Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acula M.D.
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
A fenti diszkusszióhoz fűzném hozzá a tapasztalataimat. 12,9es iPad pro-m (az M1 előtti utolsó változat, de már előtte is volt egy korábbi modell) van Magic keyboarddal. Még egyszer nem hiszem hogy vennék ilyen gépet, főleg nem ezzel a keyboarddal. Szinte minden nap hurcolom magammal. Főleg böngészésre használom a munkában (munkával kapcsolatos dolgokra, mielőtt valaki felhúzná a szemöldökét), néha otthon youtube. Főleg az utóbbi időben húz fel egyre jobban, mert másra számomra túl körülményes a használata. Én még a lightroomot sem bírom ki rajta, pedig mások esküdnek rá hogy mennyire jó használni. Pár napja a Photoshopot próbáltam ki, kb 200-ra ment fel a vérnyomásom. Ehhez jön hozzá, hogy nagyobb! tömege van mint egy Macbook Airnek, amivel egyszerűen egy napon sem lehet említeni “produktivitás” szempontjából. Számomra bármiféle “komolyabb” feladat egy kínszenvedés, sokkal jobban jártam volna az Airrel,( vagy egy kisebb iPaddel, az legalább nem húzná úgy a vállamat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest