Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Touchdown: [link]
-
joey04
titán
válasz korpicschess #31096 üzenetére
logoutról nézve van avatarja is.
-
Cyberpunk
félisten
Letört a BB-m hátlapjáról az egyik pöcök.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Xero
nagyúr
válasz elpatkorado #31094 üzenetére
Annyi időre már 4S.
-
elpatkorado
aktív tag
Szerintem akkor maradok a 4-nél.
Tommy Da B1G: Az a hosszabb táv olyan 1, max. 1,5 év. Szerintem addig kibírom vele.
Egyébként olyan fél éve olvasója vagyok a fórumnak, csak nem szóltam hozzá. Remélhetőleg még a héten csatlakozok hozzátok.
Ui. Tök jók ezek az Easter Egg-ek.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
iPhone 4-et cserélnék Samsung S3-ra.
-
korpicschess
veterán
válasz korpicschess #31089 üzenetére
Na megvan joey20. Szóval:
+
Rendre:
És akkor még 2 db Easter egg hiányzik. (#31090)
Remélem nggabi is kapott vmit.
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
máyköl
veterán
Ezt mostén sem értem...
-
nagyúr
Na van itt minden, ahogy nézem, előbb még a hsz-ok is megkavarodtak, mondom nem írok,úgysem találom meg,hova kerül
-
Cyberpunk
félisten
Én már követni sem tudom.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz manchester85 #31079 üzenetére
A rangom nagyon tetszik, megtarthatom?
-
Xero
nagyúr
válasz manchester85 #31079 üzenetére
Az egész eseményre értettem. Kiváló!
Mi ezt látjuk:
-
Xero
nagyúr
válasz manchester85 #31073 üzenetére
Ezen azért súlyosan nagyot röhögtem.
-
Tibee86
nagyúr
Hamar kihalna a PH, ha ez nem csak egy tréfa lenne.
-
manchester85
veterán
Hogy lehet beszállni ebbe a buliba?
i6 Silver
-
joey04
titán
Utókornak:
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
Tejóég, mifolyikitt
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
joey04
titán
válasz korpicschess #31068 üzenetére
Nálam nem jobban, ebben biztos vagyok.
-
TommyNagz
senior tag
válasz HarryPotter #31064 üzenetére
De hát mindkét helyen ugyanaz. Most nagyon butának érzem magam valamiért
encapsulation dot1q
-
joey04
titán
Utókornak:
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz elpatkorado #31057 üzenetére
Én vettem 1 hónapja egy 3gs-t asszonynak, az már nem egy rakéta de normál használatra ki lehet bírni netezésre és emailezésre még éppen használható. A héten vettem egy i4-et húgomnak, teljesen vállalható normál felhasználásra szerintem. Nekem meg van egy 4s ami pedig nagyon gyors. Szerintem simán vehetsz, de ha hosszú távra gondolkodsz akkor 4s.
[ Szerkesztve ]
-
TommyNagz
senior tag
Mennyire van low-budget üzemmód? Egy 16GB-os 4 65 körül van, egy 4S viszont 90-100. Én hossz távra mindenképp az S-t ajánlom.
encapsulation dot1q
-
vans?
őstag
Ha megteheted, nyilvan 4S, de en speciel tokeletesen elvagyok az i4-gyel is.
hábm bábm
-
elpatkorado
aktív tag
Üdv! Visszatérve az i4-es kérdésemre. Ti még mennyire ajánljátok? Átlag felhasználásra lenne: netezés, játékok, zenehallgatás. Nem nagyon akarnék visszaváltani droidra. Vagy 4S lenne a minimum?
-
rayoliviero
veterán
Most nekem is megint, nem is tudom válaszként írni neked.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Izé... őőő... mi a frász történt itt?
-
vans?
őstag
Nalatok is csak azok a hsz.-ek latszanak, amit ti irtatok, vagy nektek valaszoltak?
[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
Ragnar95
félisten
Ezt én inkább tartom gonoszságnak, mint jó poénnak Oké, hogy aki JB-el, az értsen is ahhoz, hogy mit csinál, de sokan nem olvasnak fórumokat, tech-site-okat és azok hogy jöjjenek rá a megoldásra....?
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
szentkuti11
addikt
-
Möhe
addikt
-
Möhe
addikt
válasz rayoliviero #31036 üzenetére
asszonnyal ma ünneplünk évfordulót
tényleg bolondok napja van -
r3dsnake
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
válasz joey04 #31041 üzenetére
Na jó, ez azért már tényleg nagyon durván átlátszó
r3dsnake: jaja, eléggé jó dolgunk van a Cydiával, tényleg nagyon kényelmes az egész Egyedül a UI-ja nem a legszebb, de hát ezt ki lehet bírni valahogy...
Elsőre ő is bedőltPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Ragnar95 #31040 üzenetére
Blyan nem dőlt be.
Amúgy azon gondolkoztam múltkor, hogy az android rootolás vs iPhone jailbreak között is mekkora különbség van... Rootolod az androiodot, oké hogy pár dolgot elérsz play store-ból ami root accesst kér, de csomó telepítőt külső forrásból kell felmásolgatni, telepítgetni...
Nekünk meg ott a cydia, ha bent van a repo, csak megkeresed, és install... Ennyi. Letölti/feltelepíti a csomagokat, frissítéseket keres és kínál fel hozzá. Az adott csomag beállításai is a Settings menüpont alá kerülnek. Szerintem rém kényelmes, és sokkal igényesebb a törés, mint más rendszereken, amiket eddig láttam...
(Tisztában vagyok vele, hogy a rootolás és a jailbreak nem ugyanaz, csupán kényelmi szempontból hasonlítom össze a két megoldást.)
-
joey04
titán
válasz Ragnar95 #31029 üzenetére
A döbbent arckifejezésedet viszont már nem tudod kipakolni youtube-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #31039 üzenetére
Mondom, csodálkoztam is ezen a döntésen, de hát Cook óta ki tudja már, mit lépnek...
Amúgy nem csak én dőltem be ennek
Viszont az valóban jó lenne,ha nem foltoznák az exploitokat, de úgyis foltozni fogják őket, mert a warezt akadályozniuk kell...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Ragnar95 #31037 üzenetére
Ugy latom nagyon nem ismered az apple-t, ha ilyet elhittel
Amugy nagy kar volna erte, ha ilye hulyeseget beletennenek. Inkabb ne foltozzak a JB-t, es akkor mindenkinek ott a lehetoseg a tweakelesre, de az atlaguser ugyse tudna szetbarmolni.
Mondjuk en JB nelkul mar nemnagyon lennek el.
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #31035 üzenetére
Ügyesen csinálták akkor, én simán bevettem így elsőre, bár mondjuk valóban gyanús az egész Csak azt furcsállottam,h lehozták máshol is a cikket....
Bele se gondoltam amúgy,h ápr. 1 van[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz TheMarci #31030 üzenetére
Mert
De ezt tegnap postolták, szóval április 1-i tréfának elég rossz
manchester85: ha elolvasod a cikket, leírják benne, hogy ha nem rootolod, ugyanolyan marad a telód, mint eddig és ugyanúgy csak az AppStore-ból tudsz telepíteni, tehát semmi nem fog tudni belenyúlni a rendszerbe, így a stabilitás és a gördülékenység is marad a régi...Aztán persze lehet,h kamu ez az egész, de akkor gondolom ez a csávó se fog sokáig az Apple-nél dolgozni már[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Hivatalosan is rootolható less az iOS7 Ha ez valóban így lesz, elég szép lehetőségek vannak kilátásban Mondjuk kérdés, hogy a Cydiás tartalmak mekkora része menne át a Root Store-ba, illetve hogy mennyit kérne el az Apple a rootolásért...
-
Ragnar95
félisten
válasz bigdady #31025 üzenetére
Én meg elvagyok az iPhone gyári fülesével Persze, ha lenne egy valag pénzem, akkor biztos vennék valami drágább agybadugós fülest, de azt is csak a zajszűrése és a kényelmesebb kidolgozása miatt, de egyelőre nem látom szükségét,h erre pénzt költsek, lenne ezer meg egy dolog, ami hasznosabb számomra Fejhallgatót viszont nem vennék, mert bár tudom,h jobban szól és sokkal jobb a zajszűrése, de napközben nem tudnám hova tenni, fülhallgatót meg csak zsebrevágom és kész...
-
nagyúr
Nekem fejesből egy Sennheiser HD215 van, az zárt, és jól szól nagyon. Elkezdtem nézelődni, hogy mit vennék ha bekrepálna, és nem nagyon találnék... amiket olvasok új zárt Sennheiserekről, az siralmas, basszus sehol, cincogi a legtöbb, nem tudom, mi lesz így, ha egyszercsak kell vennem egy újat.
-
bigdady
nagyúr
Én nem használok fülest
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #31003 üzenetére
Ha fejes akkor valami zárt. Pl.: Shure SRH440 vagy akár 840.
A Beats-ek meg túlárazott vackok. Még csak ránézni sem érdemes, ha valaki komolyan gondolja. Olyan árban már igazi fejhallgatót is kapni.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
az R1 nem ilyen fül mögött elvezetős témával operáló cucc ? mert olyan kialakításút még sohase használtam pl...
Egy hét alatt megszokod, hogyan rakd be a füledbe. Utána már nem probléma, kényelmes, jól szól, nem esik ki a füledből, kábelzaj sincs.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
korpicschess
veterán
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Xero
nagyúr
válasz Blaise #31019 üzenetére
Tiszta, de némileg túlhúzott mélyek. Eléggé tolakodó. Bizonyos stílusokhoz (RnB, Hip-Hop, popular Dance) kiváló választás, de nem annyiért amennyiért árulják.
A zajszűrése hibátlan.Fele annyiért ott az ATH-M50, ami sokkal kiegyensúlyozottabb és jobb. Persze nem olyan látványos a megjelenése, és a zajszűrés is felejtős, de sokkal jobb döntésnek tartom.
-
Xero
nagyúr
válasz szentkuti11 #31016 üzenetére
Studio-t simán meghajtja (azt, hogy kihajtja-e nem tudom, erősítővel is hasonlóan szólt).
(#31017) Blaise: Volt Studiom. Gyorsan túladtam rajta. Nem éri meg az árát. Az ATH-M50 jobban szól és egy nagyságrenddel olcsóbb.
Volt Tourom is. Az sem volt rossz, de az árát az sem igazán éri meg szerintem. Azt speciel megtartottam volna, de ellopták.[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
válasz szentkuti11 #31016 üzenetére
Én nem vagyok szakértő, de amiket hallgattam boltban elég jól szóltak, nekem egy Solo HD vagy Studio kéne, de ennyit nem lennék képes fejhallgatóért fizetni.
Ja és utcán biztosan nem hordanám, csak otthon.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Beats fejeseket nem használ senki?
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #31010 üzenetére
Az a fejhallgató on the go az egyik legjobb megoldás. Tartós, piszok jó hang. Én egyébként is úgy vagyok vele, hogy legyen drágább, de szolgálja meg a pénzét.
De nyilván más f*szával lényegesen könnyebb verni a csalánt.
-
peugeotmate
őstag
Én ilyen fülest használok már több mint egy éve:Xears TD II
Elképesztően jól szól! Egyetlen hátránya, hogy sokaknál hamar elromlik.meg
-
r3dsnake
nagyúr
Én Maxell Wild Audiot vennék, ha nem volna olyan barominagy a jackcsatlakozója. Fel nem tudom fogni, hogy egy street fülesnél hogy lehet ilyet elcseszni. Az meg külön poén, hogy jár hozzá egy 3 méteres hosszabbító, és annak a végén meg tök vékony jack van.
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #31001 üzenetére
Mert hátha kapok egy olyan tippet, ami nekem nem jutott eszembe. Vagy valaki tapasztaltabb esetleg rábeszél egy Audio-Technicára vagy egy AKG-re.
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #30998 üzenetére
Akkor neked valami derékszögű jackes kivitelűt kellene venned.
-
manchester85
veterán
-
Jojo5
őstag
válasz manchester85 #30998 üzenetére
én kinéztem a sennheiser cx 680i-t mondván fasz@ erős stb...
Icecave is mondta, hogy neki most tört meg közben ő nála alig kap extrém terhelést, sőt, hímes tojásként tud rá vigyázni...korpicschess: az R1 nem ilyen fül mögött elvezetős témával operáló cucc ? mert olyan kialakításút még sohase használtam pl...
manchester85: én a fejhallgatókkal idétlenül érzem magamat... amúgy is nagy a fejem, hát még azokkal...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest