Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
3800ra van húzva... O_o mivel hűtöd?
pciE frekit fixáltad?
4870 50-60Wal többet fogyaszt. táp emiatt lehet többet droppol feszben, szóval lehet feszeken kéne utánnaállítani: ami elég volt a 88gtvel, az nem biztos elég lesz a nagyobb fogyasztású 4870el is.
drivert előtte leszedted rendesen? lehet kéne egy full reinstal.
sanyiboy: hány rövidet csipog? elvileg kábel, rövidzár vagy tápellátás hiba lesz.
táp milyen?
jumpereket visszaállítottad alapra?
-
Larry303
addikt
a blitz nem x38as hanem p35ös!!!!
és még nem volt szerencsém blitzhez, kérdezd soak kollegát, de mondom sztem nem fogsz hozzájutni...#11975) Superman: hát igen azon sajna nem segít a trd módosítása...sztem 65nmen ezen az órajelen nem is nagyon fogod tudni lejebbvinni....persze lehet faragni modokkal, de nemhinném, hogy a végleges eredmény 1-2 foknál többet jelentene...
-
törölt tag
Egyszerűen lehetetlen meghalítani a lábakat. Ahhoz direkt kell rosszul berakni a CPU-t, De akkor a CPU is károsodik, mert csak egyféleképpen megy bele a tartókeretbe a proci. Ferdén bele sem tudod rakni. mivel akkor le sem tudod csukni a tetőt. Jelen pillanatban nem tudok biztonságosabb foglalatot elképzelni, mint az LGA. Nagyon lámának kell ahhoz lenni, hogy egy lábgörbítést megcsináljon valaki. Az a valaki inkább ne is nyúljon a HW elemekhez.

-
Qru
MODERÁTOR
"A Socket T (vagy LGA775) az Intel aktuális asztali processzorainak foglalata. A „foglalat” szó jelen esetben megtévesztő, ugyanis az LGA kialakításban nincsenek foglalatok, amikbe tűk illeszkednének, helyettük kis érintkezők vannak a foglalaton, ami a processzor alján lévő réz pontokkal érintkezve hoznak létre kapcsolatot."
-
Loretto
veterán
Nem tudom hogy feltűnt-e (mondom ezt úgy, hogy megnéztem az utolsó hozzászólásaid), hogy bizony jópár kérdésed abszolút nem a topicba tartozik. Kezdve a táppal, az adatmódosításon át (megjegyzem erre van egy utalás az alapelvekben a "Prohardver abszolút kezdőknek" topic, annak is az első hozzászólása), amiknek mind-mind van megfelelő, a tematikában könnyen megtalálható témája (néhol még linkelték is a fórumtársak). Szóval amit kérni szeretnék, próbáld a problémádnak legmegfelelőbb topicot használni. Köszönöm.
-
-
Én alapból 3200-ön hajtom 1.2375v-al. bios, 1.208v idle 1.216v load
Azért ír ki többet mert 9x-es szorzóval számol, annak ellenére hogy te csak 8x-ossal használod.
Nekem is űgy irja ki, ez normális.
Modbox: Minden proci más és más vannak jobbak, vannak rosszabbak. Tuningra nincs garancia, és megeshet hogy te is egy rosszabb darabot fogtál ki. -
oliba
őstag
Tudod én úgy vagyok vele, hogy ha valamit akarok venni, akkor elolvasom szinte az egész topikot, de ha millió hozzászólás van, akkor kb 2007 májustól olvasok el mindent, így abból kiderül, hogy milyen is az adott hardver. Már elég sok topikot végigolvastam és még mindig élek. Ezt a topikot már a 6ezredik hsz-től olvasom, pedig még quadom sem lesz, vagyis 95%, hogy nem.
-
Most nem kell megsértődni, anno mikor vettem a a p5b deluxeomat, közel 3500 hszt olvastam el a vásárlás elött. Igen majdnem 2 napomba telt, és? Akkor mivan? Venni kell a fáradtságot, és nem arra várni mindig, hogy a sült galamb a szádba repüljön, és tálcán kínálja fel valaki a választ, mert épp nehezedre esik megkeresni.
nincs abból semmi ha nem találsz meg valamit, én is siklottam már el dolgokon miközben kerestem, csak nem kell rendszert csinálni abból hogy elöbb kérdezek aztán keresek. Használni kell a keresőt, (akár a google-t is) ha nem találod még 1x átnézni nem e átsiklottál valami felett, és ha akkor se jártál sikerrel akkor lehet nyugodtan kérdezni. -
helkis
veterán
ma egy kis leírás a tuningról, holnap az egész világ???
a keresőbe beírt szavakat a motor megkeresi a topicon belül azokban a hsz-ekben, ahol az megtalálható. tipp: egyébként jobb, ha rászoksz, hogy macgayverként megoldod magad a problémáidat az élet bármely területén, ugyanis a tudást nem lehet copypastézni!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gorneck
legenda
-
Bocs basszájba de az "alap hőmérséklet" nem feltétlenűl utal húzatlan procira. Én inkáb asszociálok belőle egy idle állapotra.
És ez most nem csak neked szól hanem minden egyes lámának (direkt nem írok újoncot) , hogy mielött beestek ide jó lenne használni azt a szájbabaszott keresőt is néha. Hidd el nem nagy dolog és ha megtetted volna akkor máris választ kapsz a feltett kérdésedre. Sokszor unalmas már, hogy szinte pár hozzászólással elörébb van a válasz, de visszaolvasni az luxus, kérdezzük meg azt naponta 25x. Aztán ha senki nem válaszol rá, akkor meg jön a sírás, hogy válaszoljatok már rá, meg senki se figyel rám, pedig deszar gyermekkorom volt, apám is vert, és a kismacskám is hamar megdöglött meg etc...
Hiába van ott a P5B topic első hsz-ében egy beállítás amit én csináltam, és ami eddig 95%-ban működött, mégis sokan vannak akik arra lusták hogy átnézzék az első hsz-t, és és egyből tenyerelnek rá az "Új" feliratra, és jön az hogy: "hogy huzzam fel a gépem xy megagigaterra órajelre".
Ez lebegjen már a szemetek elött, ezzel megkönnyítitek a saját és a mi dolgunkat is.
Biztos lesz aki most zokon veszi ezt a hozzászolásomat, és a felmenőimet emlegeti.
De én kérek elnézést, sőőt az én kurva anyámat.
-
helkis
veterán
szvsz, nincs baj a hozzáállással, ezek a körök sorba meg lettek már futva (mihányfok, mi mennyi, mikellmihez, kinekmekkora), inkább azt látom hogy az újoncok egyre követelőzőbbek, és lusták olvasni (ha épp 9xxx-hsz-t akkor annyit..
), és ki akarják hagyni a létra közbülső fokait, ami persze nem gáz, ha zseninek születik valaki, de ezzel a "most akarom", "azonnal mondjátok meg", stb-vel inkább csak feszítitek a húrt, ha értitek mit akarok mondani.. szóval összefoglalva: minden gép különbözik, így nem lehet általánosan meghatározni mi mennyit bír, ergo milyen biosbeállításokat kell alkalmazni, stb, ráadásul, nem töltitek ki az adatlapokat sem, tisztelet a kivételnek, de mire kiderül, hogy mi van a gépedben (30hsz) ezzel is csak a "szemét" gyűlik, amit nem szerettek visszaolvasni.. ez a gáz, kapisi? 
-
westlake
félisten
ujonc vagy, de ez nem ment fel a szabalyok betartasa alol.. az itt feltett ket kerdesednek megvannak a sajat topikjaik.. esetleg probalkozz ott..

mod: oke, csak az egyik kerdesednek van mashol a helye.. egyebkent mi az a quad go? en nem tudok ilyen intel cpu-rol
mod2: jaaaa, hogy az g0 akart lenni.. sorry
-
HaRdCoRe
aktív tag
-
keIdor
titán
A-DATA, TeamGroup, Mushkin
Crucial
SuperTalentÉn csak ezeket (és még hasonló) márkákat ajánlok. (amin GMH vagy GKX van)
Különösen ajánlott a SuperTalent és a Crucial! -
keIdor
titán
Ne a gyári értéket nézd, hanem az IC-t! Legtöbb 800-as ram simán megy úgy, mint az 1066-os társa, de nem árt utána nézni vásárlás elött... A-DATA-nál speciel nem így van, mert ott más az IC is.
Ha játékra kell a gép, akkor ott nem is látni az 1066MHz-et, de vannak alkalmazások ahol látni.
-
prmcsk
addikt
Az abit ma sem rossz....Én pár hétig nyúztam egy sima és olcsó IP35-E-t, amiben
az első komolyabb eredményeimet értem el, ezzel a procival és bírta.....(A leveledre már válaszoltam is, privátban.....)
subaruwrc Köszi, de remélem nem ez a vége. Ehhez szerintem további
"lapvaria" szükséges, de már megvannak fejben a terveim.....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

szóval azt tanácsolom figyeld a füstöt ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)