Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemo1001
aktív tag
100/8mb a netem tegnap is rossz volt
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: -0.8 dBmV 42.5 dB
Channel 2: -0.6 dBmV 42.5 dB
Channel 3: -1.3 dBmV 41.9 dB
Channel 4: -0.4 dBmV 41.6 dB
Channel 5: 2.0 dBmV 42.5 dB
Channel 6: 2.3 dBmV 43.2 dB
Channel 7: 2.1 dBmV 42.6 dB
Channel 8: 1.4 dBmV 41.4 dBPower Level:
Channel 1: 39.8 dBmV
Channel 2: 38.2 dBmV
Channel 3: 0.0 dBmV
Channel 4: 0.0 dBmV[ Szerkesztve ]
-
Linem
senior tag
Szerencsére csak lokális problémák, mert nálam egyelőre rendben van.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Most csak internetem van az Invitelnél, de TV csere lesz és ahhoz már dukálna DTV pár HD csatornával.
Van esélyem a jelenleg meghirdetett áraknál olcsóbb ajánlatot kapni, ha úgy hívom fel őket, hogy le szeretném mondani a jelenlegi net csomagot?
Köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
Kicsirics77
veterán
Most jött a válasz,hogy invitel oldali vizsgálat szükséges,majdnem egy hete adtam le hibára,hogy szar a net,tegnap elgurult a gyógyszer és megint leadtam,kiváncsi leszek történik-e bármi is
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
zzola
titán
válasz Kicsirics77 #22959 üzenetére
Én tegnap 3x bejelentettem weben a hibát, de 1x sem mentette le a rendszerük... gondoltam kicsit ösztönzöm őket.
Nem sikerült.... -
titán
-
zzola
titán
válasz Kicsirics77 #22961 üzenetére
Most hivtak, a pali azt mondta:
"Modemig szolgáltatnak, a sebesség megfelelő, nálam van a hiba.
Ki tud küldeni egy technikus kollégát, de ő azt fogja megállapítani, hogy minden oké és nekem majd fizetnem kell! "
Mondtam neki, jöhet a kollégája, de akkor, amikor bejelentem a lassulást....
Tényleg szarjanak már sünt ! Ezek azt hiszik, hogy az ember hobbiból jelent hibát?Azt mondja, 3 napja nem indítottak újra a modemet. Mondom számít ez, nem ettől lassú a vonal, erre ő, igen számít. Mondom akkor hogy lehet, hogy ugyanez a modem nem csúcsidőben tudja a sebességet? Na itt már hallgatás volt...
-
Kicsirics77
veterán
Nálam max akkor van modem restart ha elmegy az áram,egyébként én szerencsés vagyok mert ismerem a szerelőt személyesen és szokott néha infót adni ha karbantartás vagy kiesés van,vagy várható.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
zzola
titán
válasz kabelmania27 #22966 üzenetére
Igen. Az a baj, hogy full retardáltak vannak az Invitelnél, vagy utasítva vannak, hogy mit kell mondaniuk! Semmit nem csinálnak, csak azt szajkózza a tag, hogy modemig szolgáltatnak és jó a sebesség, a hiba a belső hálózaton és vagy a routerben van (jelen esetben a router is az övék).
Azon gondolkodtam, hogy milyen hardvert lehetne beszerezni olcsón, amivel tudnám mérni a sebességet. NMHH-nél van ilyen doboz (azt hiszem igényelhető, pénzért? ), de az csak arra van, hogy mérje a net stabilitását....
Erről van valakinek valami infója? Hardveres mérőeszköz igénylése[ Szerkesztve ]
-
M@Db0Y
senior tag
Felejtsd el az nmhhs mérődobozt. Az elején jó volt , az elmúlt fél évben összevissza mér.
Hiába mérsz azt nem fogadják el mert nem hitelesített eszközzel méred akkor az semmit nem ér sajnos bizonyításnál.
Ha nem javul a helyzet esténként és a garantált értéket sem éri el akkor kötbér amíg ki nem javítják. -
-
zzola
titán
válasz headhunter #22970 üzenetére
Köszi!
Most jött, sokadjára:
" Tisztelt Ügyfelünk!Ezúton értesítjük, hogy az Ön által bejelentett VTH-2016-165xxx azonosítójú hiba 2016.11.08. 09:38-kor kijavításra került. "
Tegnap még technikust akartak küldeni!
De LOL ez a brigád! -
törölt tag
Az az igazság, hogy ameddig az ügyfelük voltam, itt ugrottak szerelni, ha valami baj volt, és a 7000 Ft-os kiszállási díjat sem számlázták ki sosem.
Ennyi a különbség ezen a téren úgy látszik, az olyan hely ahol van konkurencia, meg az olyan hely ahol nincs nekik mitől tartani.
-
frovery
senior tag
válasz #41133696 #22972 üzenetére
Szerintem nem a konkurenciától függ. 2001-2014 között felénk nem volt internetes/telefonos konkurencia. Helyi kábel tv volt csak, persze analóg. Bár akkor még adsl-en nem volt iptv az Invitelnek.
Soha ennyi év alatt nem volt sok gond velük, amennyiben volt, másnapra megoldották.
Nagyban függ az alvállalkozótól és annak embereitól.
Felénk mióta emlékszem a Penta kft végzi, kifogástalanul a szereléseket, javításokat. -
törölt tag
válasz frovery #22973 üzenetére
Amikor nekem Invitel ADSL-es korszakom volt - 8 évig 2003-tól - akkor ha valami technikai gond volt ugrasztották az akkor még matávos szerelőket és pikk-pakk megoldották. Amikor meg Invitel kábelnetem volt, akkor sem volt velük gondom, de itt volt konkurencia is. Szóval nem emiatt hagytam ott őket, hanem mert kiterhelték a műsordíjat meglévő előfizetés esetén is -biztosan megérte nekik, de ők tudják -, na meg mert lényegesen gyengébb ár/érték arányt produkáltak mint a UPC
-
J.C.G.
aktív tag
Na ez most melyik csomag lehet.
Nem is tudtam, hogy kötnek szimmetrikus netet is.Na jó az itthoni már más.
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok,
Tegnap délután 4-5óta nincs net Kecskemét belvárosi lakás (Katona József utca)
DNS error ír. Router/modem 4-5 alkalommal újraindítva különböző időpontokban.
Kábelmodemes a net, másnak is van ilyen baja? Tv van, legutóbb mikor nem volt net akkor tv sem volt.Persze a mobilnetem fordulónapja még egy hétre van innen, így 10 percig töltötte ezt a fórumot
-
titán
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz headhunter #22985 üzenetére
Ja
-
pityaa23
senior tag
Mocskos szemét invitel. Múlt hét szombaton kértem csomagváltást, azt mondta a nő hétfő-kedd, de max 5 munkanap. Tegnap 3 után azért rájuk szóltam, hogy nem volt váltás, csinálják meg még biztos van bent valaki. Erre azt mondják 24-óra. Próbálgassam a modemet újraindítani tegnap is meg ma is. Na semmi nem történt. Betelefonáltam még 12 előtt, hogy el tudják intézni, erre mondja a nő, hogy hát hétvégén senki nem tud majd segíteni, hétfőn legkorábban. Ilyenkor mit lehet tenni? Olyanok mint egy vidéki maszek családi vállalkozás, komolyan mondom. Barmok
-
törölt tag
válasz pityaa23 #22987 üzenetére
Mi meg hónapokat várunk, egy egyszerű visszautalásra (használják a pénzünket), mely esetemben: 9269 Ft. De nem baj, majd megy a 140+ K-s Nvidia 1070-be amit úgyis februárban veszek, amikor vége az ünnepi szezonnak, meg az azután jelentkező készlethiánynak.
[ Szerkesztve ]
-
pityaa23
senior tag
válasz #41133696 #22989 üzenetére
Csak bosszantó, hogy ki sem kell jönniük, a router simán bírna 10* ekkora sávszélt is, tehát pár klikk az egész és nem képesek megcsinálni egy hét alatt sem, meg megígérik tegnap, hogy 24 órán belül lesz, de semmi. Ha tudja, hogy ma nem dolgoznak akkor miért igér teljesíthetetlent? Vagy valami kárpótlás mert kicsúsznak az időből? Semmit nem kapok. Annyit mondott, hogy a számla csak a váltástól fog emelkedni. Mondom köszi, attól gyorsabb lett a netem. Mondom én, hogy barmok.
Ha nem sajnálnám a friss festést behuzatn inkább a másik szolgáltató kábelét, de így ezekre az amatőrökre vagyok szorulva.
[ Szerkesztve ]
-
pityaa23
senior tag
válasz frovery #22991 üzenetére
Felhívtam őket, a műszaki részen megtörtént a módosítás már korábban, tehát a modemig eljutna a kívánt sebesség, de a köcsögök ülnek a papírmunkán, náluk áll a dolog, amíg meg nincs megcsinálva addig nem kaphatja meg a modem a sebességet. Ők meg csak hétfőn dolgoznak, ma nincsenek. Vicc.
-
törölt tag
válasz pityaa23 #22990 üzenetére
Mondhatni elég sokszor rendeltem tőlük meg csomagot. Volt olyan, hogy 5 munkanapon belül végrehajtották, de ha közbejött a hétvége akkor szívás volt.
Aztán ügyfélkapun mindig lehetett nézni, hogy készen van e már.
Amikor még mind a két fél azt gondolta, hogy 2018 közepéig tart a szerződése egymás irányába
Aztán amikor elkezdtem lemondani az egyes szolgáltatásokat, mindig megvolt 5 napon belül
(#22991) frovery: Szép is lenne. Nem vagyok kiakadva, mert idén már volt hasonló tapasztalatom, bankoknál is ilyenre. Amikor a Budapest Banktól jöttem el, mondja a csaj, hogy kiveszem most az ATM-ből a bennlévő lóvét vagy utalják? Hát mivel nem mondta (apróbetűs részben benne volt, de ott mulasztottam azt akkor megnézni), hogy az utalás az új bankom felé, mennyi idő, így azt mondtam utalja... egyszer hetekre bennmaradt az, plusz miután lezártam a számlát, az egyik forrásom, még arra utalt volna, és a BB közölte vele, hogy befogadta az összeget. Majdnem 50K-m volt hetekig beragadva, majd aztán érkezett meg az FHB-hoz. Aztán amikor az FHB-t hagyta ott a régi/új bankomért, akkor meg vagy 1-1,5 hónap múlva a postás hozta az utalványt, hogy jött egy kis lóvé Sosem hagyom többet ott a CIB-et, kényelemben mindenben az a legjobb
-
Nemo1001
aktív tag
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: -1.1 dBmV 42.0 dB
Channel 2: -1.1 dBmV 42.5 dB
Channel 3: -1.5 dBmV 41.9 dB
Channel 4: -0.3 dBmV 41.9 dB
Channel 5: 2.4 dBmV 42.4 dB
Channel 6: 2.9 dBmV 43.2 dB
Channel 7: 2.5 dBmV 42.6 dB
Channel 8: 1.8 dBmV 41.4 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 38.0 dBmV
Channel 2: 38.7 dBmV
Channel 3: 0.0 dBmV
Channel 4: 0.0 dBmVpersze a telefon azt mondta a hölgy nálam a probléma hogy a modem nem jelzet hibát.persze hogy nem elhiszek én mindent aztért nem tudtak kapcsolni az ügyintézőhöz mert sok a bejelentés és a vonal túlterhelt.
-
zzola
titán
válasz kabelmania27 #22996 üzenetére
Legutóbb 6-án volt probléma, mondom de jó, megcsinálták! Erre ma 15 körül megint 10-20mbit között ugrált. Most épp letöltök, de 2.5 MB/sec-nál nem jön gyorsabban, szerintem most sem jó....
-
Nemo1001
aktív tag
nekem mostani mérésnél [kép] éppen 10mb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs