- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sopruk
senior tag
a negyedik hómaptól:
12 hóra 10.000 + 2000 router bérlés
24 hóra 9.000 + 1000 router bérlés
Miért ilyen nagy a különbség?
A 4000-es ár még elfogadható lenne... -
sopruk
senior tag
válasz
4Grider #2075 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ!
Vezetékes egyiknél sem érhető el a címen, a mobil meg drága....A Voda mobil net nem sokkal drágább a Telekomosnál, de ott a térerővel lenne gond. Év végéig még a 30 GB / 1600 Ft-os Digi-Voda van, de gyötrelem vele...
E helyett keresünk valamit...A Telekomnál kicsit vicces, hogy csak net esetén havi 5216,-
ha telefonnal kérem, akkor havi 3718,-Ezzel a Net Plus-al azért el lehet lenni?
Direct One TV vagy hasonló menne róla vajon?
[kép] -
4Grider
félisten
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Elég kihalt a topik, de háthaMelyik oldalon érdemes keresni, hogy milyen internet szolgáltató érhető el egy településen?
Amiket próbáltam eddig nem valós találatokat adnak.Kiskőrösre keresnék Szüleimnek netet és eddig az ő címükre csak a Telekomos Net Plusz csomagot találtam, aminek 30/5 Mbps a maximuma.
Szeretnék utána járni, hogy van-e esetleg más lehetőség még...Köszi előre is ha tudtok segíteni!
-
Goopher
csendes tag
Sziasztok!
Elakadtam, segítséget szeretnék kérni.
Kecskemét mellé, Hetényegyházára költöztünk, de csak Telekom 30/10 vezetékes szolgáltatást tudnánk bekötni (mindennél is lassabb nekünk).
Szereztem flottás Yettel kártyát, azzal netezünk és eddig tévéztünk applikáción keresztül, de ma reggeltől csak hang résszel rendelkező kártyához lehet már csak Yettel TV-t venni... Semmi sem köthető be ide (Vodafone Home, Yettel Home, stb), ezért szeretnénk applikációs, Yettel neten keresztüli (a netet nem szeretném lecserélni) nézhető TV adásnál maradni.
Melyik a legolcsóbb, neten keresztül (telefon, tablet) IS nézhető szolgáltató? Vagy melyik a legjobb?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
-
Miska0330
tag
Szia!
Bocsi, csak most vettem észre a kérdésed. Ha még aktuális, akkor nézz szét az e-közművek oldalon. Ott ügyfélkapuval beléve meg tudod nézni a térképen, hogy mely szolgáltatók kábelei mennek a környéken. Tőlük tudsz érdeklődni.
https://www.e-epites.hu/e-kozmu
Ott ahogy nézem a Magyar Telekom vezetéke megy be az iparterületre.
-
kuk@c
tag
Sziasztok!
Internet szolgáltatót keresek ezen a területen: [link]
Abszolút nem vagyok arrafelé ismerős, így nem tudom mik a lehetőségek.
Most Yettel 4G van egy routerrel, ezt szeretnék lecserélni valami szebbre/jobbra.Segítségeteket előre is köszönöm!
@
-
7Heads Drago
veterán
válasz
7Heads Drago #2062 üzenetére
Hoppsz már megtaláltam a megfelelő topikot
by-by -
7Heads Drago
veterán
Üdv
Kellene egy jó Vodás vagy Telekom flotta.
Tudtok ajánlani valamit?
A lányomnak kb 10 gb net és kevés beszéd kellene, a feleségemnek meg 2-4 gb net és sok beszéd. Eddig a Yettelnél 5.500 volt a kettő együtt. De sajnos vicc a net térerő. A lányomnak meg a suli miatt fontos a stabil net. -
fonok87
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest