Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• canniball

nagyúr

Félreértettétek: a FF úgy van beállítva, hogy bezáráskor menti az aktuális állapotot és indításkor ezzel kezd; a sok lap miatt sokáig tart mire mindent betölt és addig a jelenlegi P4 is pörög rendesen (bár lehet ez csak az ősrégi rendszernek tudható be), aztán már nincs gond; nem tudom az atom ezt hogy bírná.

kingabo!
    "A boot nálam semmivel sem lassabb mint elötte..."
    Az jó, na de mi volt előtte? :F :D

Egyébként egyre inkább hajlok afelé, hogy napi használatra energiatakarékossági okokból (ez az egyik mániám) megveszem a lapot és a "nagyobb" feladatokhoz majd beröffentem a "nagy" gépet, de aggályaim vannak:
    1. Murphy. Ha megveszem tuti két hét múlva olcsóbban lehet beszerezni a következő generációs utódot. Az első DVD-írómmal is így jártam...
    2. Tulajdonképpen hány év garit az Intel? A boltban ahol néztem a D945GCLF2-t 1 évet írnak, egy másik boltban a D945GCLF2D-t 3 évvel árulják... :F
    3. Nem tudom energia ügyileg mennyit nyernék vele, elvileg a mostani gép sem eszik olyan hű de sokat (egyszerű videókártya, 2,5" HDD, 80+ táp és általában terheletlen a cumó). A szünetmentes szerint monitorral, modemmel, routerrel együtt ~80W a fogyasztás.
    4. Nagyon randa az a tücsökp*csnyi venti, tuti nem ülnék mellette 5 percnél tovább (a silent PC a másik mániám :D ). A bordacsere pedig (garanciális okokból) nem játszik. Nem is értem: ha a proci megy passzívan miért nem tudják ezt a chipsetnél is megoldani? :(( Feje tetejére állt a világ... :W

Új hozzászólás Aktív témák