Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz B-L-A-C-K #167898 üzenetére
Ó, akkor csak kicsit vagy drágább a borotválásra, mint a barbársop.
---
Megrendeltem a HomePodot... Csak nekem új, hogy már az alza.hu is hivatalos viszonteladó?
-
-
DanielK
addikt
Mi jól bekajáltunk. Most keltem a délutáni alvásból. Este meg filmet fogunk nézni.
-
nagyúr
kinek mi a mai program?
-
nitro16
senior tag
használt már közületek valaki iphonra olyan vízálló tokot amelyet vízi sportokhoz, búvárkodáshoz lehet használni? megyek egy két hetes maldiv nyaralásra ahol a sok vízes program miatt kellene valami...
hero7 black is képbe került de ott is ahogy olvastam mindeféle hiba elöjőn, feleslegesen meg nem akarok egy csomó pénzt bele ölni aztán nem is tudom rendesen használni
-
B-L-A-C-K
titán
válasz MasterMark #167858 üzenetére
Át kellett költöztetni droidról, semmi nagy dolog.
-
Cyberpunk
félisten
Na ez mennyire szar? [kép]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
gyuromoj
veterán
USA-t elérte a tél.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Cyberpunk
félisten
A Nike cipőkkel vigyázzatok, mert isten gyalázás! [link]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
nagyúr
-
MODERÁTOR
válasz icecave #167824 üzenetére
Értem, ilyenem nincs, amit utcai cipőként hasonlót használok, az inkább egy magas szárú bőrcipő mint bakancs. Bakancsból én igénytelenebb helyzetekre (télen-tavasszal-ősszel erdőben, sárban, hóban járásra) ettől a gyártótól vettem egyet [link], eddig jól bevált, bírja a gyűrődést és nem ázik be, de mindennapi használatra persze nem hordanám, lévén hogy az orrában lévő merevítésnek és egyéb dolgoknak köszönhetően ennél inkább a láb védelme volt az elsődleges (ez egy munkavédelmi bakancs), ebből kifolyólag egy kicsit nehezebb is mint egy átlag cipő, de bizonyos helyzetekben kell, hogy védje a lábat így erre ezt vettem.
Azért kérdeztem amúgy, mert túrabakancsot akarok venni éppen és ez irányban nézelődök (sík vidék tavasz-nyár-ősz, maximum középhegységig), ha van valami jó tippetek akkor megköszönöm.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #167831 üzenetére
Igen azok faszák, én is most egy nyári Nike Air Max-ba járok mert kurva kényelmes, melegnek viszont tény hogy nem meleg...
(#167832) icecave: Vettem én is idén egy bakancsot, de visszavittem az említett dolog miatt, nem adja. De az a lényeg neked legyen jó. Meg az a bakancsod 3-4 évet kifog bírni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Totheground
addikt
válasz B-L-A-C-K #167830 üzenetére
That. Az elmúlt időben egy ASICS hypergel kenzen-t hordok, és imádom, hogy csak bele kell lépni. Ráadásul jobban fogja a lábamat, mint a legtöbb fűzős cipő, és elég jól szellőzik ahhoz, hogy ne akarjam lerúgni 1 óra elteltével.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
B-L-A-C-K
titán
-
aprokaroka87
nagyúr
link
Arra persze ezeknek is van eszük hogy a konkurenciát szapulják -
nagyúr
Kérdés: Hol tudok venni bélelt bőr bakancsot? Van pl. Timberland, de nem ilyen hasíott bőr kellene, hanem amit könnyebb ápolni, fényes akár.
-
B-L-A-C-K
titán
Vége az ingyen rendelésnek Kínából: meghozták az intézkedést, ami tízezreket érint idehaza is
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #167799 üzenetére
Hú, sajnos nincs synologym, így nem ismerem. Esetleg nem kell magát a nast előtte frissíteni?
-
Gsx-rr
veterán
válasz Mela Kehes #167799 üzenetére
Nezz at a Synology topicba. Ott biztos kapsz tanacsot a telepitesehez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest