- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
szar kaland
lehet h miller lennél már nem is akarnál kalandot...
krammerka miért most nem jó a Tusco-s cucc?? olcsó és még gazdaságos is mi kell még?
...és mennyien vannak akik be is dőlnek....Istenem
volt h segítséget kértek tőlem gépügyben, és átnéztem vagy 10 boltot hol mit mennyiért stb. Összeállítottam neki egy komplett konfigot 140K-ba fájt volna cakli-pakli monitorral mindennel együtt. Persze nem egy csúcsgép de mai szinten egy jó kis közepes masina lett volna (a proci: 2180 stb.
)Erre bement a Tusco-ba és hasraesett mert kapott 110-ért és felhívott dicsekedve milyen fasza boltot csinált. Mondom ember!! ...
Aztán jöttek a gondok mert az előre feltelepített Linuxra nem ment fel a Win a SATA-s vinyó miatt...ismerős? gagyi lap (P31, és e4300-as proci+1giga 800-as kingmax) 1 optikaival de Floppy meghajtó nélkül, és így esélytelen volt neki (tudom integrálva ment volna),de felküldte Pestre h rakjanak bele neki Floppy-t ez + 8K volt.....folytassam még??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb-2TB-ig )
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- Asus Rog Strix G16
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest