- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz
szabogabor10 #147996 üzenetére
Aztan meg lehet nagy meglepodes lesz, ha lesz belole boven!
Tegnap olvastam,hogy az Airpods is meg korlatozottan elorheto. Mult heten 10-20 darabokat lattam kulfoldi reptereken es uzletekben is.
-
törölt tag
válasz
Rage47 #147990 üzenetére
Nem abban, már előtte tudom mi lesz.
Pl. rendelsz, vársz, vársz, vársz, előre jelzett határidő lejár, vársz, vársz...
Telefon megcsörren, de rögtön le is rakja. Visszahívom, seköszönés vagy fogdmegatököm,
futár minősíthetetlen stílusban számonkér, hogy hol a cím, meg amúgy is, meg menjek már le, meg siessek mer még 3 címe, meg egyébként is... A többit sejted.Olyannal aki előttem, látó és/vagy hallótávolságon belül anyázott volna még nem találkoztam.
2-3 helyről szoktam rendelni, többször ugyanaz a futár hozza, de sem időben sem minőségben nem kaptam rosszabbat.(#147993) Sukta 95
Annyi idő alatt lesétálsz az omvsparba megveszel a pizzához mindent, a nemzetiben megiszol egy köbányait egy tüskével, hazamész és megsütöd magadnak.
Sok moslék hely van, több itt a pizzéria mint nápolyban.
DonPedro, BuriBuri, FoodFactory. Ezeket preferálom.
-
-
Zjunior
veterán
Kíváncsi vagyok mennyire lesz hiany holnap, mennyi ido alatt fog elfogyni az X..
Lehet Emagos Bf stílusba 40sec alatt:/ -
r3dsnake
nagyúr
Én mostanában előre kifizetem kártyával a rendelésem, amikor kihozza átveszem és ennyi.
-
Rage47
veterán
válasz
#76385920 #147934 üzenetére
te hogy döntöd el abban a 2 másodpercben, míg odaadja a kaját, hogy bunkó-e?
nálam ez csak akkor szokott kiderülni, mikor nem adok jattot (mostanában már ált. nem) és miután elfordul, káromkodik egyet
basszus, azért fizetek bankkártyával, mert nincs kp a tárcámban, 20ft vagy egy rágó úgysem elég nekik -
törölt tag
-
szekra
addikt
válasz
#76385920 #147934 üzenetére
Amióta elkezdtem szép jattokat adni az egyik futarnak, mindig 30-40 percen belül hozzák a kajám csúcsidőben, holott netpincéren 70-100 percet vállalnak, ami nem egyszer fordult elő. Jó jatt remenyeben előre veszik gondolom az adott címeket.
Szoktam jattolni, főleg ha szarfos idő van.
-
-
törölt tag
Holnap mondja meg a telekom az x árakat vagy nov3?
-
vacs
veterán
Köszi a tippet, és egy ilyen kábel működhet, vagy csak pénzkidobás?
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Egyik haver 5S-t használ és megkért, hogy rendeljek neki lighting to jack adaptert.
Tehát ő nem ilyet szeretne, hanem olyat aminek a vége jack és közvetlenül bele tudja tudni az autó fejegység jack aljzatába!Létezik ilyen kábel?
Vagy csak úgy lehet, hogy vesz egy ilyet és hozzá egy jack+jack kábelt?
(nekem soha nem volt és nem is lesz almás cuccom, ezért kérek segítséget)
-
-
B-L-A-C-K
titán
Ide is beírom hátha:
Adott egy kollégám P9-ese, fél évig nem volt használva, most kellenének róla adatok, de elfelejtette a telefon pin kódját, ujjlenyomattal meg ugye nem engedi be, mert bekapcsolásnál elsőnek a telefon pin-t kéri. 5 lehetőség van, már 3-at előttünk, de egyik se jó. Ilyenkor van valami megoldás adatvesztés nélkül hogy betudjon lépni?
-
Vaterafutár oldalon valaki szokott MPL-t rendelni?
DPD-t rendeltem megint MPL-lel nincs semmi tapasztalatom. Megbízhatóak?
-
agabe
addikt
válasz
ittakary #147929 üzenetére
Azert a biztositas keirasaban eleg reszletesen le van irva a karenyhitesi kotelezettseg, meg a dirket rongalas kizarasa. Namost ha ez pl. ki vannak zarva (mondjuk persze logikus) akkor barmire mondhatjak, hogy akar lehetett szandekos is, es maris semmis a biztositasi szerzodes.
Nem vagyok perfekt a temaban, de ugy tunik a biztosito siman kibujhat, es gondolom altalaban meg is teszi.
Emellett mivel hivatalos forgalmazotol van ezert istyle-ban (vagy MM-ben) 2.evben is javitjak/cserelik ami nem rossz, de 175ezerert egy 32gigas 7plus nem az ev vetele ha a biztositast nem nezzuk, es ahogy fentebb irtam a biztositas nekem kicsit “bizonytalan”, hogy ervenyesitheto-e.
Ha biztosan ervenyesitheto lenne, akkor persze jo deal mivel problema eseten a vasarlaskori erteket adjak vissza vasarlasi kuponban ami gondolom olyan 280-300ezer kozotti ar lehetett hacsak nem volt epp valami akcio -
Mister_X
nagyúr
válasz
Totheground #147947 üzenetére
Én csak egyszer játszottam el ilyet, X10 minim akartam leadni garanciáztatásra (több gomb is elromlott rajta a billentyűzeten + hangerőgomb), ott kezdtek kekeckedni, hogy erre nem terjed ki a jótállás. Kiemntem az utcára, nagy nehezen leejtettem (nem volt rá szívem, na), öt perc múlva visszamentem, hogy biztosítást szeretném érvényesíteni.
-
SÖ
addikt
Gyerekek öljétek egymást én is ideges vagyok sz@r napom volt.👹
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#76385920 #147952 üzenetére
De ez nem a koszos vizet alakítja át tisztává, hanem:
FusionExcel's Quantum Flask w/Scalar Energy is a 100% Stainless Steel Flask enhanced with Scalar Energy. R & D studies show that energy from the Quantum Flask w/Scalar Energy is capable of restructuring water molecules into smaller clusters. The smaller clusters of water enhance the bio-availability of water in the body thus promoting the various physiological functions in the body complex.
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #147946 üzenetére
Alapvetően én ezekben nem hiszek, vannak olyan jellegű vegyi szennyeződések amit gondolom nem lehet mechanikusan szűrni. Nekünk is van vízszűrőnk, de vmi 30-40 ropi lenne a szűrőcsere, úgyhogy azt most nem használjuk, kell i8-ra vagy x-re a zsé.
Gondolom nem bevizsgált motyó, én nem kísérleteznék vele. Ha olyasmi mint a mágneses fogyasztás csökkentő izé akkor elengedné m a kezét.
Persze ez csak az én véleményem. Nem kötelező iránymutatás.
Kollégám pl. a pálesz+fokhagyma kombóra esküszik, szerinte működik.
-
válasz
Totheground #147950 üzenetére
Akkor felborul a világ rendje. Off az offtopikban...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Itt csövesség van, nem keres mindenki havi 2 milliókat...
-
válasz
Ne offolj!
-
-
-
hdanit610
aktív tag
Nekem annyira nincsenek kőbe vésett elveim: hozzák időben és legyen ehető. Ez ennél a cégnél általában teljesül, azért vagyok dilemmában. Félek, hogy legközelebb ettől a futártól nem kívánt dns származékokat kell majd elviselnem (remélem nem).
Köszi az ötleteket, az a jó, ha semmit nem rendelek, így jöhet az X tíz év múlva
-
B-L-A-C-K
titán
Radi: Muteromtól kaptam 2 ilyet, ebből iszom a vizet, megtisztítja elvileg, vélemény?
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
hdanit610 #147933 üzenetére
A jatt nem jár, hanem adható. Én azért szoktam adni, ha 1) köszön (!) 2) nem bunkó 3) időben megkaptam a rendelést. Ha túllépik, jelzésértékűen megnézem az időt a bal csuklómon (nem hordok órát) és a első 2 pont alapján 0-200Ft lesz. De ha a kiszállítási időre 40 percet mondanak és 1 óra 10 perc alatt kapom meg, akkor örüljön, hogy nem küldöm vissza.
-
törölt tag
válasz
hdanit610 #147933 üzenetére
Én általában teszek a futár érzékeny lelkivilágára, ha bunkó akkor semmit nem kap. Szerencsére ritkán találkozom ilyenekkel. Én is 100-300.- Ft közti jattot szoktam adni. (Szépen megköszönik, haladnak tovább)
Ha étteremben kajálunk akkor általában próbálom a 10%-os "szokáshoz" tartani magamat. (Ha nincs szervizdíj)
-
hdanit610
aktív tag
A minap rendeltem kaját egy helyről. A vége 2690.- volt, 2800-ból kértem vissza. A kaja gyakorlatilag egy szempillantás alatt kihűlt, olyan fagyos lett a levegő. Azon morfondíroztam, hogy legközelebb adjak 3000-et, vagy maradjak a 2800-nál?
Ti mit tennétek a helyemben?
-
Zjunior
veterán
Agabe:
2015 ost!Egy fos az idei,uj en eladtam, hasznalhatatlan nem hiaba akciozzak mar orrba szajba, mert kb 0-t birnak eladni belole...
Megjott iphone X re a tok, nem sokkal nagyobb mint az i7 szval jo lesz meretben pont egy kezre! -
agabe
addikt
válasz
-secret- #147912 üzenetére
Azt fogja a végén.
(#147913) r3dsnake:
Abban azért van már 3 év használat, az új azért feltehetőleg tovább bírja a nyúzást nameg ssd-vel gyorsabb is (tárhely nem kell hude nagy lesz NAS). Pénz sem kérdés jelen esetben, szóval csak nem tudta az a régebbi esetleg hardveresen jobb-e. -
szekra
addikt
válasz
r3dsnake #147921 üzenetére
Igen, megvizsgaljak , hogy jogosult vagy e az allami tamogatasra, külön adoszamokra kerheted (akár mint kedvezmenyezett), csak közeli hozzatartozonak kell lenni akit megjelolsz. Ha már ott tartasz a végén, hogy osszevonnad, kölcsönt veszel fel, akkor a kedvezmenyezetted egyszeruen lemond a reszedre, és maris felhasznalhatod. Ehhez persze egy megbízható kozeli hozzatartozo kell (szulo, nagyszulo, gyerek, elettars, hazastars).
-
-
-
SÖ
addikt
BlueRay filmet lejátszó nélkül melyik app visz Win10-en ISO-ból?
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #147904 üzenetére
Most vettem egy WD külső vinyót, jár hozzá egy egyszerű, ügyes inkrementális mentést tudó progi. Beállítottam, hogy minden nap délben mentsen (illetve mentse az előző mentéshez képest változó dolgokat) oszcsók.
Régebben még emellé, második backupnak feltöltöttem a kész anyagokat a 16 MP, unlimited Google Photosba, de egy ideje hanyagolom ezt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Xbox Ultimate előfizetések
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló