Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz -secret- #173999 üzenetére
En is gondoltam ra, csodalkoztam ,hogy 2 Baseus kabelem se tolt, es a gyari igen ,bar villogott neha a toltes es tobbszor kellett ki be huzgalni.
Megprobaltam kitisztitani azota mar semmivel se tolt csak vezeteknelkul.
Lehet el van oxidalodva es valahogy mashogy kene egy alapos tisztitas. Egesz nyaron vizben vagy mellette volt most is kapta a nedvesseget rendesen. -
agabe
addikt
válasz Gergőke88 #173982 üzenetére
Sztem hasznaltan csokkeni fog a kulonbseg, foleg jovore.
A ketto kozotti tenyleges kulonbseg olyan csekely, hogy (kis tulzassal) kb csak az fog donteni az arrol, hogy melyiknek van tobb garija.
Ugyanazzal a garival 4-es 60-70ezer lesz, 5-os meg 80-90ezer egy ev mulva hasznaltan es meg ez is sok. Ha meg valakinek nem kel AOD, akkor kb eselytelen, hogy a dragabb 5-os valassza.(#173983) -secret-:
Ezeket mind engedi egyhez ? Es ezeket hol talaltad ?
XR nem kell mar volt, de ismerosnek 8plus jol jonne.(#173990) Maxxy10:
Pro Maxot nem tud 260-270 -ert ? Az erdekelne[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz B-L-A-C-K #173984 üzenetére
Tegnap elhoztam Alzától a Spigen tokot és megfogdostam a 11 Pro -t szvsz. élőben mégcsúnyább a kamera sziget, még a max modellen azt mondom oké elmegy, de a kicsi modellen nagyon bazári az egész ezzel a f#s zöld kombinációval párosítva
De legalább zsebből az összes szöszmőt és port össze fogja szedni a kamerasziget az legalább tuti
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Arcképgyáros
-
agabe
addikt
ja a negyezres se ? akkor nezem aprot :)
Latom 145-ert mar van 5-os :D
4-es meg van 118-ert (de az mar oreg mert egy hetes )
Nemtom 5-os szerintem nem eri meg a felarat nekem. AOD es iranytu...hat azok nelkul elvagyok.[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz gyuromoj #173976 üzenetére
Ütőfa borítás ez tensor szivacsrétegből és speciális struktúrájú gumóból áll. Az fekete 2.2–es a piros maxos. Még jön hozza egy Stiga Ebenholz NCT VII.
Ha meglesz hozzá minden összerakom, és akkor lesz szép. Ilyenek kellenek hozza - kanyar olló vízbázisú ragasztó élvédő . 😀[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na, S4 44 mm fekete berendelve végül.
-
SÖ
addikt
válasz Zjunior #173941 üzenetére
Én csak a hangot és a képet húztam le, a környezet ugyan ez. Óriási terek, aztán labirintus amíg megtalálod a nézőteret ami perfekt. Vastag padlószőnyeg mindenhol. Meredek nagy rálátási szög és tágas “bőr” fotelek. Ugyan az mint az Oden csak lábtartó nélkül. Még a 20 fős boxokban is csak nem bőr hanem szövet de a hang 2 órán át fájdalom küszöbig feltolva
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hm.... 104 lenne egy 44-es. Lehet meg is veszem.
-
nord_
veterán
Gyerekek, ha ilyen igényeitek vannak, miért nem mentek a Cinema VIP terembe?
-
-
Gsx-rr
veterán
Itt a putrivilagban Caribbean Cinemas van de Multiplex foleg egy Duna Plaza nyomortanya ehhez kepest. Sima ulesek is allithatoak , hatso 3 sorban meg mint nalunk a Vip szekek.
Mi lehet egy komoly fejlett orszagban?Nem ertem azt a 20 eves Multiplexet miert nem upgradelik mar
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Rage47 #173936 üzenetére
Akkor nekem szerencsém volt, talán hatan voltunk az egész nézőtéren. Így is leülök középre és kettővel mellem ülnek. Átülök 2 sorral 5 percen belül ugyan az
De nagyon színvonaltalan ok ezek a multiplexek. 20 perc reklám 130 dB térhatás a monóhoz konvergál. Ha bedugom a fülem akkor sem lesz hallkabb csak a magas hangok mennek el.
Még az IMAX sem közelíti meg a régi Corvin hajlított panoráma vászna méretet a hangról ne is beszéljünk. A mélyek nem csak mellbe vágtak de melyre is mentek. Igaz ma is, de a közép frekvencia nagyon nagyon torz. Minden finomság elveszik a hangos részeken. Még mikor nem volt AC3 sem, kaptam egy prology chipet azzal hajtottam egy saját építésű erősítő. Azóta sem hallottam annál jobb hangú terhangzást, pedi már 7.2-nél tartanak.[ Szerkesztve ]
-
-
w333
félisten
Köszi mindenkinek
-
MODERÁTOR
válasz radi8tor #173913 üzenetére
10 eszköz lehet hozzárendelve egyszerre ugyanahhoz az Apple ID-hez, olyan értelemben, hogy a fizetett tartalmak elérhetőek ennyi eszközön. Ebből legfeljebb 5 lehet számítógép.
A limitbe nem számítanak bele egyes eszközök, pl. Apple Tv, ipod touch kivételével az ipodok, illetve azok a számítógépek sem ahol az itunes és app store vásárlások elérésére nincs feljogosítva a gép. -
.Szaki.
addikt
válasz -secret- #173860 üzenetére
Áhh, szerintem az iPhone SE utódja -mint kvázi megfizethető árú, csekélyebb tudású Apple termék - a XR volt, aztán most meg jött a 11.
Átálltak a nagyobb méretű telefonra, pont. Az SE egy remek konstrukció volt, de a mostani pletykák ugye arról szólnak, hogy az új SE a 8-as házát kapná meg, aminek szerintem már semmi értelme, egy X/XS/11 Pro-hoz képest már semmivel sem lenne kompaktabb (ugye az SE-nek a relatíve jutányos ár mellett ez volt a selling pointja, na meg az, hogy a - szerintem - legszebb iPhone házát kapta meg), az esztétika pedig egy szubjektív dolog, na de azért a 8-as így 2019/20-ban már annyira nem mondható szépnek sem.
-
Arcképgyáros
Alzáról 131 a nagyobbik Apple Watch S5, a kisebbik pedig 122-ért Glamournapok19 kuponnal! (Árukereső legolcsóbb is 160-tól.)
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Letoltottem egy alkalmazast pl Telekom es utana nem lesz ott a "megvasarolt" listaban. De pl a spotify se ,
-
-
Arcképgyáros
Illetve a Mobilhálózat menüpont alatt a Hív. egyéb eszk.-önt is kikapcsolhatod mert ha 1 wifin lesz mindkét telefon bekapcsolva és egy Apple ID fiókba bejelentkezve akkor hiába csak az egyikben lesz sim kártya továbbítja a hívást a másik telefonra is tehát csörög majd mindkettő.
[ Szerkesztve ]
-
-
w333
félisten
Másik kérdés : ugyan azzal az Apple id - vel amivel be vagyok jelentkezve az 5S -en azzal be tudok majd jelentkezni az X -re is ? vagy valami kavarodás lesz hogy ugyan az az Apple id egyszerre fut 2 telefonon ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest