-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Ezt a mostanit mikor adod el ?
XS max nalam is alternativa volt ha talaltam volna egyet jo aron (en mar csak hasznaltan veszek barmilyen telot, mert meg mindig surun cserelem es nem akarok rendszeresen 50-80 ezreket bukni ) , de most, hogy 3 honap utan eladtam az xr-t es vettem atmenetileg egy pixel 3a xl -t ... mar nagyon jo ajanlatnak kellene lennie, hogy XS max legyen. Nem azert mert pixel 3a jobb lenne mindenben, de fenykepezoben mar csak a 11-es iphone-ok veszik fel vele a versenyt, es nalam elsodleges szempont a kamera, eddig is kb csak amiatt (es par eve az amoled kijelzo miatt) vettem meg az ujabb telokat, hiszen sima iPhone 7-essel is jol el lehetne lenni most is amugy, de javultak a kamerak, es X-tol jott az amoled is ami egyszeruen jobb (nekem legalabbis) mint az ips.
3 honap xr utan pixel 3a kijelzojete kifiejezetten jobban esik ranezni, pedig xr ips-e nem gagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PHP programozás
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest