Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz sanyek2 #25605 üzenetére

pár órát.

anno 2007 decemberében vettem a procim kb egy hónappal a G0 megjelenése után, kitesztelve. az eladó szerint a Mugen3 kevés volt alá, én úgy voltam vele, hogy azért megpróbálom;). némi pasztacsere, az elérhető legjobb léghűtő beszerzése és polírozás után végül sikerült*. ellenben a 175Wos fogyasztás kicsit meredek volt, a 45Wos üres fogyasztásról és a brutális melegedésről nem is beszélve.

nekem egy p35-ds4 rev2.1em van hozzá (asus p5k alapórajelen se volt vele stabil:DDD), 3.6ra a fetbordák hűtése nélkül már cicergett a lap, beventizve őket oké volt a helyzet (egy egész masszív, a DQ6al egyező bordázata van neki). viszont a lapot nem akartam megölni, meg akkora nem volt a különbség, szóval inkább használtam 3.0án mert ott csak 65Wot evett prime alatt és kb 50-55 fok fölé nem ment házba építve halkra állított hűtéssel sem.

* fun fact: 2.4@1.020Vn 35-40 fok körül primeolt és üresben kb szobahő +2-3 fokott tudott. szóval léghűtés viszonylatban mai napig csúcsmegoldásnak minősül.

Új hozzászólás Aktív témák