- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Félreértettétek: a FF úgy van beállítva, hogy bezáráskor menti az aktuális állapotot és indításkor ezzel kezd; a sok lap miatt sokáig tart mire mindent betölt és addig a jelenlegi P4 is pörög rendesen (bár lehet ez csak az ősrégi rendszernek tudható be), aztán már nincs gond; nem tudom az atom ezt hogy bírná.
kingabo!
"A boot nálam semmivel sem lassabb mint elötte..."
Az jó, na de mi volt előtte?Egyébként egyre inkább hajlok afelé, hogy napi használatra energiatakarékossági okokból (ez az egyik mániám) megveszem a lapot és a "nagyobb" feladatokhoz majd beröffentem a "nagy" gépet, de aggályaim vannak:
1. Murphy. Ha megveszem tuti két hét múlva olcsóbban lehet beszerezni a következő generációs utódot. Az első DVD-írómmal is így jártam...
2. Tulajdonképpen hány év garit az Intel? A boltban ahol néztem a D945GCLF2-t 1 évet írnak, egy másik boltban a D945GCLF2D-t 3 évvel árulják...
3. Nem tudom energia ügyileg mennyit nyernék vele, elvileg a mostani gép sem eszik olyan hű de sokat (egyszerű videókártya, 2,5" HDD, 80+ táp és általában terheletlen a cumó). A szünetmentes szerint monitorral, modemmel, routerrel együtt ~80W a fogyasztás.
4. Nagyon randa az a tücsökp*csnyi venti, tuti nem ülnék mellette 5 percnél tovább (a silent PC a másik mániám). A bordacsere pedig (garanciális okokból) nem játszik. Nem is értem: ha a proci megy passzívan miért nem tudják ezt a chipsetnél is megoldani?
Feje tetejére állt a világ...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Parfüm topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Telekom mobilszolgáltatások
- ZIDOO médialejátszók
- eFootball
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest