Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomLion
tag
válasz
XEON_QUADRO
üzenetére
Kapható ilyen VGA, ha érdekel, küldj privátot, de én is azt javasolnám, hagyd a jelenlegi cuccod foltozgatását, és inkább válts egy korszerűbb platformra.
-
Benhill
senior tag
válasz
XEON_QUADRO
üzenetére
én p35+q66 comboval tolom, és simán megállja a helyét még ma is. Nem cserélném le, már több mint 5 éve megvan.
1.2 az alapfesze, és 3825 körül van a vége, ami azért nem rossz. Ezután már szerintem elfogy a lap, mert fokban jó még. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
XEON_QUADRO
üzenetére
p965, első chipset volt core2 alá, nem az igazi.
p35 már jó volt, x38/x48/p45 későbbiek és jobbak, de más szempontból macerásabbak.
itt a topikban p965 elég kevés volt, p35el viszont eléggé szerették egymást.
visszakeresve a commando már talán ok a korszak egyik legjobb lapjaként, de úgy igazán már pénzt socket775re én nem nagyon költenék.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
XEON_QUADRO
üzenetére
8 fázis, viszont ez egy ősi p965ös lap. nem az igazi quad tuningra.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
XEON_QUADRO
üzenetére
kérdés mennyiért. pontosan milyen lap lenne?
lehet olcsóbban kijönnél egyébként, ha eladnád ami van és vennél jobbat, mint egy tuningos lap upgradejével. plusz ugye a quadnak hűtés is kell rendesen.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
XEON_QUADRO
üzenetére
volt olyan, de ott konkrétan egy késői, alacsony VIDes (szivárgó), 3.6on járatott procinál történt a baj.
átalakító nem megoldás, az is csak annyit csinál, hogy az átalakító után megduplázza a kábeleket. kb nesze semmi fogd meg jól, a szűk keresztmetszet meg megmarad.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
XEON_QUADRO
üzenetére
egyébként annyira azért nem rossz a q66, mai napig el lehet vele lenni. én is azért váltottam el róla tavaly, mert kaptam egy remek ajánlatot a jelenlegi i5re.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
XEON_QUADRO
üzenetére
amikor visszaveszi magát akkor 6x266on kéne mennie, a q66ban is van energiagazdálkodás.
ezek kb normális értékek, az én 1.285VIDes példányom is 1.163mat kapott visszavett feszekkel. defaulttal nem emlékszem, legutoljára kb 5 éve használtam alapbeállításokkal
. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
XEON_QUADRO
üzenetére
aida hülyeséget ír. 168W nagyon sok, annyit felsőkategóriás/csúcs léghűtők bírnak el a quaddal.
videokártyából lehet tényleg az alsóbb kategóriában kell körbenézned, akkor a táppal sem lesz probléma. plusz a házszellőzéssel sem, azért ezeket az mATXes delleket nem highend workstationokre tervezték.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
XEON_QUADRO
üzenetére
ó a jó öreg Dellek
. ha gyárilag a q66 volt benne, akkor oké lesz.95W a TDP, de nem biztos ennyit is eszik. enyém alulfeszelve olyan 45W körül evett alapórajelen, páran néztek is a 35fok körüli terhelt hőfok értékeimre
. 4 fázis tuning nélkül elég, a 4pines csati pedig 150Wig még jó.a tápod ha jól emlékszem 330W körül tud 12Vn, az 560ti meg 170Wos, szóval ha az ág túláramvédelme nem kapcsol be, akkor még talán oké is lehet.
viszont elnézve a képet beférne az 560 a procihűtőtől?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
XEON_QUADRO
üzenetére
anno én a saját q6600amat egy 6950 2GBvel is használtam együtt, bár nálam a q6600 húzva volt 25%al.
teszteredmények itt, bár a felbontás picit magasabb volt. pár esetben elég cpulimites volt az összeállítás (Dirt3 ultra pl), de úgy általában attól függően mivel akarsz játszani azért elég lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.