Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
...”rajzoljak rajta”... Igen, erre nagyon jó (már akinek megvan a művészi tehetsége hozzá
Én konkrétan nem használok Pencilt, de 400 rugós rajtábla azért eléggé luxus. Persze lehet, hogy te vagy Gattyán Gyuri álnéven...
igazából a célom az, hogy egy iPhone és + 1 eszközöm legyen, olyan amivel mindent meg tudok oldani mert mert nem szeretem hogyha sok eszközt kell töltögetni, meg nem is túl szép egy modern, minimalista stílusú otthonban... A feltételeim: 11 inch-től ne legyen nagyobb. Érintőképernyős legyen. Passzív hűtéses. Gyárilag magyar kiosztású billentyűzet tartozék (vagy külön vásárolható [emiatt esett ki a Surface Go 2 nálam pl.]. Telepíthető legyen torrent kliens és külső forrásból származó alkalmazások. Ezek miatt gondolkozom a fentebb belinkelt Lenovo 2in1 eszközön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én konkrétan nem használok Pencilt, de 400 rugós rajtábla azért eléggé luxus. Persze lehet, hogy te vagy Gattyán Gyuri álnéven...
igazából a célom az, hogy egy iPhone és + 1 eszközöm legyen, olyan amivel mindent meg tudok oldani mert mert nem szeretem hogyha sok eszközt kell töltögetni, meg nem is túl szép egy modern, minimalista stílusú otthonban... A feltételeim: 11 inch-től ne legyen nagyobb. Érintőképernyős legyen. Passzív hűtéses. Gyárilag magyar kiosztású billentyűzet tartozék (vagy külön vásárolható [emiatt esett ki a Surface Go 2 nálam pl.]. Telepíthető legyen torrent kliens és külső forrásból származó alkalmazások. Ezek miatt gondolkozom a fentebb belinkelt Lenovo 2in1 eszközön.