Hirdetés
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz
Ragnar95 #29958 üzenetére
Mondjuk van ismerősöm, aki 220-al megy tempomattal, ha siet, de motorversenyző volt a srác, úgyhogy asszem ő tudja, mit csinál
Nem a 145-el van baj, hanem havas esős téli úton, ráadásul amikor a többi járműhőz képest nagy sebesség különbséggel. Volt WV GTi-m, PuntoGT-m tudom miről beszél. Én is mentem, és törvényszerűen nekem is voltak meleg helyzeteim. Azon kívűl, hogy rohadt jól vezetek, nagy adag szerencse is kellett, hogy egyszer sem történt baj.
Úsztam már meg szakadó esőben, homokon, motorosokat toltam le az útról, kamionosok réme voltam, stb.
szerk. na megelőztek
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Gitáros topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Jön a Warhammer Skulls 2025 Showcase
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest