- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gergőke88 #167290 üzenetére
Pedig okosórában még mindig az Apple watch a legjobb.
Próbáltam másik oldalon Amazfit-et, Gear sport-ot, utóbbi egészen remek, de mégis eladtam. Most vettem egy Fitbit versa-t, mert nekem valami olyan kell, amin em igen komminukál a telefonnal, mert csak az edzéshez kell az óra, nem a telefonos kapcsolathoz (max. lesyncelem, mikor én akarom).
Meglátjuk, milyen, most lesz az első szobabicajos edzés vele (ami már tök vicces, nincs is benne indoor cycling, ami elég ciki egy workoutra kihegyezett óra esetében, szóval marad a spinning, vagy a bike, GPS nélkül...). -
Cook bácsi tavaly 38 milliárd forintnyi USD-t keresett...
-
.Szaki.
addikt
válasz
Totheground #167282 üzenetére
Ne is mondd, Szerdára nekem is van időpontom..
-
gyuromoj
veterán
-secret- Boldog Születésnapot!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Totheground #167282 üzenetére
Kevés dolog szarabb a fogfájásnál.
-
Totheground
addikt
Na, az influenza a múlté, viszont, ahogy az a viccben is illik, a háromnapos hétvége első napjának reggelén elkezdett fájni az egyik fogam. Alapból csak kellemetlen, nyom és sajog (egyre jobban), de ha ráharapok, majdnem összessz@rom magam. Eddig hatot a fájdalomcsillapító, de egyre kevésbbé. Élmény lesz a hétfő, és doki csak keddtől.
Ez nem az én hétvégém...
Bár azért volt jó dolog is, ami kicsit árnyalja. -
lorcsi
veterán
sziasztok!
kérnék egy kis helpet...
egy i7 plus frissítése be fulladt : [link]hogyan lehet visszahozni ?
valami hasznos tipp ? -
Boldog Születésnapot -secret-!
-
Cyberpunk
félisten
[link] Ez jó volt, rég röhögtem ennyit egy videón.
-
válasz
Totheground #167231 üzenetére
Jobbulást, ugye nem ilyen dobozban van az a bogyó?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Köszi srácok a köszöntéseket!
-
válasz
gyuromoj #167236 üzenetére
Hát én már találkoztam mindenféle emberre, influenzással, megfázottal, hányós-fosóssal, van itt minden már most
A legjobb az volt, mikor voltunk vendégségben kajálni, és épp nagyban mesélték,hogy épp a családon végig ment a fosós-hányós szitu, a háziasszonynak még most is fáj a hasa. Hát, igyekeztem sok páleszt bevinni a kajához, hogy fertőtlenísen
-
válasz
Jobbulást. Általában ha oltás után el is kapod, akkor enyhébb a lefolyása, mint nélküle. Ha sikerül eltalálni oltáskor a vírustörzset, hogy mi fog jönni.
-
válasz
Kitartás, én is be vagyok oltva, de múlt háten kicsit megfáztam (nyilván ez nem egyelő az influjenzával, szóval simán lehet valaki hasonló tünetekkel beteg). Már átment rajtam, csak gáz volt,hogy a szabim utolsó hete így telt.
-
gyuromoj
veterán
válasz
Kitartás!
-
.Szaki.
addikt
válasz
Jobbulást!
-
válasz
jobbulást
-
Totheground
addikt
Es igen, 2 honappal az oltas utan sikerult elkapni az influenzat...
Viszont felirtak ezt a vadi uj csodabogyot, amit egyszer kell bevenni es helyre is tesz.Ha nem jelentkezek, a doki megmergezett.
-
válasz
Gergőke88 #167216 üzenetére
Régebben volt rá megoldás, de már nincs. (Kivéve néhány egzotikus gyártó készülékét, de itt gondolom nem olyanról van szó.)
Ha a menüből megy rá a gyári visszaállítás - már ha volt olyan pancser, hogy magába a telefonba történő belépést nem védte semmivel -, akkor jó, de ha kintről (Recovery például), akkor lefut a gyári visszaállítás, de utána is mindig csak a régi fiókhoz kéri a jelszót, újat nem enged beállítani. -
Gergőke88
addikt
Android guruk:
Új pozíciót kaptam a cégnél, és az előző felhasználó nem lépett ki a Google fiokjabol.
Jól gondolom ugye, hogy így nem tudom rajta végrehajtani a gyári visszaállítást?
Van bármi ötlet?
Nem loptam, nem találtam a készüléket.... -
Cyberpunk
félisten
Na egyik kutyás csoportban hirdeti a tini lányka, hogy felnőtt husky kutyáját cserélné kölyökre. WTF ilyet sem láttam még.
Vagy is tudni lehet, hogy vannak ilyenek, akiknek addig kell, amíg cuki, csak ugye egyszer felnő. Na de reméljük kinövi, mármint ez a lány.
-
gyuromoj
veterán
radi8tor HBTY
-
B-L-A-C-K
titán
Boldogat Radi, jó öreg vagy már...:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!