- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
vadászcsiga #33195 üzenetére
Akkoriban nekem még Nokiám volt 5800.
-
Totheground
addikt
Utálok futni.
Ráadásul kell egy új armband, amibe bele tudom tölteni az i5-öt...
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #33192 üzenetére
Én majd évet használtam, ekkora áresés bőven belefért. Szar volt, de megszolgálta az idejét. Aztán jött egy HTC Trophy 7, majd egy i4 most meg az i4S
Szerk:
Szerintem remek képeket csinált a 3MP-hez képest - már verőfényes napsütésben. -
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #33189 üzenetére
Én 55-ért vettem és 22-ért ment el.
Egy dolog volt jó benne, gyári rommal jó képeket csinált. Ja és még egy, akárhogy dobáltam nem ment tönkre.
-
vadászcsiga
félisten
Néha beleolvasok anyatopikomba a samu galaxy spica-ba, ott kezdtem pályafutásomat és még mindig van aki olyat vesz. Az enyémet anno 60-ert vettem és 30-ert adtam el, most 5ezret sem érhet gondolom.
-
mondomén
őstag
válasz
Mela Kehes #33185 üzenetére
Nem, de azt tudom most milyen van rajtad.
Amúgy elvan még mentve az arcképes topik, nem tartott semmiből rákeresni a nevére... -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
vadászcsiga #33181 üzenetére
Nekem tetszik a csiga.
-
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga #33183 üzenetére
2011-07-12 22:03:55 Szívesen.
(ekkor kérted)
-
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga #33181 üzenetére
Kettő.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
korpicschess #33176 üzenetére
Emelt színt? Én matekból csináltam, azt a vicc az volt, hogy akkor majdhogynem könnyebb volt az emelt szint, mint a közép.
-
mondomén
őstag
válasz
tetszik? Múltokor mikor órákról volt szó ezt linkeltem.
Nagyon hasonló, csak az ára más...
Az érettségi meg szar, mer rohadt meleg van és rohadt unalmas.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Doxa? Á az olyan halvérűeknek való. Túl decens.
Érettségi: szopás
-
szentkuti11
addikt
válasz
Nem öregesek ezek az órák egy érettségizőnek?
-
korpicschess
veterán
válasz
vadászcsiga #33175 üzenetére
fail, ez női. most látom csak. nekem is kicsinek tűnt. annyi képet megnéztem, hogy nagyon csalókák a méretek.
Ez nagyon tetszik: [link]
Viszont megyek, lehet szurkolni a héten.
(érettségi) -
vadászcsiga
félisten
válasz
korpicschess #33174 üzenetére
Szép de kérdés mekkora a számlapja? Nálam ez ami számít elsősorban. Ne legyen kicsi, de túl nagy se
-
korpicschess
veterán
Ez milyen szerintetek? [link]
-
Mela Kehes
addikt
válasz
korpicschess #33164 üzenetére
-
r3dsnake
nagyúr
-
mondomén
őstag
válasz
korpicschess #33164 üzenetére
Oké glass.
@r3dsnake
Jah, nekem is tetszik.Kösz amúgy.
@Mela Kehes
Áh, még ropog, annyira friss. -
mondomén
őstag
Hogyan kell használni a google glass-t, megvolt? nem rossz, nekem tetszik.
-
SÖ
addikt
30k-ért nem szabad venni replikát. Azokban jó esetbe japan szerkezet van. 60-100k környékén már jó minőségű ETA másolatot kapsz. De azért itt is oda kell figyelni melyik boltot választod. Az árat náluk az is befolyásolja, mennyire viszik az adott modelt. Pl. ETA7750-es már egy stoppert funkcióval bíró mechanikus szerkezet.
Hubold, IWC, Omega, Rolex, Jager la Culd, stb. -
Blyan
félisten
Én ezt is szívesen hordanám, pedig ez ugye a replica.
Ezért kerül 30.000 alatti összegbe, míg az eredeti 6000 dollár körül. -
Blyan
félisten
válasz
korpicschess #33150 üzenetére
Hamisítják, sőt vannak hivatalos replikák is.
-
Totheground
addikt
"TissotOLINE"
Szerintem ennyi elég is.
-
mondomén
őstag
válasz
korpicschess #33154 üzenetére
Akkor egyértelmű. Ha vennék órát, akkor azt használtan tenném. Újonnan elég drágák, meg ezekre biztos vigyáznak az emberek...
-
mondomén
őstag
válasz
korpicschess #33150 üzenetére
Nekem avast egyből lelőtte az oldalt, innen nem rendelnék.
-
Bling95
őstag
Na lemeradtam ...
kerdeztem mar bicos topikban is , de ti mit hasznaltok biciklin valo tartasra ? Olyansmi lenne jo amit latok hogy mehessen a bicos app
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #33148 üzenetére
Azt nem tudom, hogy ezeket hamisítják-e? Mert maga az oldal kínai. Semmi bajom kínával egyébként.
-
DanielK
addikt
Hú bakter, mit hagytam ki?
Más: Sleep Cycle alarm clock vagy Smart Alarm Clock: sleep cycles and noise recording???
Az utóbbit egyszer megvettem még ingyen, mikor láttam appshopperben a leárazást. De ha a másik jobb, akkor megveszem 0,89-ért! -
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga #33115 üzenetére
Ezt alapból tudja, majd teszek fel képet, csak most döglődik a k.feltöltő
-
SÖ
addikt
válasz
BossBoss #33119 üzenetére
Lehet, hogy én fogom rosszul
Az újabb kiadásokban már van alul távtartó bütyök. Mondjuk én reggel már arra felébredek hogy rezeg
Nálam még egyszer sem akadt meg semmi, persze meg kell várni amíg végez a folyamattal. Ez pár másodperc. Pl oldal betöltés, de most nem is tudok mást mondai, mert izomból megcsinál mindent mire kigondolom a következő lépést. IPhonnál egy reboot után egy ideig laggolt az asztal váltás, és néha ha háttérben dolgozott, még a zenelejátszás is megbicsaklott. Pedig ez is frissít rendese sunyiba. Pl. napközben a szokotnál is melegebb volt egy kb negyed óráig. Csak abból tudtam meg hogy ki tudja hány szálon dolgozott egyszerre, hogy este mondták a fiúk, frissült a Play. Semmi mikró lag. -
BossBoss
őstag
Nekem az i5 is melegedett rendesen. Amúgy vicces, de olyan böszme nagy ez telefon, hogy ahol én én fogom(lent) ott mindig "hideg". Fent a nexus feliratnál melegszik nagyon de oda csak azért nyúlok, hogy megnézzem milyen meleg.
Szóval ilyen szempontból nálam oké. Engem a hangszóró elhelyezése(hátlap) idegesít. Ha az asztalon van alig hallani. Meg nagyon sokszor mellégépelek, de az nyilván user error. Szoknom kell a nagy billentyűzetet.
-
SÖ
addikt
1. Chrome nagyon hw igényes, de a leggyorsabb is. Firefox csak langyos, de színvonalban nincsenek egy lapon.
2. 3D-s játékoknál szintén, ilyenkor a védelem visszaskáláz. De vannak akik főzött rommal direkt korlátozzák még sem lassubb.
Viszont van egy nagy pozitívum a fogyasztás terén. Készenlétben szinte alig eszik, messze jobb mint a 4-em volt, de terhelve sem sokkal rosszabb. A 4-em is melegedett, főleg nyáron, de ez melegebb. Közepes, vagy fúll vilávításnál is.
Na ezt Firefoxxal írtam, de vért szenvedek. Csak a flash miatt tartom meg. -
Cyberpunk
félisten
Nocsak lehet seggszuszom lesz nekem is link.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Onderon #33101 üzenetére
Az iOS programozásban én se vagyok benne túl mélyen, de a legtöbb ilyen jellegű tweak ígyis elég mélyen belenyúl a rendszerbe és hacsak valami nem kíván meg kernelszintű újraírást, akkor kivitelezhető, márpedig ahhoz, hogy egy Auxo szintű tweak normálisan működjön messze nem kell a kernelhez nyúlni, mégse képes a fejlesztő megcsinálni normálisan, mert egyszerűen nem foglalkozik vele eleget...
SÖ: microf@s elkövetett már "pár" ilyen bakit, ld. az xbox bemutató 2db MacProról ment, a Lumia bemutatón DeadMau5 MBp-ján leragasztották az Apple matricát, stb... -
SÖ
addikt
válasz
mondomén #33102 üzenetére
[link]
de azért az durva hogy még pénzt is kap érte, mint a BB arca, persze nehéz megállni. Én pl. Nem tudom elképzelni azt az összeget amiért (idáig, most még)vissza váltanék Nexusról iPhone-ra.
A másik - Winfos bemutatón iPadról demóztak, és még sok ilyen eset van. -
Onderon
senior tag
válasz
Ragnar95 #33097 üzenetére
úgy értem, hogy szerintem bizonyos tweakek normális működéséhez a rendszer alapjait kellene átírni, vagy legalábbis mélyen belenyúlni. mondom ezt úgy, hogy utoljára turbo pascalban tanultam programozni 20 éve, szóval nem értek amúgy hozzá. de gondolom mivel ilyenkor a már meglévő feature-öket próbálják felturbózni, mert ugye sosem új feature-t írnak/találnak ki, hanem feljavítják vagy kipótolják a már meglévőket, szóval azért nem lehet olyan egyszerű a rendszert magát megbolygatni, hiába a JB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest