Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
Ezen majdnem bepisáltam. Beállt mint a szög.
-
r3dsnake
nagyúr
Ez zseniális. Nagyon jó vidijei vannak ennek a producergyereknek, és most beint a copypaste zenegyártásnak. Ahhoz képest, hogy 7 óra alatt rakta össze, semmivel se szarabb, mint egy mostani top sláger. Sőt.
-
Tim82
félisten
válasz mondomén #34663 üzenetére
Nekem egyebkent az itunes zene sync hianyzik. Miutan berektam itunesba a zenet, masolgathatom a telefonrais, rakhatom be kulon ott is playlistbe... Ez nagyon zavar, mert sok zenet hallgatok telefonon.
Csak gyors tipp, nem próbáltam őket, de valószínűleg ezeken kívül is van még jó pár megoldás rá:
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
legenda
válasz madgie #34685 üzenetére
amennyiben nem kell ébresztés, úgy éjszakára kikapcsolom - és mostanság ritkán kelek korán -, vannak helyzetek, amikor csak repülőben lehet nálam - például stúdió -, sokszor némítva figyel a zsebben, de jellemzően rezgőn hurcolászom, hangos módban meg szinte csak otthon használom.
joey20; ahhoz képest, sokan már a kibontás pillanatában sérült i5 házzal szembesültek, valakiknek könnyen sérül - pedig vigyáznak rá -, másoknak meg nem, pedig nem kímélik, szóval biztos, hogy van eltérés.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
manchester85
veterán
válasz joey04 #34689 üzenetére
Ennek ellenére azért találkoztam érdekes jelenséggel. Nagynéném i4-ét összehasonlítottam az enyémmel, és míg az enyém ugyanolyan fogás mellett alig veszített a térerőből, addig az övé pillanatok alatt leszaladt 1 egységre. Mindkettő T-s volt, ugyanazzal az iOS-sel. Szerintem, ha javítottak rajta, azt se akarták nagydobra verni.
i6 Silver
-
Ragnar95
félisten
Engem mondjuk nagyon durván idegesít, hogyha egy telón oldalt van a feloldógomb, teljesen természetellenes a dolog, engem zavar ahelyett, hogy megkönnyítené a használatot...Amikor feloldom/lezárom a telót, az esetek nagy részében úgyis épp veszem elő/rakom el a zsebembe és olyankor fölül kényelmesebb helyen van a power gomb. iPhone-nál meg ugye home gombbal is föl tudod oldani, hogyha úgy akarod és a power gomb másra úgy sem jó, csak bekapcsolásra, meg kikapcsolásra még, de azt meg ritkán kell megejteni
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
joey04
titán
-
r3dsnake
nagyúr
válasz r3dsnake #34686 üzenetére
Hmm, amikor már az hinnénk nincs lejjebb a zeneiparban:
Lil Wayne és Paris Hilton közös albumot készít
Remélem lesz featuring 1-2 szám erejéig Nicki Minaj-zsal és Justin Bieberrel is. (nekik úgyis van már közös számuk...)[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Most megy az új Thirty Seconds to Mars album. Valahogy tőlük is többet vártam...
EZ a korszakuk jobban bejött.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz madgie #34681 üzenetére
van, de az nem tesz lehetővé annyi funkciót, két mód lehetséges, ellenkező esetben matatnom kellett a beállításokban, repülőnél szintén, hogy a többit ne is említsem.
Xero; akár fogadni is mernék, hogy lesz nagyobb iphone, egy megjelentetést még csak tudnak csúsztatni, de hullám viszi majd ezen gyártót is.
az akkori friss - legjobb - hardverüket, pedig biztos nem teszik bele egy kisebb kijelzős típusba is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
mondomén
őstag
válasz madgie #34681 üzenetére
Na még azt a gombot nagyon hiányoltam S3-ról. Ugye droidon a hangerő gombokkal a csengés hangerejét állítod, nem is értem miért van ez. Hát mi a tökömért akarnám azt állítgatni!? Sokszor azt hittem, hogy hangos a telefon, közben meg nem is mert véletlen lehalkítottam... Szerencsére az a rom amit használok ezt kiküszöböli.
-
legenda
válasz madgie #34674 üzenetére
nem csak a felélesztésre jó a főkapcsoló - de várjunk csak, iphone/ios esetén ez nem teljesen igaz, ott nem lehet előhozni hasznos funkciókat, mint például a képernyő feloldása nélküli átkapcsolás az üzemmódok között (néna, rezgős és hangos), vagy reülős módba tenni...stb!
az i4s esetén ha nem is esett kézre, még elment valahogy, de az i5 már tényleg nagyon kényelmetlen ilyen szempontból! iphone egykezes használat, amikor fogásokat kell váltani...Xero; várjuk ki a végét, hogy miként alakul ez majd a nagyobb és nagyobb iphone típusok esetén, vagy változtatnak, vagy egyre kényelmetlenebb lesz úgy használni.
nekem nincs mit sajnálni, egyik rendszer alatt sem kimondottan költök, és nem azért, mert sajnálom, vagy nem tehetném meg, hanem egyszerűen nincs szükségem külön alkalmazásokra, amire használom a telefont, arra szinte az alap rendszer is jó - kivétel lenne a csupasz "nexus" android, az már az ios alatt is van adott szempontból. nem vagyok annak a híve, hogy mindent úgy kelljen összevadászni, de néhány adroidos felületen pont eltalálják, hogy mire van szüksége az embernek, például alapban adott officesuite...stb.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
mondomén
őstag
Htc one, annak felül van a gomb, nem is értem hogy gondolták...
-
Xero
nagyúr
Agyvérzést kapok, ha egy telefonon oldalt van a sleep/wake.
Azt pedig nem értem igazán miért jó platformok között ugrálni. Vagy csak én sajnálom azt a pár száz €-t amit elköltöttem? Ha minden ugyan olyan vagy jobb lenne, még akkor is gondolkodóba ejtene a dolog. Szerencsémre ilyen probléma nincsen.
Viszont már a Nexus4 megjelenésekor is időszerű volt a 6310i-m cseréje, de azóta is húzom. Lassan tényleg lépni kellene valamerre.
-
SÖ
addikt
válasz Csabee. #34661 üzenetére
Erről jut eszembe, amikor azt mondják, hogy az iPhone appok minőségben jobbak. A Tunel rádiónál nincs jobb. Gyorsabban betölti az adókat, és 99%-ban találja meg. Azt hiszem ez megvan iOS-en is, de amiket ott használtam, sok állomást nem tudott steamelni. Itt még azt is kiírja mi lesz a következő szám.
FM radio soha nem lesz iPhonra - elavult, rossz minőség - legalább is erre hivatkoznak ott ahol kolbászból van a kerítés. Sajnos a Nexuson sincs, de legalább benne van a pakliban, avagy a következő OS-ben. -
legenda
válasz manchester85 #34671 üzenetére
nem csak arra gondoltam, hogy ugrál valaki a gyártók/oprendszerek között, hanem például lehetne jobb helyen a főkapcsoló, mert számomra sokkal kényelmesebb egy telefonnál, ha mondjuk a jobb oldalán van a kapcsoló, és amikor kézbe veszem, akkor a hüvelykujjammal már nyomom is folyamtában, i5 esetén ez például nem ilyen egyszerű, de van még néhány ilyen apróság.
-
manchester85
veterán
Kivéve, ha a kezdetektől fogva iPhone felhasználó az ember. Nyilván, ha egy másik rendszeren megszokok valamit, ami ott jobb, akkor iPhone-on is lesz kompromisszum, de így, hogy lényegében ezzel kezdtem, nem tapasztalok kompromisszumokat. Egyébként az Apple tipikusan kínosan ügyel a kényelmi szempontokra, tehát én legkevésbé az iPhone-okat tartom olyan eszköznek, amikben valami rosszat " meg kell szokni". Max. nincsenek, hiányoznak bizonyos funkciók, de megszokni nem nagyon kell bármit is, ami kellemetlen lenne, vagy előre nem várt hiba lenne.
i6 Silver
-
legenda
válasz joey04 #34628 üzenetére
nem csak a t-nél, a másik témáben sem írtam üzletet, de független one esetén is volt olyan, hogy a negyedik kibontott példány volt megfelelő, pedig úgy hozta ki a srác, hogy nem azonos szállítmányból származtak.
az i5 esetében sem minden fekete problémás, ott is van szórás a sérülékenységi hajlam tekintetében, ezt erősen tapasztalom a környezetemben is.manchester85; az a baj, hogy iphone esetén is vannak kompromisszumok, ott is kénytelen megszokni az ember néhány rosszat, vagy kevésbé elfogadhatót, de ez bármelyik másik - drága - típusra igaz.
-
mondomén
őstag
válasz korpicschess #34657 üzenetére
Kis dupla.
A playen is telepítettnek jelzi azt amit leszedtem amazon app-ból. Pedig előtte nem volt megvéve nekem a fruit ninja, szóval működik a dolog, már csak értelmes appokat kéne leárazniuk. -
Blyan
félisten
És akit érdekel, az még gyűjtögethet FMA krediteket is droidon. Lehet emiatt hanyagolják az iOS részt.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
mondomén
őstag
válasz Csabee. #34661 üzenetére
Ezek a zenes appok nem nagyon vannak. Bar most kiadtak droidra is azt a nepszeru zeneszerkesztot (valami paprika a logoja vagy mi)
Nekem egyebkent az itunes zene sync hianyzik. Miutan berektam itunesba a zenet, masolgathatom a telefonrais, rakhatom be kulon ott is playlistbe... Ez nagyon zavar, mert sok zenet hallgatok telefonon.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz mondomén #34659 üzenetére
Szuper köszi!
Tudnátok olyan Apple appot mondani ami nagyon jó és Driodion nincs, illetve alternatívája sincs? Én nézegetem a megvásárolt Appjaimat, és tulajdonképp nincs számomra olyan ami nincs.. Talán az iMuscle az ami nincs droidra?! de azt iPaden használom továbbra is majd meg minden iPhone alkalmazást futtatok tableten..
ittakary: imessage helyett ott a viber skype facebook line kombo
Applenél a legnagyobb negatívumom hogy rádiót nem tudok hallgatni rajta.. jó persze online hallgatom de az generálja az adatforgalmat és jobban meríti ezáltal a készüléket is.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
nagyúr
-
mondomén
őstag
válasz Csabee. #34656 üzenetére
Ja ezt minden droidosnak irtam, nem csak neked. Amugy igen, ugyan ugy mint amit playrol leszedsz. Tudod a kindle fire is amazon dolgokkal jon es az is droid... Amugy eloszor telepited az amazon appstore-t majd ugyan ugy telepitesz onnan appokat mint playen...
@korpicschess
Nem hiszem, amazon oldaláról lehet leszedni az apk-t... Szerintem frissíthető lesz minden app.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
-
Csabee.
nagyúr
4S-re visszatudsz váltani. Nekem az 5-ös széria iPhone-ból nem tetszik. Még a billentyűzettel vagyok gondban. iphone-on tök gyorsan tudok gépelni. Galaxy-n is jó a billentyűzet? könnyen kezelhető?
Én úgy vagyok vele hogy táblagépből kizárólag Apple az akksi idő miatt, viszont telefonban a Samsung már nem tűnik rosszabb választásnak. Ha idén 5S-t hozzák ki akkor nagyot csalódok..
Üdv: Csabee.
-
Blyan
félisten
válasz Csabee. #34651 üzenetére
Amúgy viccen kívül, már én is szemeztem ezzel a lehetőséggel, mert kíváncsi vagyok, hogy egy felső-kategóriás Androidos cucc mit villantana. De ami visszatart, hogy per pill, ha beszopom a váltást, értsd nem jön be, most biztosan nem vagyok abban a helyzetben, hogy vegyek egy másik szifont, a használt i4 meg nem igazán vonzó alternatíva a visszatérésre.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Csabee.
nagyúr
-
madgie
titán
válasz ittakary #34644 üzenetére
Nyilván embere válogatja, de én napi kapcsolatban vagyok egy S3-mal, igazából borzalmas telefonnak tartoom, röcög, zöld rajta a fehér, ember nincs, aki fogásváltás nélkül félkézzel átéri rendesen... de a Nexus 4 is gyakran jár felém, na azt se tudtam megszeretni.
Igazából nekem a Samsung Omnia 7 mérete, anyaga volt abszolút kellemes minden szempontból, de ott meg a Samsung hülyeségek, mert a WP7 hiányosságok ütköztek ki
Csabee.: pentile-nál nincs rá mód, hogy korrekt szürkeskálánk legyen: ha a fehér nem zöldes, akkor mondjuk a középszürkék másznak el a fenébe.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Folytatás innen: [link]
Dart Vödör jól mondja én váltottam 4Sről S3-ra
Gondolom az érdekelne, hogy véleményem mi róla Hát eleinte nagyon szenvedtem, de már kezdem megszokni. Gyári OS nem rossz, tényleg csak az, hogy röcög és ez eleinte nagyon szexualizálja a szemedet Na meg itt tényleg kevés az 1GB RAM, frankón kell a 2GB, mint ami a Note II-ben vagy az S3 LTE-ben van
Amúgy maga a telefon nem rossz, nagyon tetszik, hogy szép nagy kijelzője van, ami tényleg bámulatos minőségű Már az sem zavar hogy pentil mátrixos, teljesen jó ez...
Viszont ugye ez az ilyen olyan ROM-olás: szerintem felesleges, gyárilag is egy nagyon jó teló. Csak egy Kernel csere kell, ami két mozdulatsor (nekem is először el kellett magyarázni hogy mit hova kell rakni / kattintatni, de tényleg egyszerű)
Szóval azt mondom, hogy ha rászánod magad, nem mondom, hogy eleinte nem fogod megbánni, de hozzá lehet szokni
Az az előnye az S3-nak hogy hugyért lehet kapni kb 80k-ért már független fél éves telókat láttam Apróban... Ez az iPhone térfelén még mindig a drágább 4-es modellek árkategóriája, ami valljuk be: NEVETSÉGES.
-
r3dsnake
nagyúr
Az Applenek nagyon el kéne csesznie valamit, hogy elgondolkozzak a váltáson. (Vagy a guglinak dobbantani egy rendes oprendszert.)
Mondjuk ha WP-re olyan mennyiségű és minőségű appok lennének, mint iOS-re, akkor WP-m lenne valószínűleg, de androidot filmnézős "dobálós" kínai 20ezres táblán viselnék csak el, mert ott nem érdekel mi fut alatta, amíg megy a film. De elsődleges all-in-one eszköznek semmiképp sem kell
-
C4mp3r
addikt
mi lenne ha nem neznel egybites gyokernek aki "bekajalta" a marietinget, szamitottam docogesre. a gyari droidos s4 vajon mennyire lenne jatszhato t-nel? egyebkent meg leszarom kit kell szidni, attol meg ilyen es szerintem ilyen is marad barmilyen keszuleket vesz az ember. ezt meg hasznalom, lehet megszokom ha nem megy vissza 8 napon belul
-
r3dsnake
nagyúr
Facebookon egy adok-veszek topicban találtam ezt a hirdetést:
[elado] [mobil]
iPhone 4S Tip. (NEM REPLIKA)(nem Apple)
Független.
Tehát ez nem dual simes,nem gagyi mert atom
gyors.de ez èrezhetö is rajta.
Szèpen szol.cam is tökèletes.
ebben nincs tv mint a dual Kankoban.
Annyival tèr el az Apple mobiltol,hogy nem iOS
fut rajta hanem Firmware.
meg kisebb a cam benne.
Èrd itt.
Nos mivel minden felvan tüntetve s nem replikát
árulok igy semmilyen szabályzatot nem sèrtettem
meg! (csak a kötöszködö szemèlyek kedvièrt
tüntettem fel! )
Az alma a hátlapján s a mobilban is benne van
egyaránt.Tehát rajtad kivül senki megnem
mondja hogy nem Apple -
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #34631 üzenetére
Mondom én, hogy Safarit kell használni. Nem is emlékszem, láttam-e ilyen felugráló szarokat, pedig a hsz-ekből látható, hogy naponta többször jövök ide iPhone-ról, iPadről.
-
bigdady
nagyúr
Nekem semmilyen kérdőívet nem dobál a ph sem telon sem ipaden sem win alatt. Crome-ot használok és kedvencekböl indítok egyből a fórumot
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Érdemes olvasni a srác írásait, aki valamelyik kínai gyárban dolgozik. Kiugróan sok a hibás cucc itthon, és főleg a t-sek ahogy észrevettem. Viszont ez olyan, hogy ha nem tetszik, akkor csere még gariban, vagy ott a 8 munkanap. Egy iPhone felhasználónak jobb egy htc-vel kezdenie a droidot. Nem annyira röcög és minőségibb is. i5-nél meg nem értem mire gondolsz, a fekete roppant kényes, és nem is javították. Ezért (is) vettem fehéret. Szóval ha így nézzük, akkor 100% hibás. Ez olyan téves dolog, mint az i4-nél az antenna kétdése. Soha nem javították, csak a 4S-ben vol új rendszer, meg a verizon i4-ben.
-
SÖ
addikt
válasz C4mp3r #34622 üzenetére
Ne az Androidot szidd, hanem a Samsungot. Ezerszer meg lett mondva mit szabad csak venni, vagy legalább is gyári felület nélkül. Az S4-nek legalább akkora vízhangja van mint az iPhonnak, ezt kajálják be sokan. Nem baj, még időben eladhatod, és visszaválthatsz. Csak ezért a Samsungot kell szidni. Nem is értem miért nem vártad meg a gyári droid OS-el kiadott S4-et, ha már annyira Samsung kellett.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
addig hálás a telefon, amíg távol tartod tőle a kies alkalmazást!
joey20; htc? one egy olyan érzésem, hogy nem jó irányban haladnak, és erősen kérdéses, hogy hányszor lesz még lehetőségük újra nekifutni...
nem csak a most szárnyra kapott pletykákra gondolok, hogy hamarosan becsődölnek, hanem inkább arra, hogy a legújabb csúcsmobiljukban nagyon sok a hibás, volt olyan, hogy csak a negyedik kibontott darab volt hibátlan, az első három pixeles hibákkal bírt, illetve durván sorjás volt a ház.
ennyi hibás még i5 esetén sem volt.
akkor inkább már röcögjön kicsit az s4, azt javítják majd szoftveresen, de legalább nem hardveres hibás...
a nexus 4 is küzd hibákkal, hardveressel is, de az is elhanyagolható a one problémáihoz képest.[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Hát ja, ebből a szempontból tényleg jobb az ios. Most engem is felhúzott a rendszer, kicsit meggajdult, ilyenkor azért szívesen visszaváltanék, de ott meg más idegesítene. Jó lenne, ha összegyúrnák a kettőt...
Kies-t egyik samsung fórumon sem ajánlják, helyette inkább odin. Mérettel amúgy mi a helyzet, túl lehet élni? -
C4mp3r
addikt
válasz mondomén #34621 üzenetére
ma delutan hozta a futar, es azonnal jottem pecsre, delutan este ismerkedtem, meg toltogettem programokat. ketes erzeseim vannak, a telefon nagyon jo, cheap plastic ide vagy oda, de az android... en nagyon ios-hez vagyok szokva igy elegge erzekenyen erintenek a microlaggok meg beroccenesek. hihetetlen, hogy meg mindig nem tudtak ezt megszuntetni... a kijelzo szep, kamerat meg nem volt alkalmam tesztelgetni. de mar sikerult egyszer csontra fagyasztani a telot, nem szereti a most wanted, app install es kozben kies-el valo basztatast. nem tudom meg mit gondoljak egyelore, szerettem volna mar valai mast az iPhone helyett, de mar most hianyzik. be kell szereznem egy iPadet
-
legenda
-
C4mp3r
addikt
kezd a tokom kilenni, galaxy s4 chrome alatt ph-t bongeszve 10/3 alkalommal felugrik az istenverte gemiusos kerdoiv, egyszeruen nem hiszem el, hogy ennyire igenytelen a ph ilyen szarokat kell az ember arcaba tolni, nem beszelve a T-s reklamrol... iPhone alatt soha nem volt ilyen
-
r3dsnake
nagyúr
Az a nagybőgős bass eszméletlen. (Tisztára Roni Size - Brown Paper Bag)
-
Bling95
őstag
válasz korpicschess #34609 üzenetére
En a hegymaszokon voltam ledobbenve ...
-
Totheground
addikt
Nincs valakinek belsős infója, hogy a StarBucks mire készül? Lehet, hogy végre nélunk is kesz passbook-os kártya?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
kenny123
addikt
válasz korpicschess #34612 üzenetére
Közben posta topikban linkelték, 2Mft-ig vállalják. Linkelték is az árlistát -amit elötte átnéztem én is- de az istenért se találom hol van 2mft.
yo
-
kenny123
addikt
Nem tudja valaki, postai utánvétnél van valami limit, hogy mekkora összegig szedik be a pénzt a postások / vállalják utánvétes csomagok kézbesítését?
yo
-
korpicschess
veterán
Na fater tegnap is úgy jött haza, hogy meghalt egy motoros...
Bár tegnap még akkor amikor ő látta, talán élt, helikopterrel vittél el. Azt mondták, hogy letakarták, hogy ne lássák az emberek akik ott voltak.
6-os úton, fácánkerti elégazónál kihajtottak elé. 34 éves volt, ráadásul atomerőműves.
Ez lehet a cikk: [link]
Haver mondta, hogy 1,5 órát várt, mert lezárták az utat.
Most kerestem a cikket, beírtam a google-be, tényleg szörnyű, majdnem minden napra van egy.hopp ezt nem ide akartam, már mindegy.
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
P3TR!CK
senior tag
Aki nem szeretne várni a SemiRestore-ig, annak egy alternatíva! Ma próbáltam, valóban gyári állapotot varázsol a készülékre, azt leszámítva, hogy a Jailbreak megmarad.
Amiket tud:
- Összes tweak és azok beállításainak törlése;
- iOS rendszer cache ürítése;
- Összes telepített program és azok beállításainak törlése;
- Rendszer újrakonfigurálása (értsd: újraindítás után újra mindent be kell állítanod, mintha egy frissen Restore-olt rendszer lenne)Tehát egy és ugyan az a SemiRestore-al.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
DanielK
addikt
PS forever!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest