- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
Érdekességképp csináltam egy táblázatot a saját beutalásaim sebeségéről az IBKR historikus tranzakciós adatai alapján.
CIB, Revolut és Wise integrációs pénzmozgásokról vannak így adataim, mintegy 47 deposit esemény az elmúlt bő egy évből. Sajnos az adatoknak jelentős "szezonalitása" van, az idő folyamán változott milyen toolokat használok, ezért ha különböző beutalási módszerek tulajsonságai jelentősen változtak az elmúlt évben, akkor ez gyengítheti a következtetéseimet.
Általánosságban:
A beutalások minumum 0, maximum 6 nap alatt értek be átlagosan 1.34 nap átfutással. A mozgatott pénz mennyiségének úgy tűnik nem volt jelentős szerepe. AzA lassabb átlagosan a Revolut volt 0 és 6 közötti, átlagosan 1.85 nap alatti átfutással. Érdekesség, hogy jelentős különbség volt a devizanem alapján: minden EUR utalás még aznap megérkezett, egyértelműen a HUF utalások rontották az átlagot,
A második leglassabb a CIB volt, itt 1.54 nap alatt érkeztek meg a pénzek, a range pedig 0 és 3 nap között alakult. Ezt a kezdeti pár próbálkozás után nem használtam, mert ugye nincs a csomagomban ingyen utalás náluk, ezért áttértem a Revolut-ra.
A leggyorsabb egyértelmüen a Wise integráció volt. Ezzel CSAK HUF/ot mozgattam. Az átlag 0.6 nap volt, a leghosszabb várakozás 3 nap. Itt érdekesség, hogy a migráció választóvonalnak bizonyult. Ha csak a migráció előtti adatokat nézem, akkor az átlag 0.33 nap, és sosem több mint 1. A migráció után viszont (itt összesen 2 beutalásom volt) 2 és 3 nap.
Ezzel kapcsolatan nyitott ticketemre a következő választ kaptam (mellesleg több mint 24 óra múlva):
Dear <redacted>,
Thank you for contacting Interactive Brokers.
We wish to confirm deposit for <redacted> HUF has been now credited to your account <redacted>.
Time to arrive for your deposit is form immediate up to 48h.
If you need further assistance please do not hesitate to contact IBKR Customer Service.
Kind regards
Anna
Funds and Banking
IBKR Customer Service
Valamennyire tényező, hogy az utalást milyen napon indítom.
A hétvégén indított utalások átlagos átfutási ideje 1.45 nap volt, a hétkzben indított utalások átlagosan 1.31 nap alatt értek át. Ez azt hittem jelentősebb tényező lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest