- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ajánlom figyelmetekbe ezt a topikot. Bulvár helyett is jó kikapcsolódás.
-
Cyberpunk
félisten
És terjed a hülyeség hogy lezárják Budapestet.
Úgy gondolom ennek nem sok értelme lenne, főleg hogy így is széthordták már.
-
Cyberpunk
félisten
A Giro hazai indulóját is törölték. Bár szerintem az egész kerékpár körversenynek annyi, látván az olaszokat.
-
madgie
titán
válasz
radi8tor #175992 üzenetére
Hazaküldték ma a gyereket a bölcsiből, mivel az apja külföldön járt, így két hétig "házi karanténban" kell lennie a kicsinek. Ahha, szuper, támogatom, de kedd este értem haza, most meg péntek dél van, eddig nem fertőzte volna el a komplett bölcsit, ha lett volna mivel?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nagy a csend srácok. Ne parázzatok a vírus miatt, mert az nem jó az egészségnek. Helyette inkább mossatok kezet napi 3 alkalom helyett 30x.
-
Ngtx
aktív tag
válasz
szekra #175972 üzenetére
Amíg vannak olyan emberek a munkahelyen akik WC után egész egyszerűen kisétálnak a helységből addig nem kell semmin sem meglepődni.
Bárhova megyek ott a zsebemben a fertőtlenítő gél és bárkivel érintkezem már tisztítom is a kezem. Nem vagyunk, de hát azért na.
Ja és nők is vannak köztük.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Gsx-rr #175973 üzenetére
A turizmusnak aszem már egy jó darabig kapáltak, és mindennek, ami arra épül. Éttermek, szállodák.
szekra: sajnos össznépi felfogás, vagy együttműködés kéne, hogy megértse az emberke, mosson kezed gyakran, és jól. Meg ne a nagyvilágba köhögjön, tüsszentsen. És nem vagyok bunkó, ha nem fogok kezet.
-
Cyberpunk
félisten
Ma felnéztem a Fácséra, és mit látok? Már megint jól meghalunk mind. Nyilván hülyeség elbagatlizálni ezt a járványt, de olyan címeket láttam, hogy nem meglepő, ha bepalánkolnak egyesek.
Én költözöm hamarosan, de már nem akarnak elengedni itthon, mert jaj a járvány. Hát nem értik meg, hogy max akkor lehetne biztosan megúszni, ha a pusztába költözöm egy barlangba egyedül.
-
szekra
addikt
válasz
Adam_Shepard #175968 üzenetére
Nyúlcipő boltban voltam, kicsit a talpam belső részére terhelek (megnézték), ezért ajánlották ezt. Ez a modell amit írtál viszont nem volt, sőt a Brooks-okat sem ajánlották. Amúgy nyilván futás után derül ki, hogy mennyire fekszik a lábamnak, persze olyan nincs, hogy ilyen okból visszavihetem, ha nem lenne jó.
Ez mennyire tér el a GT-2000 8 Knit-től? Amúgy rövid távokat, 8-10km-t futok csak, erre megfelelő?
-
agabe
addikt
válasz
TechN7ne #175965 üzenetére
Nalam 3,5 honaposan 100% meg az akksi ugyanezzel a sima 11-essel.
Nem is a toltes a lenyeg, hanem a minel kevsebb nagy merules.
60% alatt csak nagyon ritkan volt, 50% alatt meg meg kb. sohasem toltes elott. A lemerulesig hagyas a legrosszabb, de ha mar 20-30% is sokszor van akkor azt nem fogja szeretni az akksi. -
TechN7ne
nagyúr
Ilyen tempóban kb. soha semmi eddig nem csökkent.
Az a nagy ,hogy van új ProMax meg + még egy ugyan ilyen fekete 11 mint az enyém ,mindegyik 100% még mindig.
Gyári 5v os adapterrel töltöm ,sokszor 100 ig sem hagyom feltöltve és eddig még nem hagytam kikapcsolni lemerültségig. -
icecave
nagyúr
Most jött meg kettő szilikon tok iPhone 11-re, mikor már 1,5 hónapja Note 10+-om van
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekra #175952 üzenetére
Ezt ismerem ez is fasza, én csak futó cipőkben járok már melóba is, mert nekem is sz@r a derekam és ezek a legkényelmesebbek, és persze nem öltönybe járok ezért fel tudom venni pl egy farmerhez is. Ez is amúgy 44e akció nélkül, de 17be volt köszönhető Secret kollégának az infóért (Abaut You-n akcióba volt, plusz pénteken lejött minden sportcipőből még ezen felül 50%).
#175953 Nike zoom vomero 14
#175950 tothjozsi96: Igen, több fajtát is nekem nem jött be.
-
r3dsnake
nagyúr
Én a Tiszában csalótam, 1 év alatt szanaszét tapostam. Megpróbálom gariztatni, de gondolom hiába.
-
Cyberpunk
félisten
-
Ngtx
aktív tag
válasz
TechN7ne #175936 üzenetére
Egy laikus lehet, hogy nem vesz észre különbséget, de aki egy minimálisan is képben van a dolgokkal az látja. Más kérdés, hogy érdekel valakit vagy sem.
Személy szerint nem ezen fog múlni a következő telefonom, de az iPhone X-emnek ezerszer szebb a kijelzője, mint a barátnőm iPhone 8-asának.
-
icecave
nagyúr
válasz
Gsx-rr #175938 üzenetére
A plusz-t azt érdemes nagyon. i11 akkuja jobb volt (ha nem használod sokat egy nap, az idle fogyasztás jobban kijön, hogy a droid azért eszik).
Néhány esetben (beltérben) az i11 jobb képeket csinált vaku nélkül. Minden más körülmények között ugyanolyan elégedett vagyok/voltam mindkettővel.
-
icecave
nagyúr
válasz
Gsx-rr #175932 üzenetére
Abban mindenképp igazat adok, hogy iOS 13 tartalmaz idegesítő bugokat. Note 9-ről mentem ugye i11-re, aztán csak néztem, iOS-től nem ezt szoktam meg. Persze azért óvatosan foltozgatták meg még biztos fogják is.
Aztán más dolgok miatt visszatértem a droidra, Note 10 plus-on a 10-es droid semmivel sem bugosabb. Nem jobb, de nem is rosszabb. Továbbra is elismerem az iOS előnyeit, viszont - mint az már régebben kifejtettem - jelenlegi felhasználói szokásaimhoz jobban passzol az android. -
Cyberpunk
félisten
Hát én végül arra jutottam, hogy házat egy jó darabig nem veszek, ellenben felköltözöm Bp. Mondjuk albit nem könnyű találni, ami nem egy vagyon, nem egy lyuk, és kutya is jöhet, de már van pár jelöltem, nemsokára felutazom megnézni őket.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Totheground #175922 üzenetére
Akkor van para. Itt még csak tiltólista van, ahova nem lehet utazni üzleti ügyekben, csak ha a feletess engedélyt ad. Nem üzleti út esetében meg 11 napig nem lehet a gyár területére lépni, ha valaki a listás országokban járt mondjuk nyaralni. Bár ez bővülhetne rendesen. A kór biztos hogy itt is jelen van, csak ha x mintám van nem biztos kiszúrom az x+1-ediket ugye.
-
Totheground
addikt
Tegnap a cég bejelentette, hogy mindenkit erősen bátorítanak az otthoni munkavégzésre és a szakaszos munkábajárásra (pl csak 11 és 3 között legyél az irodában - ha kell).
Olyan szokatlanul üres minden. -
válasz
icecave #175904 üzenetére
De amit kapsz az okmányirodában papírt azon rajta lesz. Majd szólj már, kíváncsi vagyok. Én 2019 júniusában igényeltem és 2023.01.13-ig kaptam a hivatásos miatt ugye.
Mondjuk azt nem tudom, hogy ugye megvan a C de nem akarom mondjuk 2023-ban meghosszabbítani azt akkor kérhetem-e csak a B-re a 10 évet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari