Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
Nem feltétlen erre gondoltam, bár kétségtelen hogy amott vannak olyanok akik azt is leírják jha épp fingottak, de
pl az előbb valaki beírta hogy ha kijön az sgs2 hardveres wp7-es mangofon akkor arra vált, erre beírtam hogy szerintem tuti fölös, mert a 2 éves snapdragon is atom simán futtatja a rendszert...Akkor ez most dedó?
JA, itt is szépen süt a nap, de eléggé cúg van, sajnos mindezt csak az ablakon belől "élvezhetem..."
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
Hoppá hoppá... mégse temessük még
("sokáig él az, kinek halálhírét költik...")
-
rankesz
veterán
válasz David75 #3830 üzenetére
Szia!
Linkelsz nekem egy hölgyet, ami a te ízlésedet tükrözi? Tényleg őszinte kíváncsiságból kérem, nem áll mögötte semmilyen hátsó szándék!
Akár ide, akár az SGS offba is teheted, ode szerintem jobban elfér...
Tudom hogy azt írtad hogy többé nem írsz oda, de most a kedvemért kérlek tégy kivételt
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
válasz Mr.Csizmás #5686 üzenetére
Vinyót csakis az Aldiból!
Tegnap, azaz dec 29-én elmentem a helyi Aldiba, mikor láttam az akciós újságban a meghirdetett akciós HDD-t. Kb fél 12-kor voltam ott, a pénztárnál írták fel az adataimat egy spirálfüzetbe, én zértam a 7. oldalt... LOL
-
rankesz
veterán
-
-
rankesz
veterán
válasz manchester85 #8957 üzenetére
Itt is keverik a szezont a fazonnal, ez marhára nem a One X a videóban, hanem az XL egy demó példánya, ami Tegra3 4 magos gép, abból is demó példány..
.
A One X 2 magos Snapdragon A15 procis lesz, Adreno 225 GPU-val, és durván verni fogja a tegra 3-at, hiába amaz 4 magos... -
rankesz
veterán
válasz manchester85 #8963 üzenetére
Rengeteg oldalon keverik az X-et az XL-el.
Mivel a HTC oldala nálam nem úgy megy ahogy kellene, így csak ezt találtam, de akkor én voltam a béna és tényleg az XL-re gondoltam, mivel abban lesz 2 mag. Viszont erősebb lesz az tény!
#8964 kisbandima Hmmm, rájöttem hogy mi miatt nem ment a HTC oldalán a flash középen... adblock
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
Miért, szerinted IOS-re csak 2 diplomas senior programozok fejlesztenek?
A programok lefagyasztasa meg nem azert van mert nem lehet oket bezarni, hanem azert mert gyarilag ugy vannak megirva hogy fussanak, viszont a felhasznalonak nincs ra szuksege.Szerinted CM7 vagy Cm9 alatt miert nincs erre szukseg?
-
rankesz
veterán
Ha jól tudom, akkor a JB már egy ideje nem tiltott téma a fórumon, így hát lenne egy kérdésem.
Adott egy 3gs, gyári 5.0-val, amit frissen hoztak ki a t-től,
HAver hiába tesz rá untethered JB-t, újraindítás után viszont rögtön kidob a cydia, és az installous is, a telón új bootloader van, próbálkozott/tunk már egy csomó letöltött 5.0.1 ipsw-vel, de egyik sem jó, az 5.1 ugye még nem jó, az alatti ugye meg állítólag nem ír alá az itunesTudtok valami ultimate megoldást? Havernak nem az első szifon jb-je, de ez 2 napja szivatja...
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz Tibee86 #21875 üzenetére
NEm rögtön, eltelt kb. egy óra...
Amúgy S1 gyári 2.1-e tényleg kaki volt, viszont nézd meg hogy futtat most egy 4.0.4-et, 4.1.1-et...Ez kb. a 3gs párhuzam, csak sajnos nem gyártói megvalósítás.
S2 már viszont a gyári rendszerrel is teljesen jó volt, S3-nál meg még inkább felnőtt a samu a feladathoz.Én nem azért romolok mert a rendszer megkívánja, hanem mert örömöm lelem benne
-
rankesz
veterán
válasz manchester85 #21885 üzenetére
Te olvasod is amit írok, vagy csak kiragadsz egy-egy sort, amibe bele lehet akaszkodni?
Az S3 már alapból is bentley, mint ahogy írtam, csak ott még van lehetőséged hogy tovább hegyezd a rencert (
Mintha egy Merci AMG tuningot kapna...
De tudod ,mit, akkot te se használd a "bentidet" SBsettings, meg JB nélkül
-
rankesz
veterán
válasz korpicschess #22269 üzenetére
Fanka Fecót kb. 20 éve ismerem, egy suliba jártunk, emlékszem mikor megvette a Tseng ET6000 kariját...nagyon durva volt...
Ő vitt el az első scene partira amin voltam 94 körül...szép idők voltak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest