- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
válasz
SzekeresPeti #2567 üzenetére
A BÉT-en HUF-ért vehetsz SXR8-at a Béta piacon.
Ennek az az értelme, hogy a magyar brokernél BÉT-en veheted meg ezt a papírt Forintért.
Az Erste-nél, pl. sokkal olcsóbb BÉT-en venni papírt, mint Xetrán, ráadásul a váltási tranzakciót is terheli pártunk és kormányunk, amit az árjegyző vélhetően hatékonyabban old meg mint te.
A másik előny, hogy tudsz NYESZ-re vásárolni.Ha már van TBSZ számlád az IBKR-nél, akkor arra nem éri meg a BÉT-en venni olyan papírt amit máshol is lehet.
A váltással kapcsolatban: A magam részéről már egy ideje nem váltok előre, hanem a beutalt HUF-ból közvetlen vásárolok. Hagyom hogy az IBKR váltson. Az előre váltásnak akkor láttam nagyobb értelmét, amikor nem akartam vásárolni, de azt sem szerettem volna hogy HUF-ban álljon bent a pénz, ezért előre leváltottam EUR-ra vagy USD-re. Ilyen esetben újabban XEON-t vagy IB01-et veszek, tehát ilyenkor is vásárolok valamit a készpénz tartás helyett, amit majd eladok amikor kell a pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest