- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #149594 üzenetére
Addig ugyis mennek a magasabb aru hirdetesek amig akadozva lehet kapni / nem kapni. Telekomnal es MM-ben sokszor van (telenort nem tudom) max kicsit varni kell, de esetleg akadnak akiknek azonnal kell, nem figyelik mikor erheto el valahol, es kicsit dragabban is megveszik.
A masik veglet az, hogy van aki 350ezerert akar venni 256GB-os apple store-ban vasarolt bontatlan keszuleket, es el is hiszi, hogy fog kapni. -
-
Gsx-rr
veterán
14 napon belul elallasi jog van. Vissza kell hozni dobozostol, visszaveszik, visszaadjak az eloleget ,visszaall a regi dijcsomag es ujra meg kell rendelni!
-
törölt tag
válasz
-Ben- #149585 üzenetére
Én sosem szervizeltettem ájfónt, droidos vagyok!
(már nem sokáig)
Abból baj nem lehet ha nálad van.
Általában ha valami nyűgöm van valamivel. Blokk, számla, jótállási jegy (ha adtak) nálam van, nehogy ilyenek miatt küldjenek el.
Szerintem itt debrecenben nincs is official apple szervíz...
-
madgie
titán
válasz
Gsx-rr #149562 üzenetére
Egy 5S-t meg az én hetesemet próbáltuk ki benne, de van a Lightning kábel mellett USB-C meg Micro USB is. Vagy te mire gondoltál OTG alatt? Hogy a Micro SD tartalma mehessen a telefonra? Olyanunk nincs
Én egy akkunyit repültem csak, de nagyon élveztem
Itt egy kicsit pontatlan snitt, még szokni kell a joystick-et, de talán nem is rossz ahhoz képest, hogy 10 perce repültem akkor és az ujjam is sz@rrá volt gémberedve
-
-
törölt tag
válasz
-Ben- #149576 üzenetére
Független szakértő, akinek a díját te fizeted. Ez azért sok lehet.
Hitel vagy kamatmentes részlet?
Mert ha hitel akkor belép a képbe a finanszírozó akivel szintén jogviszonyba kerülsz. Őt az nem fogja érdekelni mi lett a termékkel amire hitelt adott felőle aztán falhoz is vághatod ha felidegesít. A vásárlástól elállhatsz, a hitel meg pörög tovább...
-
-Ben-
veterán
válasz
#76385920 #149574 üzenetére
„Ezzel szemben a szavatosság körében fő szabály szerint a vásárló köteles bizonyítani „igazát”, vagyis azt, hogy a hiba oka már a vásárláskor megvolt a termékben és a hibát nem a vevői rendeltetésellenes használat okozta..”
Engem ez a része érdekelne. Erre még senki nem tudott használható választ adni...
Mégis mivel és hogyan bizonyítsam, hogy nem én barmoltam el a készüléket?Pl. bedöglik az alaplap, vagy totál beég/pixeles a kijelző. Egyértelműen látszik, hogy beázásnak nincs nyoma, nem ütött-kopott a burkolat, mi kell még ennél több?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Gsx-rr #149568 üzenetére
Javítás az nem csere. Tehát vagy vissza viszed 14 napon belüli elállással (ha nem számlára vetted) vagy leadod szervizelni, de az nem 1 hét lesz.
Anno én próbáltam ezt eljátszani a vadiúj 5S-el mert lötyögött a power gombja, de azt mondták szervizbe megy ilyenkor nem cserélik helyben.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gsx-rr #149563 üzenetére
Ma nem néztem, de pl tegnap MM üzletekbe volt több darab, ami ugye hivatalos hely , 380e számlásan, ehhez képest így 350-360ba kellene adnia nem 420.
Famalac: Viszont azt nem találom itt se hogy szavatosában a gyártó is köteles intézkedni, csak azt hogy a vállalkozás, azaz ott ahol vetted.
-
törölt tag
válasz
-Ben- #149541 üzenetére
Én újrapróbálkoznék ha magánszemélyként vetted
És megkérném a kedves ügyintézőt, hogy mutassa meg mi alapján utasítja el a szavatossági igényedet...
Esetleg kérheted a főnőkét, hogy ezt inkább vele beszélnéd meg. Ez utóbbi nálam szokott működni, ha nagyritkán intézni kell valamit. -
Gsx-rr
veterán
válasz
madgie #149559 üzenetére
Magassagra 400 folott voltam mar. Mikor nagyon lent voltak a felhok folejuk akartam menni. De keves volt a magassag.
Igen szinte hulyebiztos, de azert ovatosnak kell lenni.
A komoly ,hogy annyira bejott a baratnomnek,hogy neki vettunk egy Spark-ot.
Az tobbet is van mar hasznalva ,utazashoz visszuk mindenhova.Mivel repultel? Iphonnal? Otg kabel van?
-
Gsx-rr
veterán
Na a tegnapi pixelhibás X feladta. Előszőr elmúlt a hiba ,most már egy hosszú csík világít!
Délután viszem vissza,így már nem kérdés a csere -
válasz
aprokaroka87 #149544 üzenetére
Akkor odaülsz a géphez és kijelölöd ott. Ott van összes kijelölése gomb.
-
nitro16
senior tag
Épp láttam megjelent a Hugo Boss
Boss The Scent Intense annyira nem vészes az ára sem ahhoz képest, hogy EDP. -
agabe
addikt
válasz
-Ben- #149541 üzenetére
Hírnek nem nevezném inkább csak találgatás, de most ez van a levegőben.
A garit meg nem értem mit trükköznek megint. Telekom hivatalos forgalmazó, és eddig mindig az volt, hogy azokra él a +1 év szavatosság ha magánszemélyként volt vásárolva.
Akkor ezek szerint edigitalos és MM-es telókat is a bolthoz kell visszavinni második évben nem lehet apr-be ? -
SÖ
addikt
válasz
aprokaroka87 #149540 üzenetére
Tény hogy googlos appok sokkal fejlettebbek droidon mint más rendszereken
-
-Ben-
veterán
válasz
#76385920 #149532 üzenetére
Huawei P10, Mate 10 Pro lehetséges még, de nem ájulok el a kamerájuktól...
HTC -m volt, azt nem szerettem annyira...
(#149536) agabe: Azt mondod S9 is baromi drága lesz?
„Jó” hír...
Nem tudom, meddig kúsznak még fel az árak, de szerintem 500eFt -ig is el fogunk jutni 2020 végére.
más: ilyenkor mi van? Próbálok szavatosságban gariztatni egy telekomos 6S -t, persze teljesen eredménytelenül. Telekom tárja szét a karjait, ők nem vállalnak Apple termékekre +12 hónap szavatosságot, az csak a HTC, Samsung, Huawei, Sony stb.. készülékekre jár, Apple -re nem. APR -ek szintén elküldtek, azt mondták, hogy vigyem a vásárlás helyére, ott kell átvenniük (ez pedig ugye a Telekom lenne). Elképesztő, hogy még mindig megy a szarozás a garanciával/szavatossággal, ennek valószínűleg sosem lesz vége...
-
SÖ
addikt
Panaszkodtam hogy a YouTube izzitja a telefont . Nem beszélek a levegőbe 😁
De még valaki meg is kérdezte hogy mi köze a Google hoz [link] -
SÖ
addikt
Kint van a 11.1.2😝
-
válasz
-Ben- #149531 üzenetére
Én is hasonló okok miatt váltottam S8+-ra. Telekomos, független, 2 év gyári gari, 200k-ért hoztam el, ami még mindig sok pénz egy telefonért szerintem, de iPhone is annyi (i7Plus legalábbis, ami volt nekem). Ahhoz képest visznt jó, hogy ilyen paraméterekkel egy S8+ is 270. Na az már tényleg nem éri meg (zug gsm-es, sz*r garis, stb az van persze olcsón).
-
-Ben-
veterán
válasz
GALARDO #149496 üzenetére
Hát... érdekes ez. Most én is „szarban” vagyok egy kicsit, mert szeretnék egy f@sza telefont, de az Android kissé még mindig taszít, és valljuk be: android fronton se olcsó egy csúcstelefon. Note 8 -ért is le kellene perkálni egy eléggé szép összeget, amit én már nem vagyok hajlandó egy telefonért. iPhone 8+ nem játszik, mert nagyon unom már az i6 dizájnt, így valószínűleg két telefon marad a kalapban: S9, X.
Talán, ha bemegy 300 alá az X ára, vagy részletben fizetném ki, úgy talán-talán nem fájna annyira. Egyszerűen nekem rossz érzés 380 lepedőt egy összegben kirakni az asztalra.... :/ (Na nem mintha a 300 kevés lenne, de ugyebár annyit már adtam ki telefonért és akkor is azt mondtam, hogy feljebb nem megyek, mert ez már bőven túlment a határon). -
nofi
addikt
válasz
-secret- #149512 üzenetére
Áh ne is mondd, ennek semmi köze a BF-hez... MM még csak meg se erőltette magát, edigitalnál ami komolyabb akció pedig olyan termékekre vonatkozik amiről még valami épkézláb leírás sincs a neten. Látszik, hogy balkáni termékeket hirtelen felvettek a készletbe jóárasítva. Háztartási részélegről beszélek
-
Gsx-rr
veterán
En vettem a Telekomos 39.000 es tv bol.
Egyik biztos ajandek lesz a masik sorsa majd kiderul.
-
r3dsnake
nagyúr
Én egy iPad 2017-et rendeltem be 100k-ért. Nagyszülők már egy ideje szemeznek a témával, hogy kéne tablet, így legalább ki tudják próbálni. Ha bejön nekik, marad, ha nem akkor elállás vagy eladás.
-
szekra
addikt
Én behúztam egy ilyet. Elvettem a gyerekek karácsonyi ajándékát..
-
Edigital vicc. Talán Emag jövő héten...
-
friday
-
-
válasz
szekra #149501 üzenetére
ugye az megvan hogy BF nem most lesz hanem majd 24én?
majd akkor emag miatt kicsit korábban kelek, de az edigital kamu-BF kamu-akcióit legszívesebb lehugyoznám
pont ma jött ki az indexes hír hogy a 2015ös átverésközeli BF-jük 20milliós büntetésükbe került... nagyon helyes hogy büntetik őket
-
szekra
addikt
Ki marad fenn hajnalban bf-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés