Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobilalkalmazások  »  iOS alkalmazások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-06-07 15:56:53

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38982) Shyciii válasza totron (#38980) üzenetére


Shyciii
veterán

A Li akksi sokkal jobban bírja, hogy ha többször töltöd akár 1 nap alatt is, mintha teljesen lemeríted vagy ha 80% fölött töltöd. Sőt, azt kifejezetten nem szereti, ha 100%-on nyomja még rá. Jobban fárad, mintha sokszor töltöd 10%-80% között. De mondom ezzel max csak az foglalkozzon, aki több évig szeretné használni akksi csere nélkül, mert amúgy elég fárasztó mindig ezt nézni.

Mi a rátöltés nálad? 80%-nál megáll, ha be van kapcsolva az ide vágó funkció, jelzés is kíséri.

Vagy nem. Nálam be van kapcsolva, de nem mindig csinálja ezt. Elvben tanulja a töltést a használat, és pl az ébresztő alapján, hogy mikor álljon meg 80%-nál, és mikorra töltse 100%-ra. Van hogy összejön neki (5:40-re van az ébresztő nálam), de van mikor látom, hogy már hajnal 2-kor 100%-ra nyomta, máskor meg hajnal 4 környékén kezdi a töltést 80% felett. Ez a funkció sajnos elég gyérül működik az iphone esetében. Ha nincs ébresztő beállítva, akkor meg fullra nyomja ahogy tudja (így csinál pl nekem hétvégén, mikor nincs ébresztés). Sajnos hiányzik az a funkció, amit az előbb említettek, és említettem hogy más gyártó megoldotta, miszerint fixen ne töltsön x%-ig után, mert így eléggé hektikusan működik az a funkció, hogy ő majd kitalálja.

Útvonal

Fórumok  »  Mobilalkalmazások  »  iOS alkalmazások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.