött, mikor az SGS off-ba ment egy-két tag besértődni
nem igazAz SGS offból senkit nem próbáltak olyan indokkal elzavarni mert nincs olyan készüléke
nem igazAz off topik lényegét meg ne te döntsd el.
-----Ott kezdődött, hogy olyan emberek akik másokat lebuziztak, sznoboztak, hülyéztek és/vagy röhögtek/támogatták ezen megnyílvánulásokat nyitottak egy off topikot, ahol nyíltan hergeltek másokat. Aztán amikor az ellenvélemény nem tetszett nekik, bizony többször is felmerült a 2. idézet. Fikázás meg sokkal sértőbben megy odaát.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz Ricardo #3774 üzenetére
Nem felejtettem el én semmit sem. Ott van minden link. Csak ugye ezek szerint valaki SZÁNDÉKOSAN nem nézi meg a linkeket.
""meghagyom a kis tiniknek akik még ettől menőnek érzik magukat, "
" egy bizonyos szintnek és rétegnek megfelel"
Az ne zavarjon, hogy két külön hsz-re reagáltam és a kettőnek semmi köze egymáshoz. Persze ha valaki SZÁNDÉKOSAN kiemel részeket és azokat összerakja akkor már más lesz az értelme.[ Szerkesztve ]
-
rachmaninoff
aktív tag
Egy kérdést szerettem volna feltenni a hely alapú emlékeztetővel kapcsolatban, de látom ez a topik nem erről szól.
-
nggabi
félisten
oké oké... jók leszünk ígérjük
am azon en is gondolkoztam h joey linkjeinek nagy resze siman beferne a szakmai topikba...
"szenyor dzsíííí"
-
ux1
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Malachi #3791 üzenetére
Akkor kezdődött, mikor az SGS off-ba ment egy-két tag besértődni, majd olyan is volt, aki innen üzengetett, mikor burkoltan, mikor kevésbé burkoltan...
Az igazi az lenne, ha lenne egy topik, ahol platformfüggetlenül lehetne beszélgetni, ehhez azonban az kellene, hogy ne a másik utálata legyen a résztvevők hozzáállása...
Az SGS offból senkit nem próbáltak olyan indokkal elzavarni, mert nincs olyan készüléke, sokan vannak mással sőt, akár androidos telefon nélkül is...
Az off topik mint olyan arra szolgálna, hogy a közösség erősödjön... Egy olyan közösség azonban, amely kizárja a belépni szándékozókat, halálra van ítélve.... Így lesznek olyanok, akik azért nem vesznek például Apple terméket, mert innen az jön le nekik, hogy olyanok használnak ilyeneket, akik azért veszik meg, mert fel akarnak vele vágni. Márpedig ez nem mindenkinek célja. Ráadásul egy gyártó, aki úgy érzi, elég a címkét föltennie egy termékre, úgyis megveszik a "rajongók" előbb utóbb szintén zsákutcába jut...
Volt olyan, mikor napokig nem írtak ide csak az a pár tag, aki úgymond "alapította" a topikot. Ők viszont előbb utóbb téma híján csak be-benéztek, két hétnél hosszabb idő alatt 50 hsz. egy közösségi topikban? ez elég halott dolog.
Az igazi lokál topikok pörögnek. Szakmaiban nem gond a kevés hsz., hiszen releváns információt szolgáltatnak elvileg évek múlva is egy adott termékről.... Itt azonban kimerült a saját téma néhány hír, információ linkelésében, amik akár a szakmaiban is simán elfértek volna. A maradék leginkább a Samsungot linkelgette eleinte a perek ürügyén, később már csak úgy, simán...
Nem tudom elhinni, hogy az Apple felhasználók jelentős többsége csak a Samsunggal szemben tudja meghatározni magát, az általa használt készüléket, stb.
Ez nyilván nincs így, mert a Fórumon sokszoros az Apple felhasználóinak száma azokhoz képest akik ide írnak... Jó lenne, ha nem azok a dolgok kerülnének ide, amik az úgymond "másik tábort" irritálják, akár szándékosan akár véletlenül. Sajnos azonban van olyan, aki már a Samsung porszívóra is fúj, mert az nem Apple termék...
Ne kezdjük el keresni, hol kezdődött, de jó lenne már befejezni ezt az egymásra fújást, mert már van aki Fradi-Dózsa /nekem még az../ összecsapáshoz hasonlította a "meccset" de ott nagyrészt a balhé a lényeg. Itt ne legyen az.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
kutkut
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest