- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #166399 üzenetére
inkabb max 3 nap ami kihozhato szerintem, 4 nem hiszem,
Minden nap toltom, igaz jellemzoen 70-75% folotti az akku amikor este rateszem a toltore,,,aztan fel ora mulva mar fel is van tolve. Volt, hogy ket napig hasznaltam toltes nelkul, es akkor 50% korul volt, de mar zavart, mert nem szeretem semmiben ha lemerul 50 ala 4 nap alatt meg nullazodna ha kibirna egyaltalan.
A folyamatos kapcsolat a teloval eszi az akksit akkor is, ha nincs sok ertesitesed. -
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #166391 üzenetére
Akor is ha nagyot nem szereted 3-as szeriabol es a 42mm-es amit javasolni tudnek. Lehet 70ezer korul (kicsit felette ha minden popec) jelenleg, es ha nem tartod sokaig ugyanannyiert el is tudod adni.
Ami karcos vagy egyeb serulese van azt esetleg tenyleg lehet alkudni, de azutan eladni sem fogod tudni jobban, es csak fanyalogni fognak hacsak nem durvan ar alatt adod.
Van egy nike+ space gray icentre-bol iden 04. hoban vasarolt peldanyom (mar irtam korabban asszem)...en szeretem, de nem halnek bele ha nem lenne, igaz kiraly, hogy fullra nemitott telefonnal csak rezeg a csuklomon ami nem kelti fel sem a gyereket sem paromat ha alszanak, ha meg zsebben van latom ki hiv, es ha nem vagyok publik helyen akar fel is veszem az oran a hivast meg idojaras, naptar bejegyzesek rovid elonezete, uzeneteket, jelzeseket, sot rovid emaileket is szoktam rajta nezni plusz egyebek, de azert legtobbet ezek a funkciok vannak nalam hasznalatban.
Pulzus jo, pontos, vannak mozgasra osztonzo funkcioi, de igazabol mibandek-nel annyival tobb, hogy jobban nez ki, tobb funkcioja van amit van aki kihasznal van aki nem, minosegibb azert sokkal, lehet kihangositasra is hasznalni, es akar telo nelkul is tudsz rola pl. zenet hallgatni bluetooth fulessel.
Appok kozott lehetnek olyanok amik hasznosak valakinek (pl ha jo zenet hallok csak ranyomok a shazamra az oran es nem kell a telot ehhez sem elokotorni), de ez egyeni szerintem.
Persze jobb lenne 4-es szeriabol mert nagyon dicserik a gyorsasagat, nagyobb is a kijelzo, de a 3-as boven bevallalhato szint jelenleg foleg ha azt nezem kb fele az ara, mert 4-es hasznaltban nagyon ritka, az uj meg csak kiprobalasra eleg draga. -
Cyberpunk
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
Lehet kipróbálom az áple wácst, használtan melyiket érdemes venni ami ár érték arányban jó?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #166373 üzenetére
Nekem van egy "iphone fénykép mappa" a gépemen ,visszamenőleg legalább 2014-ig oda mentem le a fényképeket és a videókat ,így van mit összehasonlítanom bőven ,szinte az összes iphone al mindig is rendelkeztem az idei kiadások kivitelével (egyelőre) ,akad egy-két 6s vagy i7 ami szépen odavert ,de ha kisebb felbontásban csak a minőséget tekintjük az 5s ek sem voltak semmik mai napig.
X nem lépett nagyot ,igaz ,még nem volt Xs -em ,de gondolom ezeket az apróbb béta megoldásokat javították bennük ,tapasztalatom még nincs róluk.8 Plusom hátsó kameráját szeretem ,elvileg ugyan az van az x-ben ,de néha látom hogy mégsem...
-
Én 6s szériáról váltottam, és a Xs, Xs Max és Xr között gondolkoztam kizárólag. Nekem Xr lett, mert amennyivel a másik kettő többet tud, az nekem nem igazán ért meg akkora felárat, amennyivel többe kerülnek. A Xr és a Xs Max közötti árrésbe belefér egy iPad is adott esetben.
Nekem ami fontos volt, a jó akkuidő, az alaptól nagyobb kijelző, a dual sim és a gyors proci, kb ebben a sorrendben. Ezek megvoltak a Xr-ben. Ami még fontos lett volna, az a touch id a face id helyett, de ezt egyik sem tudta, így erről letettem. A kijelzők közötti különbség személyes próba alapján számomra érzékelhetetlenné vált, ami nekem még számított volna az a jobb kamera a Xs Max-ban, ezért adtam volna kb. 20k felárat, ez ennek a sokszorosa lett volna, így ez a továbbiakban szintén letettem róla.
Így a Xr lett, nem bántam meg, nagyon bevált. -
w333
félisten
válasz
.Szaki. #166370 üzenetére
Ugyan ezen a véleményen vagyok én is ... minimális a különbség !
Nyilván XR -nek szebb a fehér, az X -nek pedig a fekete, de mindennapi használat során ez is elenyésző és alig észrevehető a különbség !
Szerk.
Az XR inkább más dolgokban jobb kicsit, de főleg ár/érték arányban !
-
.Szaki.
addikt
Nekem egymás mellett a X és XR közül a X képe tűnt szebbnek, de megmondom őszintén olyan minimális volt a különbség a kettő között, hogy szerintem édes mindegy. Nüanszokról van szó, a napi használatban (ha nem egyszerre használ valaki egymás mellett egy OLED-es iPhone-t és egy IPS-est), akkor szerintem baromira nem lehet zavaró hosszútávon. De ez csak az én véleményem.
-
w333
félisten
válasz
madgie #166364 üzenetére
Na igen ezt a rózsaszín narancs fehéret tapasztaltam én is az X -nél !
Videókat nézve az X kijelzője tényleg fehérebbnek tűnik, viszont élőben amikor a 2 telefon a kezemben volt egyértelműen az XR világosabb és fehérebb volt, pedig csutka fényerőn volt mint a kettő, majd legközelebb csinálok róla egy képet is !
-
-
w333
félisten
Nekem az X sárgás "fehér" kijelzője nem tetszik ... az XS kicsit jobb !
Kamerában lehet csak 1 mégis jobb, akku nagyobb, kijelző nagyobb, hardver jobb !
Cserébe kicsit nagyobbak a kávák amit egy tokban észre sem lehet venni
Szerk.
Biztos van amiben jobb az X de szerintem az mégis XR jobb választás !
Az meg hogy kisebb a felbontás hát az élőben nagyon nem veszed észre még úgy sem hogy a 2 telefon egyszerre a kezedben van !
Élőben inkább azt veszed észre hogy mennyivel világosabb és sokkal fehérebb az XR kijelzője ... én ezt tapasztaltam mikor mindkét telefont fogtam !
Szerk.2
De persze kinek mi jön be jobban !
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #166333 üzenetére
Nem csak a portré ,egészében az X-nek volt a legszarabb kamerája ,sötét/élettelen/zavarosan sistergős ,minden bajunk volt vele (nem csak nekem ,akik velem is voltak vagy akikkel próbálkoztam) ,sötétben meg használhatatlan kb. ,vagy mint egy 30 rongyos kínai android kb.
-
.Szaki.
addikt
válasz
icecave #166347 üzenetére
Nekem ugyanolyan, mint ami a OnePlus 6T-n van, csak az egyik notch, mert van a kamera körül egy alig látható fekete ív, a lyuk körül meg egy ugyanúgy használhatatlan világító rész. Ha ez lesz a trend, akkor ez lesz, igazából addig amíg nem tudom kipróbálni nem mondok róla véleményt, nem tudom mennyire zavarna, amikor próbáltam az iPhone X-et és a XR-t használat közben nekem a nagy notch sem volt zavaró, őszintén szólva fel sem tűnt, hogy ott van, szóval gyanítom ez se lenne probléma. Az biztos baromság ha a kijelző szélére rakják.
kali
Nem, az utóbbi időben nem iszom rendesen, nem vagyok már a régi.
-
gyuromoj
veterán
Parlamenti elő közvetítés megszakadt...
-
.Szaki.
addikt
válasz
B-L-A-C-K #166343 üzenetére
Nem csak ezzel, tulajdonképpen a lyukasztgatással is beálltak a sorba, mivel kb ugyanott vagy vele, mint a notch-csal. Az Apple simán visszavághatna a notch fejű emberre egy kopasz palival, akinek a jobb szeme felett van egy jó nagy bibircsók. De legalább elérték azt ezzel, hogy a kínaiak őket fogják másolni egy darabig a lyukasztgatással.
Őszintén szólva én arra számítottam, hogy most már kitartanak addig az előző forma mellett, amíg nem tudják elérni azt, hogy teljesen sima kijelző maradjon, kamera, minden egyéb nélkül.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Gergőke88 #166341 üzenetére
Xr-t biztos nem.
Most is vehetnék X-et vagy Xs-t ha akarnék, de vannak fontosabb szempontok is.
Pl. a 13"-es Macbook Pro-t szeretném 15"-re cserélni az i7-es proci miatt. Egy fillérrel sem keresek többet/dolgozok jobban ha jobb telóm van, de a gép munkaeszköz, és frusztráló útközben tempója az asztalihoz képest.
Viszont, ha váltok, tuti olyan áron fogok tudni, amit úgyse hinnél el.
i7-et is csak azért vettem, mert hülye lettem volna kihagyni. Nem akartam leváltani az SE-t. (Még mindig megvan amúgy, nem éri meg eladnom.)
De amúgy értékelem a folyamatos beszólásaidat. A véleményem nemigazán szokott változni. Az SE-t még mindig kényelmesebbnek tartom, mint a 7-et, sztem egy üzenetet se láttál itt tőlem, hogy hú mennyire király a 7. Ugyanúgy nem lenne X/Xs esetében. Nem tetszik az AMOLED kijelző, és később sem tetszene. A sziget szintén nem. A FaceID szintén nem. A nagy méret szintén nem.
De ha már válaszani kéne, akkor tuti nem jönne szóba az Xr. Csak az X/Xs. Elbaszott egy telónak tartom az Xr-t nagyon.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Gergőke88 #166330 üzenetére
Minden iPhone-ban szar az akksi.
A nagylátószögő kamera pont nemérdekel, a "teleobi" viszont annál inkább. (Persze a szoftveres hülyeség nélkül.)
Az Xr-ben meg van DualSIM, csak nem működik. 3 nappal később kapta meg öcsém hívásáról az sms-t a kollégája, aki Xs-t használ.
A kamu 3Dtouch is vicces.Szóval igen, sokkal inkább X. Szerencsére kisebb is, és nem is ormótlanul ronda. Annyira.
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #166333 üzenetére
A portrémód 85%-ban úgyis kula, emberekre pláne (istenem, a hajjal hogy dolgozik!), ellenben maga a látószög isteni, annyit videózom mondjuk távolabbról a gyereket így, hogy nekem ez fontos.
Amúgy ezért (is) tetszik nagyon a Mate 20 Pro, abban még “nindzsább” a telekamera, meg van egy eszméletlen fasza széleslátószög is.
Szerk: de amúgy meg a Focos app-pal úgy kamuportézol, ahogy akarsz, a bokeh alakjától kezdve az utólagos élesség pontos helyén és eloszlásán át minden sz@rt te állíthatsz be.
-
r3dsnake
nagyúr
Hamarabb választanék X-et, mint Xr-t.
-
válasz
ittakary #166315 üzenetére
Írd már vissza neki, hogy mi ebben a logika, hogy a saját cuccodat eltöröd, tehát direkt lerontod az értékét valaminek, hogy visszakérj érte pénzt. Tehát ha nem törik el többet ér, ergo nem töröd el, hogy kevesebbet érjen, és pénzt adjon vissza. Próbál lelki nyomást tenni rád szándékosan. Ennek minden elemét felvonultatja. Direkt női néven ír alá, mert a nőkkel szemben nagyobb a bizalom. Lehet, hogy az ebay azért ítélt így, mert a visszajelzések és egyebek alapján nem biztos, hogy ez volt az első esete.
-
vettem ebayen egy használt eredeti Smart Case + Cover párost erre törve kaptam meg a Case-t a töltőnél és a mikrofonnál (hangerőgomboknál) el volt törve, megírtam neki erre megmagyarázta hogy én törtem el, mert ez nem volt törött és szállítás közben sem tudott eltörni.
Ezért ő kérte az eBay közbelépését hogy hazudok, erre engem is meglepett, de az Ebay a pénzt nekem ítélte meg.
Ezt kaptam:Én egyetlen üzenetet írtam, hogy ez törött volt és nem erről volt szó. Gondoltam visszakapok 10-15€-t (40+10€ volt a vételár szállítással). Ezek után szinte lelkiismeretfurdalásom is van.
-
válasz
gyuromoj #166302 üzenetére
A pénteket aláírom, bár azt egész évben, mert ha itthon vagyok és unatkozom, akkor kitakarítom általában az egész lakást, mire az asszony hazajön melóból, hogy hétvégén ne kelljen azzal foglalkoznunk.
aprokaroka87: Nem mindig látni előre, hogy mikor is lenne jó a szabadság, de az ünnepek alatt nyugid lesz legalább.
.Szaki.: A tanulás a legfontosabb ... bár ezt nem mindig gondoltam így...
-
Cyberpunk
félisten
Nekem nem csak ünnepi időszak alatt szopás a munka. Lehet külföldre kéne mennem, mert szeretnék még többet túlórázni, hiszen ezért mennek ki az emberek, mert sajnos idehaza nem lehet annyit. 😂
-
Mától van Apple pay Németországban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest