- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
Új emok 👁🏓
Szerintem szabvanyositani kéne minden platformon 10 ezer emot és ahogy írsz az MI magától teszi ki az oda illőt
-
lacy86
addikt
Melyik a "jobb" program , hogy megnezzem milyen csatornat / csatornakat hasznalnak a wifik?
( Windows es iOS is johet )
-
radi8tor
MODERÁTOR
I'm bekk.
-
gyuromoj
veterán
Hátha valakinek jól jön:
Kedves György Zoltán!
🎃Nem vagy kíváncsi arra, hogy vajon mit rejthet a kód?👻
Jól jönne egy ingyenes szállítás vagy éppen az 5%, 10% vagy 15%-os kedvezmény?
KUPONKÓD:
2MBCRTNTQGZX
Beírtam, elvileg 15%-os kupon.
(#148276) B-L-A-C-K
Szkúzi, Biotech USA webshop. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
agabe #148273 üzenetére
Még mindig jobb mint a hivatalos 380, meg mint a 400+ ezres nepper árak...
Viszont az i7-emet (matt 32-es független), nem tudom mennyiért rakjam majd fel, azzal jól jár majd aki megveszi: Dobozból csak a telefont vettem ki, azaz érintetlen minden tartozéka, mikrokarcmentes, mivel végig keret + hátlapfólás volt + tokban tartott + üvegfólia az elején. Adok hozzá egy bontatlan dobozos új bőrhatású tokot, illetve egy most rárakott nillkin fóliát.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
agabe #148271 üzenetére
Az a lényeg mikor érkezik be oda, az hogy mikor rakják ki az mind1, mivel ő már előtte kihozza. Várni meg tudok. Bár így hogy felment az ára (320ról volt szó, 340 lett, de másnak így is 350-be fogja adni, ami még mindig jó ár így is) gondolkoztam hivatalos helyen megveszem +40 ezerrel drágábban, de úgy gondolom eladásnál senki se fogja megfizetni azt a +40 ezret érte amennyivel többe került, még akkor se ha több gari van úgy rá.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
GALARDO #148266 üzenetére
nalam nem olyan gaz, mint nalad, ahogy olvasom. de nekem is ujra kell inditgatni par naponta, kulonben nagyon durva bugokat tapasztalok...pl.: zene widget nem mutatja hol jar egy szam, a zene appba mielott lefrissult randomra volt allitva a lejatszas, azota sem tudom visszaallitani, hogy sorba jatsza le a zeneket...
az akadoskrol, random elfordulasokrol ne is beszeljunk. vmelyik nap beakadt folyamatosan 1-2 app ejszakara, ennyi erovel mindegy lenne ha a google szolgaltatasok akadnanak be..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
r3dsnake #148258 üzenetére
Már megvan az i6s-em (csak még nincs nálam, előző tulaja csütörtökön jön haza Párizsból:
), szóval i8 max 1-2 év múlva.
A wireless töltő inkább érdekességként merült fel, anno volt hasonló Nokiám, ott kényelmes volt, hogy nem kellett kábelhez sem nyúlnom szinte soha.
-
B-L-A-C-K
titán
Na mán ez is megjött, mán csak alá kellene a telefon...:/
-
törölt tag
Nem is olyan rossz szín ez a Product Red Vagy ez valami tok?
Szerintetek?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ok lehet hülyeséget kérdezek, de nem leharapni a fejem. Próbált valaha valaki innen iPhone-hoz (mondjuk 6, 6s, 6s plus) wireless töltést csinálni? Úgy értem, hogy nézegettem netet, és vannak ilyen tokok a telefonhoz, meg utólag is lehet külön venni hozzá kiegészítőt ami saját tok és telefon közé kell tenni, de ezek vajon működnek valóban? Vagy szinte semmit nem érnek?
szerk: Ilyesmi megoldásokat látok, de ez nem túl esztétikus még tokkal sem. [link]
-
w333
félisten
válasz
#76385920 #148251 üzenetére
Lassan 10 éve vagyok hűséges ... de szinte semmi kedvezmény nincs !
Az "új belépő" pedig 21k -ért (4k havidíj + 17 törlesztő)
Az más kérdés, hogy ilyenkor "mobilelőleget" kérnek amit betudnak a számlákba.
Nem kérnek
Eza nagy kedvezményünk a sok év hűség miatt hogy nem kérnek előleget !
-
törölt tag
-
törölt tag
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #148233 üzenetére
Lol, szerinted egy The Verge akkor kapja meg, mint Maripityu az eppsztórban?
Hetek óta letesztelték már, csak hát pontosan meg van határozva, mikor mehet ki a review, különben komoly dádá lesz (ami nem csak anyagilag fáj, presztízsben is).
Amikor a PH-nak dolgoztam, nekem is jött néha ilyen anyag, még véletlenül sem dumálhat az ember ilyesmiről, bármennyire izgi, miket tippelnek megjelenés előtt.
-
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #148231 üzenetére
Ok értem.
The Verge első benyomások.
Ami nem az igazi az az, hogy jónak mondják a face ID, meg kiváltja teljesen a touch-ot, de napon mégsem 100%-os. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
agabe #148229 üzenetére
Nem, mivel van hogy akadékoskodnak T-s garancia újraindulásnál is, de ha ott vetted sose kötnek bele semmibe (tapasztalat), illetve eladásnál is többet ér a vevőnek az ha látja iStyle-ba lett véve.
Tibee86: persze ha előfizetésesen jobban jön ki vagy részletre veszed akkor más téma, de teljes árra gondoltam most.
-
r3dsnake
nagyúr
2015 Retina Macbook Pro 15" / i7 / 16 GB RAM / MAGYAR!! / Dobozos!! / 0 perces, bolti állapot!!
Eladó egy 2015-ös 15 inches Retina Macbook Pro. Vadonatúj állapotú, egyetlenegy darab hajszálkarc sincs rajta, teljesen makulátlan 0 percet futott állapot.
Az akkuja szintén kifogástalan állapotban (170 ciklus), 99%!!!
Imádom az ilyet.
-
w333
félisten
Na mindegy ... majd azért kíváncsi vagyok az iphone X véleményekre !
Mondjuk hogy nincs home gomb szvsz. ez a kényelmetlenség rovására megy !
Legalább valami vezérlőgombokat rakhattak volna a kijelzőre, ez a gesztusvezérlés nagyon nem jön be ... félek lesznek majd any*zások emiatt !
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
-secret- #148216 üzenetére
Vagy kifizeted egyben a fennmaradó készülék törlesztést ,vagy fizeted a havi díjat (ez az általános felület).
Van rá lehetőség arra is ,hogy ne havonta fizess többet hanem mindig betolsz annyit ,amennyid van..
Pl. most kihoznád ingyen ,aztán 30-50-100k-al visszamehetsz egy normális értékesítőhöz ,esetleg ha találsz egy nagyon baráti és szimpatikus emberkét érdemes elkérni tőle a telefonszámát illően ,aztán le tudod vele beszélni az érkezésed telefonon és nem is kell várakoznod a boltban sem.
Akad még pár normális értékesítő ,de valóban balf@aszok a többsége sajnos. -
w333
félisten
válasz
-secret- #148216 üzenetére
Azért havonta nem olyan gáz az a 10k ha már 2 évre hoztad ki
De ez a havonta 10k telefonrészlet csak akkor van ha 22k az előfizetésed !
Az már mindjárt havonta kivesz 32 ezret a zsebedből !
(#148218) -secret-
+1 ez azoknak éri meg akiknek alapból ilyen nagy előfizetésük van !
-
válasz
TechN7ne #148215 üzenetére
Havernak talán tavaly érdeklődtem, hogy tudna fizetni 10k-val többet havonta viszont nem engedték ezt. Igaz személyesen volt, szóval lehet, hogy az ügyintézők voltak balfaszok.
Meg ha már kamatmentesre kihozza valaki, szerintem hülye is lenne egybe kifizetni. Azért havonta nem olyan gáz az a 10k ha már 2 évre hoztad ki. Hűséget úgy se tudod felbontani, max ha kötbért fizetsz.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
icecave #148209 üzenetére
Én meg épp a watch-ról próbálom lebeszélni magam.
Szeretnék egy órát (bár soha nem tudtam elviselni a kezemen), bármilyen sima is 30-40 alatt nem lenne, ezért gondolkoztam el a watch-on. Semmi extrára nem kéne csak időt nézni, értesítés, ébresztés és kb ennyi. Csak ennyiért sajnálok 120 ezret kiadni. S3 alá pedig nem nagyon akarnám adni, mert van a családban S2, de szerintem még az is idegesítően lassú. -
w333
félisten
válasz
icecave #148209 üzenetére
Alza.hu már többen vettek onnan telefont, 1év Samu és 1 év Alza garancia !
(#148211) TechN7ne
A legdrágább előfizetéssel
Most nézem az S8 -tól az én előfizetésemmel +8k -al drágább havonta !
Vagyis nekem 22X 17k lenne (és ez csak a telefon) !
Nem ér ennyit, ráadásul még mindig azt mondom hogy nagyon ocsmány !
-
TechN7ne
nagyúr
T-nél az X-et be lehet rendelni 204k-ért (64gb) ,hűséges ügyfél 0ft-al kihozhatja aztán úgy fizeti ki a készüléket ahogyan csak akarja ,22x 10k vagy bármikor bemehet és kifizetheti egybe ha úgy áll anyagilag.
-
-
icecave
nagyúr
válasz
szekra #148205 üzenetére
Eléggé, és ugye ahogy nézem, gari szempontjából is káosz. "Rendes" garancia szolgáltatótól vett-re van, ami bár független, tilthatnak, vagy hivatalos viszonteladótól,de akkor ~170 helyett lehet megvenni 240-ért... Legalábbis ahogy eddig nézegettem utána.
Plusz akkor el kellene adni a watch-ot, helyette samunak a gearfit 2 ami van, aztán lehet az egy rakás kakker, utána kell olvasnom.
-
agabe
addikt
válasz
Tibee86 #148207 üzenetére
Engem az nem fogalkoztat. Ha tudják adják magasabb áron akinek nov3.-ára kell...inkább az a fura, hogy szombaton is lehetett még rendelni nov3.-ra telekomtól (sőt volt amelyiket még vasárnap is), aztán most nov.15-re lehet.
Belehúzott az apple, és többet gyártanak ? Akkor viszont apple store-okban is kellene csökkenie az 5-6 hét szállítási határidőnek.
Igaz vannak amcsiban akiknek későbbre volt visszaigazolva aztán mégis nov3.-ra fogják megkapni ami szintén azt jelzi mégiscsak több készülhet a gyártósorokon mint elsőre tűnt.
Node az egésznek a lényege, hogy ha ilyen kéthetente lesz elérhető hivatalos forgalmazónál akkor tényleg olcsóbbaknak kellene hamarosan lenniük a gsm-es meg az aprós áraknak. -
agabe
addikt
válasz
Tibee86 #148204 üzenetére
Na megint lehet telekomnál kapni normál áron (ugyanannyiért mint apple-nál, vagy resellernél) X-eket nov. 15.-i kiszállítással. Ez alapján akár istyle, icentre is kaphat nemsokára megint , mert első eresztésben összesen kapnak (pontosabban istyle kap) 100db körül a négy verzióból (két szín két memória).
Ha így megy még a végén szinte folyamatosan lesz elérhető, és esni fognak az aprós árak. -
icecave
nagyúr
Én megint azon gondolkodom, hogy most kellene kipróbálni egy S8-at, aztán valahogy kibírni egy évig, hogy akkor mit mutat az iPhone paletta. Persze, eddig mindig visszajöttem, hosszabb (2 év), rövidebb (pár hónap) droid után. Valószínűleg csak szopatnám magam, de Apple-ben nem is a telefont unom,hanem magát az iOS-t. Max. elkalandozni azért érdemes néha, hogy értékelni tudjam az iOS-t, mert hiába bugos, mindig rájövök,hogy a másik oldal még szarabb
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- A nagy bumm 2025 processzorai xD
- Apple Watch Series 10 46mm Natural Titanium
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN