Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
Blaymoira
üzenetére
Complex & Leveraged ETF-re nekem már többször is küldtek, és el is vették. Visszakérhetem, elvileg megkapom, de gyakorlatilag nem.
Nálam egyébként van aránylag sok pénz az alapszámlán is, úgyhogy nem hiszem hogy azzal függ össze.
Tegnap frissítenem kellett a pénzügyi adatokat, mert egy TBSZ transzfer után megugrott az állományom. Magasabbra emeltem az értékeket, erre elvették az eddig meglevő commodities jogosultságomat is.
Az már hab a tortán, hogy a pénzügyi adataim módosításához kötelezően indoklást is meg kellett adnom hogy miért módosítom. Szívem szerint azt írtam volna, hogy "Mert nem egyérelmű hogy mit gondolnak a drága jogászok likvid eszköznek. Lehet, hogy szerintük a TBSZ is az, szerintem meg nem."
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fejhallgatós találkozó
- Jövedelem
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Steam Deck
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest