- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joey04 #33763 üzenetére
ezer és egy ilyen szélsőséges példát lehet hozni, de én egy ideje pont ezért nem nagyon adok mások vélerményére, szeretek mindent magam megnézni és kipróbálni, mert én fogom használni.
amennyiben adok sokak véleményére, úgy már a kijelzője miatt sem használnám, mert az amoled mellett pláne nem bejövős az emberek egy részének, de nekem nincs vele problémám az s2 és a 4s után, ahogy a sebességével és a folyamatosságával sem, pedig 4s után nagyon bántana a dolog, és már cserélném, kipróbálós lenne például az s4, legalább lenne rá okom - ha mondvacsinált is...
próbáltam s4-et, t-s, gyári alapra történő visszaállítás után beakadt néha, szóval semmi sem tökéletes, bár biztos vagyok benne, ott sem jellemző a dolog, csak kezdeti nehézségek adódnak.
tökéletes telefon nincs, ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- iPhone 16 Pro 128gb bontatlan, független
- GETAC S410 GEN3 i5 8365U 32GB 1TB SSD 14'' FHD W11
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest