- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz
B-L-A-C-K #149099 üzenetére
Nekem is van most egy olyan ficko,aki az elmondasa szerint a jovoben osszesen kb 12.000.000.- ert fog rendelni ez kb 40 tetel, allandoan hajtogatja ,hogy megnezne egy probadarabot ,amikor van raktaron sosem er ra, de allandoan keri rendeljunk neki.
Montam ok,adjon 20-30.000.- forintot elore ami igazabol nevetseges, reszemrol csak az o komolysagat erositene meg minimalisan ,de allandoan csak a kifogasokat hallom.
2 hetente azert mindig eljatsza ugyanezt! -
válasz
icecave #149094 üzenetére
nem szabad félrerakni senkinek, soha! kivéve persze ha ad letétbe 5-10ezret legalább, akkor minden gond nélkül el szoktam rakni
elrakás kérdésre a válaszom: "ha meglesz addig, akkor a tiéd, de ha valaki jön és KPra elviszi, akkor oda fogom adni"
én persze azért szoktam könyörögni hogy rakják el nekem
-
SÖ
addikt
Mostanában izzítja az iPhone-t a YouTube . Miért?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
szekra #149082 üzenetére
Androidon se kell, viszont azzal meg a memória menedzsmentnek adsz több munkát.
Igazából itt Droidon vannak alkalmazások amikben van kilépés opció.
Ami pl hasznos lehet akkor is ha mondjuk megbolondul az app.
Az meg hogy az OS zárja be a dolgokat...hát volt már amikor olyat zárt be háttérben amit nem kellett volna...
-
nord_
veterán
válasz
Gsx-rr #149076 üzenetére
Beszmac cikkből idézet:
Egy egykori Apple zseni, aki közel 2 évig dolgozott egy Genius Barban mögött leírta egy blogbejegyzésben a véleményét arról, hogy mitől is merülhet az iPhone-ok akkumulátora, és hogy miért is nem jó bezárni az alkalmazásokat.
"Az alkalmazások rendszeres bezárása rosszabb akkumulátor-üzemidőt fog eredményezni. Hadd mondjam el, hogy miért.
Azzal, hogy bezársz egy alkalmazást, kikerül a telefon memóriájából. Lehet, hogy azt hiszed, hogy ez jó neked, de nem az. Amikor megnyitod ugyanazt az alkalmazást a következő alkalommal, amikor szükséged lesz rá, az eszközödnek újra memóriába kell töltenie az egészet. A betöltés és törlés extra terhelést ad az eszközödnek, ami rosszabb, mintha csak magára hagynád. Emellett az iOS magától bezárja az alkalmazásokat, ha memóriára van szüksége, szóval egy olyan műveletet végzel ilyenkor, amit az operációs rendszer is elintézne neked. Ne feledd, hogy te a felhasználója vagy az eszköznek, nem a gondnoka.
-
SÖ
addikt
200 alatt nincs 8-as
-
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #149069 üzenetére
“én meg azt hittem kicsit drágán hirdetem. ”
Tekintve, hogy 160 ezer a bontatlan új nem csak hitted szerintem.
De jól csináltad, ezzel nincs mindenki tisztában, illetve a hirdetéseid is sokkal különbek mint a nagyátlag, szóval nem lepett meg, hogy elvitték annyiért. -
B-L-A-C-K
titán
Na i7-em elment fél nap alatt alku nélkül, és ketten is vitték volna, én meg azt hittem kicsit drágán hirdetem. 3,5 hónap alatt így egy 10-est buktam rajta...
-
Gsx-rr
veterán
Alapban nem vagyok oda Thor karaktereert, de ez az uj film az egyik legjobb amit lattam.
Es a legjobb kepregenyhosos film szerintem. -
-
SÖ
addikt
válasz
Totheground #149044 üzenetére
És nem hallatszik le az utcára ha túl nagyot dobsz a dobókockával ?
-
agabe
addikt
válasz
Gsx-rr #149064 üzenetére
En is altalaban a navit, meg esetleg banki programot, vpha ritkan jatszok azt, meg hasonlokat folyamatosan kilottem, es a tobbit idonkent, de most X-en ez nehezkesebb ezert ujra kiprobalom, hogy minden marad es meglatjuk ejszaka milyen merulest produkal, meg lesz-e hasznalati ido aminek nem kellene lennie.
-
agabe
addikt
válasz
Gsx-rr #149061 üzenetére
Abban igaza van, hogy nem fut, de szerintem valamiert megis csipegeti az akksit ami a memoriaban van.
(#149060) r3dsnake:
A ram management most pont nem a legjobb ios 11-en, es sajna X-en sem. Nem nagyon gaz, de jobb volt 7plussal es ios10-el az fix, igy sok dolog ujratoltodik meg ha hatterben is van hagyva, szoval szinte mindegy ebbol a szempontbol. -
agabe
addikt
válasz
r3dsnake #149052 üzenetére
Jot tesz az akksihasznalati idonek amikor a telo pihen. Nem kell allandoan folyamatosan zarogatni, de legalabb hetente egy total bezaras eszreveheto eredmenyt produkal.
(#149055) Gsx-rr:
Valahol megemlitettek a halkabb csengest ugy remlik egy youtube-os videon, de nem nagyobb tesztben hanem valami kissebb youtuber elso benyomasaiban lattam talan.(#149060) r3dsnake:
En meg asszem 6S-nel vettem eszre, hogy ejszakankent nagyon merul a telo, es azt hittem gatya lett az akksi, de miutan kilottem mindent kovetkezo este normalizalodott a helyzet, es sokkal kisebb is volt a hasznalati ido (ugyanugy nem volt a telohoz nyulva ejjel akkor sem es amikor jobban merult akkor sem) -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gsx-rr #149046 üzenetére
Engem annyira nem érint, nem szoktam zárogatni.
Ez a Face ID engem nagyon meglepett, itt sokan mondták elég kaki néha. Most éjszaka pl vaksötét, magamhoz veszem, eltartom magamtól sötétben amennyire tudom, nem enged be, beírom a jelkódot, majd megint megcsinálom így már beenged. Szóval tetszik tanítani lehet, azaz 1 hónap után szerintem nem lesz olyan helyzet hogy ne engedne be.
-
agabe
addikt
válasz
Totheground #149042 üzenetére
kiraly
-
Totheground
addikt
válasz
Tervbe van véve, sőt, a teraszon játszani is lehet, mert senki nem lát rá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
XIII. ker?
Grat amúgy hozzá, sok csajszit vigyél majd fel...
-secret-: Köszi, viszont már megszokás ha ide OFF-ba berakom egyből 2-3 dislike...
-
Totheground
addikt
Na, kilátás az új kecóból. És mivel legfelső emelet + sarok, világos mint az állat.
[link] -
agabe
addikt
Na bakker..istyle este kuldott emailt (most persze amikor mar keso), hogy az elorendelt termek hamarosan megerkezik. Szurke X-et rendeltem elo, bar a silver aztan kesobb jobban bejott, de sebaj mert lenne akinek kell (normal aron...dragabban szerintem senki nem vesz mar, meg lathato, hogy szolgaltatoknal akar olcsobban is hozza lehet jutni)
A hamarosan mit jelent ? Mert ha ket het mulva akkor szerintem mar tok mindegy, de ha at lehet venni hetvegen akkor az erdekes lehet, viszont telefonon elvileg csak hetkoznap adnak infot, igy megkerdezni sem tudom, de ha nem igazolom vissza 2 napon belul akkor lejar a hatarido.
Istyle-os dolgozok semmit nem tudnak szerintem sosem, de bementem azert megkerdezni, de mint jopar napja most is csak azt mondjak meg hetek mire beerkezik barmi az orszagba.Hahh...most almos fejjel igy hajnalban face id nem ismert fel
Azt hittem csak mende-monda , mert reggel amikor normalisan kelek akkor felismert eddig.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
madgie #149035 üzenetére
Már feltöltésnél láttam, már benne hagyom, kis hiba legyen már benne...
Amúgy a sziget engem nem zavar tényleg, egyedül talán az idegesítő hogy az appok bezárása tényleg nem egyszerű, én pont nem szoktam, de aki igen ott az zavaró. Amúgy most hogy nyomogattam az X-et fél nap, i7-et kezembe venni olyan mint régen az i6 után a 4S...
SÖ: Jól van az, de tényleg jó a Face ID, az a lényeg mindig tanul, most este pl kocsiba is simán feloldott, meg most fekszek, mejjjjemen a noti, telefont oldalra felveszem, kocsit ránézek, fel is old. Nekem eddig nem csalódás (csak az ára.).
-
B-L-A-C-K
titán
Na kész a kis a teszt videóm iPhone X-szel.
-
SÖ
addikt
Ez pont menne a 3D touch-hoz [link] már várom mikor vásárolja fel az Apple
-
B-L-A-C-K
titán
Eddig nagyon adja az teló...
-
icecave
nagyúr
-
icecave
nagyúr
Na bevásároltam: [link]
Remélem bejön, de ha mégsem, megtudjátok a hardverapróról
-
madgie
titán
válasz
nord_ #149013 üzenetére
Nem tudom, nekem annyira buta az a felső rész, főleg amit reprezentál, hogy eszméletlen. Nyilván megnézem majd élőben is, de nehezen tudom elképzelni, miért örülnék egy olyan holttérnek, aminek gyakorlati haszna nincs, ellenben hátránya rengeteg (optikailag, helykihasználásban vagy csak vegyük azt, hogy nincs százalékos akkuvisszajelzés. Évek óta szívom a stock droidosok vérét ezzel
)
-
törölt tag
válasz
SidCorky #149009 üzenetére
Valami ilyesmi. Ha almának megy akkor nekünk is fog...
Ez lesz a szigettel is. Nimá' , ezt is megveszik a népek a világban, nosza tegyünk mi is szigetet alulra-felülre.A jack aljzatot is kikapták, történt valami? Kis hőbörgés aztán kész. Ugyanez van most a szigettel is.
Sőt továbbmegyek. Ez a sziget olyan mint Lemmy gitárja vagy Slash cilinderje. Egyedi. Rögtön tudod, hogy egy X. Namost erre fog a többi gyártó apellálni valahogyan.(#149011) madgie
Lemmy bibircsókja...
-
Valakinek van Braun szakállnyírója a BT30.. szériából? Vagy esetleg BT5050?
-
nord_
veterán
-
nord_
veterán
válasz
madgie #149004 üzenetére
Ízlés kérdése. Nekem ez az appos megoldás kényszeredettnek tűnik, kilométerekről ordít róla, hogy kényszerből csinálták. Ráadásul az így, fent kialakult dupla ív minden, csak nem konzinsztens az egész kijelzőt, készülékházat nézve.
Egyébként a képeket, specifikációt, Home-gomb nélküliséget nézve egyértelműen azt mondtam, hogy a következő telefonom nem a X, hanem a 8 lesz. Aztán amikor megfoghattam és kipróbálhattam, gyönyörűen borult a a számítógep előtt ülve felépített elméletem.
Élőben gyönyörű a telefon, a sziget nem elvesz a szépségéből, hanem jó értelemben vett egyediséget kölcsönöz neki. A swipe-olásos Home-gomb kiváltás pedig frenetikusan jó! Utána, amikor a 8-at fogtam meg, úgy éreztem, valami anakronisztikus Apple-régiséget kaptam a kezembe.
-
SidCorky
őstag
-
SÖ
addikt
Azt nem értem mindenki szidja a szigetet fel év múlva meg nem lehet eladni telefont az nélkül. Csak meg kell nézni az a ronda antenna csíkot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viccrovat
- Hardcore café
- sziku69: Szólánc.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!